Jag offrade mitt kaffe för en chokladboll.

Okej hej hopp gummi snopp.
Nu sitter jag hemma hos becka och jag får göra vad jag vill så länge jag har aik trubaduren på högsta volym?! Och ja om ni tänker på samma sak som jag så har ni rätt. Becka har fått en knäpp. Hon har tappat en skruv. Hennes svenska är inte så bra idag heller. Hon hade fått värmesting och gått in i toaletten. Och jag chansa på att det är något land som liknar narnia som finns på andra sidan hennes toalett, dvs skit...

Ikväll blir det grilla iaf och ja jag har spelat snake på min mobil så det ryker om det. Och ja jag har en gammal nokia, min förra gick ju sönder. Och just ja jag har glömt att säga det. Igår var jag på ett elevrådsmöte (går där endast för att få fika och klaga) och när jag hade hämtat kaffe och en chokladboll och skulle gå och sätta mig på stolen. Så ja den gick sönder och ja kaffet flög som faan. På mig och på hela golvet. Lite pinsamt och så men va fan man får ju skratta åt det och det var det jag gjorde när jag satt på huk på golvet och torkade upp mitt kaffe.

Ja jag fick inget kaffe men jag fick en chokladboll. Jag kanske borde banta...? Men va fan jag offrar gärna mer kaffe för en till chokladboll.


Skolan fixad

Hej hej du är gay. Nej jag bara skojade. Eller ja det kanske du är, hur ska jag veta?
Just nu sitter jag i skolan och det känns riktigt bra. Trots att jag har fått hem ett brev om för mycket frånvaro så känns det mycket bra. Jag är nu istort sätt klar med allt som jag har fruktat att inte hinna klart med. Så jag känner mig lättad. Ikväll är det valborg som så många redan vet och ja jag ska hem till Andrea där vi bara ska chilla. Kanske grilla med mera. Däremot blir det en nykter kväll denna kväll. POWER!! Man ska inte dricka... men jag ska väll kanske inte säga något. Elina sitter brevid mig och läser och kommenterar det mesta jag skriver. Inklusive det jag precis skrev. Men nu kom läraren

30 april =valborg= pengardagen

God morgon god morgon. Idag är det den:
30 april
valborg
pangardagen
Och jag gillar denna dag speciellt pga av att jag får pengar idag. MMHMM! Jag har verkligen inte tid att plugga eftersom jag måste ner och göra någon form av frukost innan jag trampar bort mot Slagsta och plockar upp Sandra.

före, efter och halvfärdig





Ibland har jag tråkigt.

Sandra tar hål i tungan, jag får hål i kroppen

Nu har Sandra tagit hål i tungan, något som får mig att bli avundsjuk. Grymt mycket avundsjuk. Och ja medans Sandra får ta hål i tungan så får jag bara mer och mer myggbett. Och ja nu ska vi se, just nu har jag 6 myggbett och jag har kommit till månad juni... DVS 2 månader förtidigt i min myggplan som är 1 myggbett per månad. Ja och ja dom kliar. I alla fall tre utav dom. Men jag antar att det kommer att bli ännu mer... Snart måste jag dra mig här ifrån också så jag hinner hem till Magge en stund innan jag ska hem och vara barnvakt.

Ja idag har det vart en riktig otursdag. Jag har pajat en stol kastat kaffe över mig och på en yta lika stor som min rumpa. Jag har fått en spindel på mig kastat ner den på marken, försökt att döda den misslyckades och den försvann. Och ja var rädd att den kom på min tröja som  låg på marken. Vilket betyder att den kryper runt i min väska just nu om den kröp in där och då dör jag när jag ser den. Och nu pratar vi tjejer mat. Och för första gången i mitt liv är jag mätt, hahaha nej jag skoja :P men men.

Bitas, surra och göra livet surt för andra.

