rostad macka utan rost

rostad macka utan rost, det var det jag kallade minifrallor (lr vad det heter nu för tiden) när jag var liten. för jag skulle absolut ha en sån macka utan att man rostar den, trots att jag hatade den unkla smaken av brödet. kom o tänka på det för någon timme sen när jag gjorde en macka åt mej i köket, och det var en rostad macka med rost :)

nu äre my name is earl och jag har vart i snäs, mkt mer lyckat än sist, men bussarna var jobbiga och jag fick åka på sightseen i snäs. woooow :) (h)

vart inte mkt idag heller att skriva om..., snodde en tidning som vanligt.... ah vad mer kan man vänta sej av mej?

where is my car?

i wanna know what love is!?

än en gång har helgen fart förbi, men vart fan försvann tiden? ja i fredags vad gjorde jag då? prata med sandras lillebror, missa bussen, åkte te becka, dela pizza med andrea :) sen sjöng vi singstar, rökte?! det va väll typ det.... smsa med willi också ja...

lördag: va kvar hos becka, käkade, rökte... kolla tv, gick te bussen hade glömt pallesjalen, tändaren och busskortet, så de va bara att knalla tillbaka tog nästa buss, satt hemma gick till marijuana satt där.... drog te mej käka, satt vi data, kolla sing a long, drog te stan drog hem, hämta grejjer,, gick till marijuana, fläta in löshår på henne, såv...

söndag: vakna, drack, rökte, tog på mej kläder drog te kjula, höll på med hästen, käka, gjorde kaffe, satt o muppa åkte hem, och nu sitter jag här! har jagat bort ett par moppe pojkar, tjafsa med dom..... gay äckel ungar, skaffa liv! o nu blire sitta här och duscha

tack till den som orka läsa!

professor ballex

okej jag snodde en metro tining av en tant på bussen idag igen.... och hittade som vanligt roliga saker i den.... typ en våldtäcktsman som sa att han trodde flickor ville ha sex på det viset :S och massa annat och att man kan blöogga sej till döds!? sen står det stort: USA: två dog av stress! okej, 2 st i hela USA? de är liksom en fis i rymden som min lärare sa :) och vem fanns mer med på sidan?? jo Blondinbella..... suck, som sakt jag skrattar åt henne! första gången jag såg henne på youtube så börja jag asflabba! en brud som är så trög att hon knappt vet skillnad på upp och ner... vilket hon gör egentigen, men bara lossas och lägger till sin lidingödialekt som alla bimbos har och säger: vadå?

på tal om lidingö dialekt
så tyckte sandra att jag hade det, och det va typ dagens höjdpunkt för henne.... på tal om ingenting så stog koolaste gatusångarn på torget igen, han har jag gett en krona till, och jag är stolt :)

sen vart det mini golf, inte direkt  nån höjdare när jag och sandra fuska hela tiden.... vi porra oss även mot en staty :)

nu ska jag kolla när  brosherna skejtar pusshej

halsfluss are gay

japp halsfluss har jag ju som sakt dragit på mej.... och det är inte direkt kul så nu får ja käka tabletter för det oxå, + att jag har världens mensverk, fuck my body! jag som ville gå te skolan idag och nörda film på svenskan och sen planera sandras elinas och min film som vi egentligen skulle filma i helgen men det blir nog inget av det... på tal om helgen så skulle broder daniel komma och hjälpa mej med min moppe, men det blir nog inget av det heller, om jag inte får mina super tabletter av mamma sen... för då går de över! saknas väll bara att jag får urinvägsinflamation och bryter benet lr nått....

jag hoppas även att marijuana är hemma så vi kan snacka på ebuddy lr phona lite, fast jag låter som att jag har en boll i halsen...

nej det blir nog ladda ner filmen som vi kollar på i svenskan.... och knarka te typ..... fan jag vill åka och sola känner mej så äcklig och blek, men det skulle jag nog inte orka, och inte mor min heller.... nej jag sitter nog kvar hemma och latar mej! och skulle det inte sitta fel med lite godis, om jag nu kunde svälja vilket jag inte kan....!

underhåll mej
alxisafake @ bdb
[email protected]

halsduk och pjäxor

kanske inte pjäxor då?! men halsduk iaf. har nog kanske dragit mej på en halsfluss lr nått, men jag är really tjock i halsen! så ja fick typ en tablett av mamma... eftersom ja inte orka äta upp alla sist jag var drabbad av detta fenomen!... så de blir väll knarka te på köpet också, men vad gör man inte för att slippa detta halsont.... sist va liksom pain in the ass....