Okej inatt så hade jag en mygga som flög runt och surrade i mitt rum. Och ja det var mycket störande och jag hade bara en tanke i huvudet och det var: Nej faan inte ett myggbett till, och snälla att den inte biter mig i ansiktet :'(  Åh ja självklart blir jag biten. Nu har jag ett myggbett för varje månad vi har gått igenom och håller på att gå igenom, Januari, Februari, Mars och April. Liksom hallå 4 myggbett? Ett på varsin fot, ett på det det högra låret och ett på sidan om knät på mitt högra ben. Det suger som fan.
Och nu har jag upptäckt något precis vid hårfästet mot örat som är utbucklat, kan det vara ett myggbett? Det kliar inte men va fan!

Men varför måste myggfanskapen alltid bita mig? Det är inte okej..! Fast iof, fatta att vara en mygga... Bara flyga runt, bita folk och störa folk med sitt surrande. Bara göra livet surt för andra. Det skulle va lite kul.. Fan nu kliar det, måste klia...!

Slut!

Åh jag blir tvungen att göra mat själv. Jag hatar att laga mat själv. Man blir ju deprimerad. Vi har inge potatis mos hemma! Jag är gråt färdig... ÅÅÅH!!! Fuck allt just nu fan!

Jag är ensam med 2 kineser

God dagens. Just nu sitter jag hos Becka och här har jag vart i 40 minuter. Eller ja 39 för att vara exakt. Bakom mig sitter Sandra och Becka och diskuterar vad Becka ska skriva om för hälsoproblem. Något som jag egentligen skulle ha gjort. Men jag orkar inte... Inte för att jag tycker att det är så kul att blogga eller för att jag är elak. Utan jag orkar verkligen inte jag är slut. Inte i kroppen utan i huvudet. Och för att låta ännu mer knäpp så vill jag berätta att jag försöker koppla bort Sandra och Becka men det går inte så bra. Och nu kunde jag inte låta bli att störa dom och visa mina kineser på youtube.

Ja Sandra min kära fru ska kocka kaffe, så idag slipper jag det. Och sen blir det andra avenyn men nu ska jag ut och (sms) joina Becka på balkongen.

God morgon med Laakso

God morgon god morgon. Om 10 min ska jag stå vid hemköp och jag är långt ifrån klar... det suger ju kraftigt. Och ja nu sittr jag här vid den stationära datorn med min lillebror Albin brevid mig och han vill inget hellre att jag ska flytta mig så han får datorn. ÖÖÖÖ ja men jag får fixa mig i skolan och käka ett äpple på vägen... (Y)
Detta kommer att bli dagens låt, lyssna den är cool.

Kärlek är musik, musik är kärlek <3

Okej för någon timme sen skulle jag kunna tro att det var så gjorde jag en lista på bilddagboken. Där stod det en fråga som löd: din favorit låt. Och ja jag har inte direkt någon riktig favorit låt. Det varierar hela tiden. Och som jag sa där. Just nu så är det Håkan Hellström - Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din. Och Lady Gaga - Poker face, acoustic version. En till låt som jag gillat väldigt länge är Moto boy - Beat heart. Och ja jag orkar inte berätta om min dag så därför slänger jag upp dessa tre videor. Där ni har mina just nu favorit låtar. <3

Godmorgon mina vänner.

God morgon god morgon, idag är det en ny dag som väntar. Jag vaknade typ nyss... Eller ja egentligen klockan åtta men jag har som vanligt legat och Snoozeat  tills ja nu. Eller ja egentligen ska jag inte gå upp förs om fyra minuter men jag kunde verkligen inte låta bli att gå upp nu. Av någon anledning så är det helt knäpp tyst hemma hos mej nu så jag antar att mina bröder är i skolan och mamma är ute och går. Så nu ska jag ta mig en upptäcksfärd runt  i huset.