just ja, jag var nyss hos marijuana och proppa i mej 2 piller :) så nu har ja tagit 4 piller idag av olika sorter, och jag känner bara skillnaden från ett av dom... och det är marijuanas super piller, det hjälper mot allt. (och tro inte att det är droger, det är resept grejjs tabletter ) men dom gör under! speciellt vid mens... :D

jusst ja... på lunchen var 4 av tjejerna i klassen inte så sugna på köttbullar, så vi drog te spicy hot och käka lite och det va wonderful! förutom den där skit starka såsen som ja vart tvingad och stoppa i munnen, den sög!
men men vad gör man inte för att pröva nya saker?

image9

we are like butiful. okej från första början då!
hanna: totally adicted till göran!
jag: totally CP!!!
hannah: råttgalen
enita: världs bäst!! :D

lär dej krypa gå lär dej käka knäckermacka med enita på :)



 

music makes you lose control

Hej nu är jag där igen, lr ska det vara här? Hur som helst så vill jag bara informera er bloggläsare att Alexandra Victoria Ringström har fått mens igen, och det är fan en grejj jag vill skippa, vrf kunde jag inte fått födas som kille ist?? Lr nej föresten då skulle jag nog vara bög, och det där med analsex är inget jag föredrar...

Alx snodde idag en metro tidning från en tant på bussen och jag läste nått rätt så sjukt i den....! Att försäkringen för barn inte längre kommer täcka fetma? Okej, vist fetma är lxx dåligt, men vafan har man det kan man ju inte göra något åt saken? Det blir 100 % svårare att banta då, och liksom fetma är ju knappast en sak man väljer att skaffa! Det är precis samma sak som om man säger, "Nej idag vill jag nog ha cancer!" lr varför inte: "Hej jag heter alx och igår beställde jag AIDS, och den ska jag hämta på posten inom en vecka!" wtf?

Nej försäkringar ska täcka fetma oxå tkr lilla alx tjock och moffar choklad...

Men trots denna grejj så vart alexandra glad (då efter att ha fortsatt läsa) för där stog det att Millencolin idag släpper sitt nya album "machine 15" så alx typ hoppar på stolen ( egentligen inte så glad är jag inte).... men vafan millencolin är typ en grejj man måste lyssna på! Men såklart vart jag mindre glad när marijuana berätta om massa godis som hon fått i brevlådan och jag djurar 7 meter från datan ut till brevlådan, öppnar den ser nånting men nej inget godis till alx tjock!

Pusshej nu ska jag skynda mej över till andra sidan och ladda ner MILLENCOLIN!! <3




still sick

det är nog bra o va sjuk, för idag följde jag med mamma när hon skulle hämta killarna på zero, och då skulle hon handlka lite först, och jag sprang in på tuna park och skulle kolla skor, men kom ut med tre tröjjor ist, så det blir nog skor lite senare... :)

image7

najs lr hur? det tkr ja iaf :D pusshej

sjuk och utan humor

okej, jag är typ sjuk idag, lr ja kanske snarare trött, så jag orka inte gå te skolan imorse utan såv te halv ett, och därefter har timmarna sakta men säkert dragit förbi.... jag har även hyrt en film som inte alls är något kul lr intressant,... you me and dupree... det ska vara en komedi men i dagens läge är det bara ett tidsfördriv liksom så mkt annat är.... har spelat tetris och slagit mitt rekord....

säg nått kul!!!

socialens barn

hittade ett gammalt arbete på bdb och jag publicerar nu detta här, eftersom jag inte har någonting annat att skriva om

Jennifer fick kontakt med socialen första gången i slutet på år 2006, då hennes studier och hennes hemma förhållande ändrade sig drastiskt.
- i början var det bara några samtal och möten då och då. sedan blev det bara mer och mer möten, som resulterade i rättegång, olika förhandlingar, miljontals olika socialarbetare och familjebehandlare. I september år 2007 vart Jennifer fosterhemsplacerad första gången, och efter det första hemmet har hon setat på ytterligare 5 fosterhem. Tyvärr hann inte Jennifer få något speciellt intryck av denna familj eftersom hon kom dit akutplacerad mitt i natten och rymde därifrån dagen efter. hon berättar att första natten på ett hem alltid är den värsta och eftersom det var hennes första gång så kände hon att hon hellre ville bo hemma.