Jag älskar min bästa vän

Nu har jag väl setat ett tag i mitt mörka rum och gråtit. Ja det låter så emo som det bara går att låta. Men jag var tvungen att säga förlåt till Magge och jag vet inte jag öppnade väll mej lite mer än innan och nu sa jag inte bara hur cp han hade blivit. Nu sa jag hur ledsen jag blev när han sa att jag blev cp när jag är full. Jag tror att jag ska hem till han i veckan för att hämta min tröja, kolla in hans nya rum och försöka snacka ut om allt. På onsdag blir det. Och ja det kanske kan passa med ett snack nu. Ett riktigt. Ett där det bara är jag och han inblandade. Jag hatar när mitt onda jag tar över. Och ja så fort jag bara tänker på det så får jag tårar i ögonen. Och som jag skrev i smset... Jag säger förlåt för allt skit jag gjort och för allt skit jag kommer att göra, men att i stort sätt ta ut dig ur mitt liv är det dummaste jag någonsin kommer att göra. Jag älskar ju dej Marcus, du är min bästa vän.  <3

B-b-b-boring

Detta måste vart den omognaste dagen på mycket länge. Orkar inte skriva. Jag är uttråkad.

DAGS ATT VAKNA!

The voice - Rihanna - Disturbia, hatar låten så mycket. blää

Men ja jag vaknade av att Becka kom med en telefon och satte den vid mitt öra och där i hörde man Andrea säga DAGS ATT VAKNA! med as ful röst. Och ja då var det bara att vakna. Och nu har jag vart vaken i ungefär 40 minuter. Idag vet jag inte riktigt vad som händer men vi skulle ut och möta Andrea. Ja dagen är fylld med ööö tutte (becka) Nej men den är fylld med överaskningar. Och jag hoppas att det blir en trevlig dag. Vilket det säkert kommer att bli. Och ja nu säger jag ööö tutte. Och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Hoppas att ni har det kul idag och har haft det nu i helgen.

The voice - Akon - Beautiful, kommer bli en sommarplåga och jag säger neeej.... :(

Jag vill inte förlora dig!

Hej mina vänner. Ja jag orkar inte berätta något om helgen. Bilder finns på bdb. Men ja jag kan säga att det har funnits många känslor denna helg och mitt humör har verkligen gått upp och ner. Jag har även velat lite men nu vet jag vad jag vill. Från att gå från "jag vill inte förlora dig" till "jag skiter it, du är inte mitt problem längre". Och ja jag har "bråkat" med Magge. Eller ja inte bråkat precis. Jag vet inte vad jag ska kalla det riktigt. Men det började igår kväll. Eller ja det har väll pågått ett tag.

Jag och Magge är bästa vänner men på senaste tid har vi glidit längre och längre ifrån varann. Och det är något som jag verkligen har hatat. Och det känns som att prata med en vägg för fan. För om jag frågar om vi kan hitta på nått i veckan så svarar han ja, men det blir inte av. Anledningen till att vi har glidit ifrån varann är för att han vill tänka mer på sin framtid och mogna till. Detta är hans anledning. Min anledning är fortfarande att det känns som att snacka med en vägg. Och det har det väll alltid vart. Vad jag än säger som har med hans liv att göra så stänger han liksom bara av mig. Typ som i höstas med bråket? Förs säger han inget. Liksom 1 vecka senare typ. Hallå? Vad är det som är så svårt att förstå? Jag skulle kunna springa runt hela världen för att komma dit han är för att torka hans tårar. Han betyder så jävla mycket. Obeskrivligt mycket.