jennifer tycker inte att någon av fosterhemmen har vart bättre eller sämre än den andra, men det hemmet hon fastnade för var ett hem en bit utanför stan och hade hon själv fått välja så hade hon velat stanna kvar där. men det tyckte inte Socialen då de tyckte att det inte var så bra för Jennifer att bo så nära Eskilstuna eftersom en av Jennifers vänner då precis hade tagit självmord (även hon hade kontakt med socialen och var fosterhemsplacerad). När de flyttade Jennifer från hemmet i Skogstorp så sa de att hon skulle bo på ett annat ställe i några dagar, men dagar blev till månader och Jennifer flyttades bara längre och längre bort. och hon längtar hem mer än innan nu och hon förstår sig verkligen på ordspråket: borta bra men hemma bäst.

Nu bor Jennifer i Hallarsjöbro gård i Hallarö 3 mil från Sala. och hon har blandade känslor om att bo där men de lutar mer åt det negativa hållet. Jennifer berättar att hon ofta får hjälpa till med de yngre barnen på gården eftersom de är 8 barn i det hemmet och det bara finns 2 vuxna som bor där. men Jennifer är ofta för sej själv inne på sitt rum och har kommit på ett sätt för att få dagarna att gå fortare.
- jag sover nästan hela dagarna och liksom väntar på att dagarna ska gå så man får komma hem.

Jennifer tycker inte om socialens arbete i Sverige och berättar att hon anser att dom borde lyssna mer på barnen, eftersom det är dom som far illa pågrund av att bli stämplade som ett namn och några siffror på ett papper. Jennifer har även berättat för socialen om övergrepp, misshandel och även hennes svåra panik ångest som hon lider av. Men de gör inte så mycket.
- jag får hela tiden höra att allt är mitt fel. de lyssnar inte på vad jag säger, utan säger att jag bara ljuger.

Varje dag känner Jennifer att hon snart inte orkar mer eftersom hon känner att hon tappat allt och en sak som verkligen gjorde så att jennifers hopp om att få komma hem sjönk var att hon den 19 december år 2007 dömdes till långsiktig vård med stöd av LVU (lag om vård av unga). men de som får henne att orka med allt detta är alla hennes vänner som bryr sej och då framför allt hennes pojkvän Joakim.

jennifer har nu fått flytta ytterligare en gång, och bor nu mer på ett låst hem där hon ska vara ett halvår, det är även slut mellan henne och joakim...

impotens i sverige

sorry för namnet, men ja kollade nyss texten på cig paketet.... och la till sverige!

kollade nyss på det så kallade barnmorskorna som jag av misstag råkade sätta på... och jag kunde inte hjälpa det, men jag började gråta, tårarna bara rann när jag såg en mamma, en bebis och hörde skrik från en förlossning! jag tänkte bara på mej själv i en sån situation.... vist jag skulle lätt vilja va gravid, men aldrig att ja skulle föda ungen på det "normala" sättet! :O men kolla om man föder med hjälp av kejsarsnitt så får man liksom inte samma kontakt med bebisen, enligt mej....

men jag svär, jag skulle bli den perfekta morsan!  jag skulle va liksom ultimatum of the mothers! vad det nu beetyder, men det lät kul. och jag svär jag har redan bestämmt mej, jag ska ha två barn, en flicka och en tjej....flickan skulle heta Summer och pojken Seth efter dom i O.C, hahaha sen vet jag redan nu att jag kommer uppfostra mina ungar själv och bo nånstanns i sverige och ha en marijuana hos mej 24/7.  och jag skulle typ va ägande över alla sveriges journalister.... och sen skulle jag ju då ha en häst och marijuana med.... och ddom skulle antagligen heta scorpion och kompis jr...

nej nu drog min fantasi iväg långt över det vanliga. nej men det är nog så det kommer vara, jag är ensamstående med mina två barn och gör allt för att dom ska ha det bra, det är så jag är uppvuxen, typ....  kanske inte över huvudtaget... lr visst dom vill ju mitt bästa men dom tänker inte på vad jag vill, bara på sej själva och deras tankar, och det är det som blir knas

lär dej krypa lär dej gå lär dej älska A.I.K :) och mej OFC!!! ;)

käfta med vitlök, lr vitlök i käften

okej som sakt det smakar grymt mkt vitlök i min mun nu.... för marijuanas syster anna har lite svårt med att andra inte uppskattar vitlök lika mkt som hon, men men... sandra klagar även på att min blogg har liten text♦ vilket inte jag tkr att den har då jag ser absolut skit bra.... ge mej en kommentar om den är förliten eller om bara sandra har taskig syn! :D

mina små lillebröder tvingar mej att spela kort med dom men jag har mer lust att duscha....
orkar inte heller skriva något intressant idag, utom att jag vill informera er om att ja kmr inom kort kommer bli världs mästare i tetris! (y)

sug och svälj trevlig helg!!

sir Lancelot danceAlot!

ja hur kan man beskriva denna kväll med ett ord? typ: OnödigtAttEnsSminkaSejOchGåUt!
som sakt denna kväll vara allt annat än lyckad... kommer dit, typ lame, hittar becka, kirrar dricka, drar på lame fest, drar från en lame fest upp till ett lame torg, med ack så lamea ungar som är fulla.

dagens ord vart helt enkelt lame....

marijuanas lillasyster anna skämde även ut mej och kom ut med en typ askkop i trä, som hade ben och kuk... och så fråga hon mej om jag viste vad det var, och jag svara klart och tydligt JA....
där trodde jag att hon skulle sluta prata och gå in men ack, hon fortsatte och sa
- jaha vad är det då? och jag vart helt förlamad och hade ingen aning om vad jag skulle säga så jag sa bara:
- ja det är en sån där, jaa, ööhm, en sån där ja.... och klia mej lite i huvet efter aatt hitta rätt ord... men tur som det var så rädda marijuan mej och sa till henne att det va askkopp med ett manligt könsorgan.... men det ville hon inte gå på utan sa
- nej det är en gubbe med snopp och 2 pungkulor, sedan vände hon på klacken och gick in...

ofra ett hej för mej!

inelines, manlighet lrkvinlighet

ja idag på samhälle så diskuterade vi precis som jag sa :) och vi diskutera vad som är manligt och vad som är kvinnligt, och de flesta sa ju lixx att det inte är så mkt längre som man tkr är manligt lr kvinnligt för kvinnorna tar mer plats nu.... och uinder all diskution så tog jag mej en funderade och sa
- men tamponger det är ju jävlit kvinnligt! och därefter börja klassen skratta, precis som de alltid gör när jag säger nått oklokt... men min lärare vart avis och sa
- ja men det är mer biologiskt kvinnor har mens och de använder tamponger, och den enda mannen som skulle göra det skulle väl då vara en med stora hemoröjder! och klassen skratta!
sen vek jag en loppa och terrorisera nästan alla med att säga en siffra och färg och sedan göra det tröga som stog bakom....

elina är myrdödare, och bränner dom med min cig och skriker emo myra, medan negrerna spelar basket en bit bort på skolgårn och medans jag och sandra solar oss i vårsolen

jag åkte även inelins idag på idrotten och det sög

ikväll blire vårfestivalen och det blir väll lame som alla andra skit festivaler i thälla.. men ack man måste ju offra sej för Thälla och Holmberget och svänga förbi

langa festen tack! <3

alla som läser denna blogg slänger en kommentar med ett hej
 eller nått annat extremt trevligt så jag blir glad <3








9 in the afternoon

lr nej 9 in the morning. aja hur som helst en som vanlig trött alx vaknar av väckarklockaan på mobilen och vägrar där efter att gå upp, min kära mor väckte mej sedan 07.50 och sa att jag skulle uopp hur mkt jag än försökte ge bortförklaringar om att ja va sjuk så sa hon att jag var tvungen och gå till skolan och att jag hade missat min buss, det är just i sånna tillfällen man känner YÄÄÄÄÄY på nått ironiskt sätt... går till busshållsplatsen som en somie med en cig i ena handen och vem sitter inte där? jo sandra as snygga gamla granne, och jaghar pratat med han nu :D lr jag sa mest: vet du när bussen kommer?, och han svara :) haha låter som ja är typ hemligt frälskad i han lr nått och det är jag inte...han är bara rå snygg!

såklart kom jag ju försent till skolan så jag orkade inte ta mej upp 3 våningar för att gå på matten, så som tur var mötte jag camilla så vi gick upp en trappa i ett av de andra husen :D så nu sitter vi här i ST: eskils berömda data sal! även här YÄÄÄY. på ett rätt så ironiskt sätt

snart blire samhäll och diskutera sex och våld och droger med lärarn som vi alltid gör på fredagar.... ibland varje lektion med han men mest fredagar för då orkar ingen i klassen jobba och inte han heller... :) kanske pluggisarna men dom kommer från en annnan planet och vet inte rätt och fel :)

kanske bloggar senare idag igen vi får se, för ikväll blire party! yääääy, på ett inte lika så ironiskt  sätt!