Mitt sista sms var "jag skiter it, jag vill ha min tröja och sen kan ju du höra av dig". Men grejen är den att han inte kommer att göra det. Det vet jag. Han anstränger sig liksom inte ens. Så varför skulle han göra det nu? Och varför bryr jag mig? Och varför fortsätter jag straffa mig med massa skit? Först Viktor, sen får jag tag på en liknande snubbe fast mera lugn. Och vad väntar nu? Jag vill ha den gammla Magge och det vet han. Den Magge som finns nu är iskall. Och jag säger bara att jag inte bryr mig, men jag bryr mig så fucking jävla mycket så det finns inte. Jag grät några tårar i min ensamhet imorse. Och jag sitter liksom med tårar i ögonen nu. Jag vill gå tillbaka till det som var innan. Men nu kan jag bara gå framåt. Straffa mig mer, känna mig underlägsen. Det är nog där jag trivs när det gäller killar. Bli behandlad som en fitta. Inte för att Magge bettede sig riktigt så mot mig. Och det är jag glad för.

Magge du är den enda som betyder något just nu! Jag skulle springa 10000 mil för att torka dina tårar och se dig le. Kan du förstå det?


Packa pappas packsäck

Hej igen nu är jag hemma. Eller ja jag har nog vart hemma i kanske 20 minuter. Innan jag kom hem svängde jag förbi Becka drack vatten och lånade toaletten. Nu ska jag packa ner det jag behöver ikväll och sedan sätta mig på cykeln för att bege mig mot Becka igen. Men innan det så ska jag rota efter något gott att äta och sedan ska jag kolla på de nya sitt grejjerna till fotöljerna och soffan på altan.  

Vill du ha en katt?

God eftermiddag. Eller något i den stilen. Natten spenderades hemma hos Becka och hon somnade ungefär kvart i 11 skulle jag kunna tro. Och ungefär en halvtimme senare så ligger jag och brer ut mig och så tar on kudden och lägger sig över mina tuttar. Det resulterade i att jag inte kunde röra på mig ett skit. Men hon flyttade sig lagom till att Sex and the city hade slutat så att jag kunde gå på toa. Vaknade gjorde jag klockan 8 och det tog ett tag innan jag kom på vart jag var någonstanns (något som händer ofta i min värld, trots att jag ibland vaknar upp i min säng och tänker samma sak).
På sängbordet hade hon lämnat en lapp där hon bad mig att bädda sängen och självklart så gjorde jag det. Och ut från Becka kom jag klockan 9 och där ute stog Sandra och väntade med sin cykel. Och därute lät det såhär:
Beckas granne: Vill ni ha en katt?
Jag: Nej tack jag klarar mig.
Grannen: Vad bra för ni skulle inte få den iallafall. (sen lät han sur)

Japp och till skolan kom vi och där kollade vi början på flugornas herre. Och sen vart det svenska och då fick vi jobba på valfri plats så alla gick och satte sig i solen. Sen vart det mat och sedan ner på stan och träffa Becka, Ida och lilla bebisen Adrian. Och jag fick rulla vagnen. Vadå då hade jag en anledning att va tjock. Så det så :P
Sen blev det att gå tillbaka till skolan ha klassråd och ja nu sitter jag här. Texten är inställd och jag har jobbat ett tag och hur gärna en Sandra vill så tänker jag sticka nu för att jag måste hem och hämta packning till ikväll då det blir dricka ute i Beckas stuga. Puss på er mina älskade vänner. Men ja nu ska jag sticka

Guru och myggbett

Nu har vi vart ute och om en kvart typ så börjar Criminal minds. Det är kärlek. Men så måste man vänta en timme som vanligt för att se Sex and the city. Och vet ni vad? Jag har fått myggbett. Det suger ju så kraftigt mycket. Ett på varsin fot. Fuck säger jag bara.... Och nu vill inte Beckas data gå in på youtube... Ännu mer fuck... Men nu kom jag in. Och ja denna låten hade jag på huvudet när jag gick i Akademiska's korridorer. Snacka om störande. Hahha

Uppsala med nya kläder och bästa vänner

(denna del är skriven runt 3 lr 4)
Hej hej nu är jag hemma igen och ja jag har fått tilbaka lyckan igen.  Jag vet inte om det är för att jag har fått nya kläder, för att det är sista besöket i Uppsala eller om det är denna varma vårdag som får mig att känna mig så här. Men jag struntar i vilket av det som är anledningen för är man glad så är man. Ja bilder kommer att komma upp på bilddagboken och jag är på gång nu.

(denna del är skriven 18.32)
Förlåt att det blev som det blev men jag var tvungen att springa ut för Sandra kunde då inte vänta. Fast det fick hon göra iallafall. Men men nu ska vi se. Resten av bilderna kommer nog knappast att hamna på bdb för inatt så kommer jag att spendera tiden med att sova hos Becka. Ja Uppsala gick bra och nu behöver jag aldrig åka dit igen. Mycket skönt. Detta kunde man inte fira bättre än att dra lite pengar från mammas kort och köpa en t-shirt och en västliknande sak samt ett par skor som jag har velat ha i snart hundra år. Tack mamma <3 Ja från och med att jag skrev senast så har jag umgåts med Sandra och Becka, eller ja Sandra åkte hem efter ett tag. Men jag och Becka stod och väntade utanför systemet och ja imorgon är det party. Och trots att jag är så pank som jag är så fick jag låna pengar. Tack <3
Sen cyklade jag och Becka hem till henne och här har vi chillat ett tag och käkat och grejer. Nu ska vi snart ut och möta andrea. Hoppas att ni får en bra kväll + helg <3

Är det alltid fint i Uppsala?

Okej god morgon god morgon. Nu har jag vart vaken i en kvart och tro det eller ej jag har tom hunnit duscha och klä på mig. Eller ja inte strumpbyxorna då. Men allt annat... Jag måste också sätta upp håret innan jag drar sedan försöka förhandla med mamma så jag kan få en macka på statoil. Ni vet sån där god baguette typ :P Haha jag har lyckats 100 gånger innan så varför inte nu. Det ärm självklart fint väder. Det är alltid fint väder när vi är i Uppsala. Under mina 2 veckor där hade det vart regn en gång och det var under operationsdagen. Men det är skönt med sol. Ikväll skulle jag förbi Becka och lämna pengar och grejjer. Om jag får några.... Men nu måste jag klä på mej ska ju snart sticka...

Min första Photoshop bild.

Nu ska jag sova och ja jag vet att det var ett tag sen jag sa att jag skulle göra det men nu ska jag verkligen det. Jag vet vad jag ska shopa i Uppsala imorgon. Jag ska shopa pärlor och pärlplatta för det har jag velat haft hur länge som helst men aldrig kommit någonstanns på vägen med mitt önskande. Nu precis innan jag skrev detta så lade jag ut min första ritade photoshop bild på bilddagboken. Inspration fick jag från någon snygg kreativ blogg. Och ja jag gjorde ju allt själv så det är ju inte direkt kopiering. Bara lite idé bollande. Ja och sen förut idag så gjorde jag en till bild med den snälla Alx'en på axeln. Bilderna är tagna igår men som sakt jag stoppade ihop den idag. Hoppas att ni gillar det.



Uppsala med hög musik och sång.

Imorgon blir det Upsala. Och Sandra ska inte med... Så det blir bara jag och mamma som ska upp... Efter sjukhuset så ska vi gå på stan om vi hinner. Det skulle vara lite kul. Har några minnen därifrån fakriskt. På fredag blir det festa i Beckas stuga med henne, Sandra, Robin och Jonny. På lördag blir det grillning i Beckas stuga. Mycket kul till helgen alltså.