hej svejs i lingon skogen :)

A.A. = anonyma alkolister n' Alx Anal

okej musik, jag tror ingen av mina sk bloggar har nått om musik i sig?! lr jo en om marijuana och hennes jävla reggae! och jag är så enormt trött på reggae så det finns inte!! gaah! och tyvärr måste jag då hänga med på Uppsala Reggae festival i slutet på sommaren... hur mkt jag än inte vill.... så alla ni rastafari dude's ni kmr då inte kunna kommunikasera med mej på 3 dagar då jag kmr sitta i min solstol med en öl i ena handen och med mp3/mobilen på högsta volym i öronen i den andra.... eller så kmr jag sitta i fosterställning nånstanns på området och gunga fram och tebaka och tugga sönder min tunga och typ springa runt och skrika och typ rycka sönder håret!

bara så alla vet så lyssnar ja just nu på "Deny thy name", som en liten tim har sakt åt mej och lyssna på, fast det var ju då bara en gång.... och pga av denna "riktiga" musik så får ja bara lust och ta fram gitarren, men jag orkar inte gå 5 meter och hämta den för när ja tagit fram den så vet jag inte vad jag ska spela och det va så jävla lång tid sen ja spela så jag skulle nog faila spanien t.o.m så de blir nog FOF för min del :D. 

sandra jag och elina skämta om att vi skulle starta band, men det skulle ju absolut inte gå då vi alla är helt fucked up på att spela saker, lr dom vette fan men ja kan/har kunnat spela massa instrument, men om de låter bra lr inte är ju fan inte mitt fel :) så jag  hoppas nog på att mina bröder blir mer musikaliska än lilla jag och kunna göra allt jag inte kan...

typ som nu, dom skejtar och grejjer, lr ja åker inelines, det har jag kunnat när ja va skit liten då var jag ägande! :) men ja sluta ju såklart nångång och har stått på ett par såna 2 ggr på ett år lr nej 3 ggr, en gång när ja va hos marre, då jag körde rakt ner i diket (Y) den andra gången på fyllan när jag va med sebbe och ja vart hungrig 3 gången var när ja skulle ner på stan på morgonen då jag hade lånat ut mina dojer på fyllan och inte hade nåra andra skor hemma i lägenheten :)

jag hoppas att mina bröder får ett bra liv med brytna ben och jag diggar er hårt som kan allt som inte jag kan.
föresten tror jag att jag fick en för lite kromosom i kroppen när jag föddes. så till er översmarta, be happy!


btw, såna som spelar dumma i huvet! jag fattar liksom inte poängen med det hela, vrf vara trög? det är ju mer aktraktivt med smarta personer? men det är min åsikt! så gå och lägg er era dumma fjårtis blondiner med för mkt smink :)

pusshej

hästskjuss efter buss

haha skolan först då och det var lame, hade data prov och trodde att jag skulle faila alltihop, men jag vet inte längre vi fick ha bok och grejjer.... klockrent att hela klassen faila på det förra gången och vi ska ändå gå media xD

efter skolan drog jag te kjula as always, och sitter här fortfarande men kul vare när ja hoppa av bussen för där satt marijuana på sin häst och alla i bussen rå glodde på oss.... efter att ja hoppa upp så knalla vi hem te hennes mormor, hon jag och kompis (som hästen heter, eller egentligen Kalles Kompis, så vi kallar han för KK lr bara kompis) nu ska vi snart ut o rida eftersom marijuanas program på tv slutar alldeles strax, vilket är bra för jag vill lixx intekolla "nanny", då joinar ja hellre marijuanas mormor och "glor doktorn kan komma" och alla andra program

see you later dickface :)

mer än 1 gång!

okej detta blir min andra blogg på bara nåra minuter för jag var tvungen att berätta nått mer för er...

okej, beredda? kolla här, i marijuanas, lillasysysters, halvbrors hus (det vart invecklat så vi kallar han för emil) så spökar det och på över våningen är det fullt med energi, emils mamma mia tillexempel har vaknat vid flera tillfällen av att hon känner sej nertryckt i sängen och att nån har smekt henne på låret! spokey?! men det kommer mer..

... emils lillasyster känner sej iaktagen på sitt rum vad hon än gör och varje gång hon vill gå in så är det som att nån håller emot för henne och när hon ska gå ut så är det tvärtom då puttar nån ut henne..! en gång var hon på övervåningen själv och emil och hans mamma kollade tv på undervåningen, när de hörde en duns från övervåningen och ljudet började rulla, ni vet som en biljardkula som flyger ut biljardbordet. creapy? men det kommer mer...