Efter att jag skrev senast så drog jag , Becka och Sandra ut. Egentligen skulle vi till huset men vi hamnade i lekparken brevid. Och gud vad vi hade det skoj. Ibland måste man vara barnslig. Efter en kort stund kom Jonny och Robin och dem lekte lite dem med och sedan satt vi ett tag innan vi bestämmde oss för att åka till Beckas stuga. Så Robin och Jonny gick till bilen och jag och tjejerna gick in till Becka och hämtade nycklar. Eller gick och gick, Sandra snodde Robins rullstol och åkte rullstol för första gången i hennes liv. Och nu undrar ni kanske varför jag precis skrev att Robin gick till bilen när han åker rullstol. Men Robin  lider utav någon sjukdom (minns inte) som gör att han bara orkar att bära sig en bit. Därför har han rullstol.


Sen åkte vi till Beckas stuga och spelade lite kort. Och påvägen dit och hem så spela vi hög musik och sjöng och hade oss allihop. Skit kul var det. Men men, ska lägga mig nu. Måste upp tidigt.


Sandra blev påkörd tack vare mig

Jag skulle ha slängt in ett inlägg imorse men min kära stationära dator tillät mig inte så jag sket i det. Vet ni hur skönt det är att ha sovmorgon till klockan 11 och sen bara ströva runt till klockan 12:47? Haha påvägen ner till stan så ringde kära Sandra mig för dem på bilskolan hade lunch. Så fick hon för sig att hoppa på bussen till Torshälla och hoppa av någonstanns så att hon hamnade på min buss. Och det lät jättebra förutom att Sandras chaufför körde mycket sakta och min extremt fort. Så Sandra blev tvungen att hoppa av på busshållsplatsen vid boll huset och springa över vägen för att hinna till min buss. Så Sandra springer och aktar sig för bilar medans jag skriker skynda Sandra, Spring och garvar ihjäl mig. Men hon hann på bussen. Fast tänk om hon hade blivit påkörd... tragiskt

Sen vart det att bada och ja jag simmade för VG som jag alltid gör och sen så gick jag, Sandra och Elina till äventyrsbadet och träffade på Ellen och Pullan och sedan var det dags för vågor. Och gud så kul det var. Men liksom de som jobbade måste ha trott att vi var helt skadade. 2 18åringar och lilla jag som fortfarande är 17 hoppar runt. Och är även ensamma i vattnet xD
Efter det åkte vi vattenkanegrejjen och ja mina tuttar tog chansen till frihet. Vilket de ville göra flera gånger. Men ja sen satt vi och bubblade ett tag och efter det blev det att sitta i den extremt varma barnpoolen. Sen gick vi och duschade.

Efter badhuset drog vi till Becka och här har vi setat sedan dess. Och nu ska vi ut och träffa Robin och Jonny.

Djävul eller ängel?



Beslutångesten är över nu. Och nu mår jag bra igen. Det blev som jag sa igår och mitt beslut känns som det rätta. Däremot måste jag börja tänka mer framåt. Långsiktigt. Vad vill jag egentligen göra med mitt liv? Just nu vill jag bara leva livet och vara Alx.

Ny header

Som ni kanske märkt, eller ja borde ha märkt så har jag nu lekt lite och skaffat mig en header. Hoppas ni gillar den. Fast den åker nog snart ^^

Jag var ut och in idag.

Ja ni vet ju att jag försov mig imorse. Och ja jag kanske inte var snabb ut men jag var snabb på att klä på mig vilket resulterade i att jag har gått hela dagen med en svart strumpa (som var ut och in), en mörkblå strumpa, ett linne under min tunnika (linnet var även det ut och in)... Hur fan lyckas man egentligen? Man undrar ju... Nej jag har ingenting att säga direkt. Jag har kollat avenyn hos Becka med henne och Sandra och ja snart ska jag vara barnvakt igen. Men först så ska jag upp och duscha. Och så slänger jag upp en bild också bara för att.


Jag blev påkörd av en grön buss.

Hej hopp nu sitter jag i skolan och om vädret får dömma så kommer denna dag att bli deprimerande och en riktigt klagodag. Och jag sitter redan och funderar över mitt liv.? Herregud man blir ju inte direkt glad. Ibland önskar jag faktiskt att jag blev påkörd av en buss och tappar minnet. Liksom så jag inte kommer ihåg någonting. Det skulle fan vara skönt. Liksom bara radera allt skit och börja om igen. Men livet är ju inte så enkelt, tyvärr. Och jag tänker ju absolut inte gå ut i gatan och ställa mig och vänta på att en grön förbipasserande buss ska köra på mig. Det kan ju gå riktigt illa och det vill vi inte. Nej jag får nog lära mig att leva med mitt förflutna och bara se framåt. Se ljust. Och jag ska bli snäll. Och sluta försöka bestämma så mycket. Så får man se hur länge jag lyckas med dig...

Ska jag bli sämre

Jag vill bara säga hej och att jag har försovit mej... Hur lyckas jag egentligen?Hur som helst efter gårdagens berg och dal banan i hummöret så är jag åter igen glad. Mamma har köpt flingor i portionsförpackningar och jag är överlycklig då jag nu sitter och äter coco pops för första gången sen jag vet inte hur länge. Och det är så himmla gott. Ja jag hade försovit mig ju. Men det fixar sig... Har ändå bara foto som jag ändå är klar på. Skoj. Jag ska nog snart ta och bli sämre i skolan på vissa ämnen. Ja liksom så att jag slipper sitta och glo...? Nej det är bara slöseri på någonting.

Jag slogs blodig

Idag fick jag slåss. Och jag är överlycklig. Eller okej jag slogs på sceen. Men fan åh jag gillart jag ska nog flytta till en annan stad och bli galen. För då vet ju inte någon vem jag är. Haha idag satt jag och Sandra på java från klockan 10 till klockan 15 och i 20 minuter så satt vi och skickade ett sms varje minut till Sundin med ett ord vi fann som roligt. Vi började 13:37 med elit och slutade allt 13:57 med skrivkramp. I smsen kunde man finna saker som 13:40 dörrknopp och 13:53 smörgåsbord.

Någor som jag hittade tillbaka till denna dag var att skämta om en snubbe. Jag har knappt kunnat nämna hans namn på över en vecka men idag var jag igång igen och efter en stund kom Sebbe Boberg och jag roade mig själv genom att spana på han genom ett glas och säga saker som vattenskalle och potatisnäsa. Hahaha sen fråga han om jag hade köttat nån på sistonde... Och ja bah va? Så jag smsade magge för han va allmänbildad och hahah läs fan xD

Jag: Vad menas med kötta?
Magge: Knulla, eller inom spel så typ dödar man nån, slaktar kan man säga. Om en vuxen säger kötta så menar den knulla för pappa säger så. Varför undra du?
Jag: Mamma sa att du brukade kötta henne... Är det sant
Magge: Ja.
(för er som inte vet så brukar jag skämta med Magge att han brukar knulla min mamma, något som han har lärt sig att leva med)


Ja de hundra timmarna på java måste ha vart både det roligaste och tråkigaste på hela dagen. Och på onsdag ska vi skolka igen för att kolla på SMIT kampen i munktell. Eller ja jag vet inte riktigt vad vi ska göra där. Men Sandras kille och hans vänner dvs mina nya vänner ska göra nått och vi ska kolla på, så vi slipper gå i skolan typ.

Jag har kuksugarläppar

Jag är inte lycklig längre. Eller jo visst är jag lycklig. Men inte alls så där överdrivet lycklig som jag har vart den senaste veckan. Och snart kommer jag att få ont i magen. Och ja jag tror att mina Olinda läppar har lagt sig lite.  Och för er som inte förstod det så kan jag säga att ibland så svullnar mina läppar upp under natten? Det gör att jag ibland kan vakna upp och se ut som en riktig porrskådis. Detta brukar knappt inträffa längre men ja inatt hände det.