.... emil har även han vaknat i sömnen, en gång av att det kändes som nån frsökte strypa han i sömnen med en kudde och när han vakna upp hade han mkt riktigt en kudde över ansiktet... en annan gång vakna han av att det stog en gubbe och råglodde över han i sängen och emil kunde inte röra på sej, me han tog sats snurra runt i sängen och vände huvudet mot andra väggen, och då stog gubben där och glodde. emil tog mer fart och kastade sej upp från sängen och ut från rummet.

så nu har jag och marijuana bestämt oss för att vi ska sova i emils rum för att sedan få bort spöket om det går, vi vill iallafall se han...

men det är inte bara hos emil det spökar, utan även i min förra lägenhet där man ofta kan känna kalla vindar dra förbi där man sitter i 25 graders värme, och såver man i vardagsrummet så kan man på natten höra nån gå med klackskor från hallen till den lilla soffan där dom sedan upphör.

är det nån som har en förklaring på allt detta lr är det bara en ren missuppfattning??

bilalarm lr tinitus?

okej sjuk grej nyss, värsta bil larmet hörde jag, men jag viste inte om det va tinitus,  men det kan det omöjligt vara, för sån tinitus har jag aldrig haft, och jag vill åter igen säga tack för er som ger tid och kolla igenom denna blogg....  och nu börja larmet igen men varade bara nån sekund.... :S okej gott folk, ta och lägg in mej på psyk va?!

idag kom den skrattande tanten till våran klass och vi lekte lekar i två timmar ist för att ha lektion, och det va typ super kul. och jag, emma, therese och enita typ ägde på o bygga torn av tidningspapper och tejp, och jag svär vårat torn var nog typ 2,5 m :O sen fick vi godis :) då vart alla lyckliga, vi fikade även frukt och djuce och satt på golvet då ( de flesta) och jag vill bara påpeka om att man inte ska käka päron och skriva sms samtidigt, det blir kladdigt... :)
just ja det roligaste var när alla i klassen skulle säga sitt namn och nånting man tkr om, och sen skulle nästa säga vad personen/personerna innan hette och tyckte om, och detta var mitt och sandras citat:

alx: hej jag heter alx och jag tkr om min häst
sandra:
men alx du har ju ingen häst?
alx: nej det vet jag väll :)
sen börja alla garva ihjäl sej och sa alx tkr om sin häst som inte finns! men den finns, fast det är inte min :)

sen vart det kjula såklart och jag fick rida marijuanas häst och det gick inge bra som vanligt för han är
d.v.s gay..... sen kolla ja o marijuana på american pie Beta House, men ärligt, 1-3 är klassiker :D

hej jag heter alx, hej alx, hejdå









im fucking proud!!

okej idag när jag logagde in på denna hemsökta sida igen, så upptäckte jag att ja hade fått kommentarer från 6 olika personer! och ja typ whoot, sen läste jag dom och vart jätte lycklig, okej vist det stog mest kul dröm och ha en trevlig kväll men iaf, det var liksom dagens höjdpunkt, men det skulle ju inte förvåna mej om det var ett april skämt!

på tal om aprilskämt så lurade sandra mej och lite av de andra tjejerna att hon skulle flytta te malmö kanske efter sommarlovet, och så babla hon på vrf, men det orkar ja inte skriva...! o sen fråga hon efter om vi viste va de var för dag och tina sa första april och nästan slog en skrattande sandra, medans jag satt och fundera på min stol och tänkte precis innan svara tisdag....

jag orkade inte va kvar hela  dagen i skolan idag, och bestämmde mej för att dra ett eget april skämt med min lärare och säga att ja va sjuk, men det tar jag imorgon, höhö..... så efter lunchen så drog jag till kjula och kolla när marijuana hoppa med kompis, och det gick ju bra i vissa tillfällen, jag hittade även min egna långa gandalf pinne och vart gad och gick runt med den ett tag i hagen tills ja kasta ut den i diket.... efter det så gick vi upp i skogen med hästarna, och baby var inte tjuri på mej idag, och hon vart jätte fin när ja satte på henne min gula jacka och knöt den runt halsen på henne, och sen hitta jag en tuskolago, och satte den i grimman, efter det kalla marijuana mej och scorpion för gay men jag förklara oss helt enkelt med att vi var hippiesar :)

puss och kram sug en banan <3

RSS 2.0