Jag har inte gjort upp något schema för idag. Men ikväll så ska jag slå Lotta. Det ska bli kul. Och ja det är som det låter, jag ska slåss. Öhm. Jo nu har jag och Sandra äntligen kommit överens. Vi åker till skolan med 47 bussen och går till Java ist för skolan. Sound's good to me

Jag är en muslimsks smurf!

Idag har vi frat ortodox påsk. Och gud vad god mat. Ajoj som Becka skulle säga, och det är ju lika bra att jag med säger det i varannan mening eftersom att jag är hennes wannabe. Eller så är hon min, vi vet inte riktigt. Hur som helst vet vi att hon inte är nån Cockblocker. Hahaha xD. Efter maten så kom Robin och då vart det att sitta med han. Så då satt vi där, jag, Becka, Sandra och Robin. Och sedan vart det fika och efter det gick vi till ica och sedan till huset. Sen skulle Sandra hem typ kvart över fem så jag snodde Robins rullstol och jag hade skit kul. Speciellt när jag skulle ner för en pytteliten backe och jag vart livrädd.

Sen kom Ida, Danne och Adrian med oss till stugan och då hade redan Andrea kommit. Och där satt vi i hundra år och hade kul. Tills Danne, Ida och Adrian gick till ica, Anden hem till sig och Becka, robin och jag hem till Becka. Och på vägen så hittade vi också en mycket seg Jonny. Sen satt vi hemma hos Becka. Åt middag och Becka fixade Robins hår. Sen drog Jonny och Robin och kort därefter så drog jag hem med lite Pita i väskan <3

Ja och hemma var jag ett tag. Men ja inne i duschen fick jag inte vara ett tag. Mamma knackade på dörren och jag blev tvungen att öppna för att Becka var i telefonen. Hon hade glömt sin plånbok i min väska och jag säger bara, suck.... Så jag fick hoppa in i duschen igen och tvåla in mig sen ut och torka mej och därefter klä på mej. För att sedan sätta sig på cykeln. Och så jag såg ut.... Svarta mjukisar. Min blåa tröja, min vita mössa och Beckas pallesjal. Jag såg helt enkelt ut som en muslimsk smurf. T.o.m en gubbe som rastade hunden kollade konstigt på mig. Nu vet jag iaf att jag inte kommer att röra mig tills på onsdag då jag har idrott...

Påskfirande och coldplay's nya video

God morgon allihopa. Nu sitter jag här med ett leende på läpparna och en macka i käften. Igår kväll så var jag så himla glad och typ ville skratta och grejer. Först och främst så var det alla på EC som va så otroligt söta. Och ja sen hade jag bara så kul på sms. Ja jag somnade rätt så tidigt. Och jag vaknade utan några som helst problem. Och idag är det påskfirande. Hahhaa! Skoj.

På tal om ingenting så såg jag denna videon nyss på mtv, och ni borde verkligen kolla den. Den var väldigt speciell.

Imorgon är det påsk... igen

Okej nu har jag nyss skrattat ihjäl mig åt en sak jag läst som handlar om mig. Jag är så egenkär och jag älskar att skratta åt mig själv och saker jag gör. Nu har jag kommit hem från Becka och egentligen så skulle jag kolla lite Criminal minds för mig själv här i sängen. Men så vart det inte. Istället så sitter jag och kollar på Jag vet vad du gjorde förra lördagen. Och det var faktiskt rätt så kul. Fast antagligen uppgjort.

Imorgon ska jag fira påsk med Beckas familj. Och ja ni tänker antagligen att det faktiskt var påsk förra veckan. Och ja det var det. Men imorgon är det ortodox påsk. Beckas mamma är ortodox. Och jag längtar för jag har lärt mig att när det är någon serbisk helgdag så blir det massa mat på deras bord. Och då menar jag mer än vanligt. Men det ska bli kul :) Och jag hoppas att ni kommer att ha kul resten av helgen som består och att ni har haft kul av helgen som har gått.

Tvättstuga

Dagen har gått jätte fort. Jag vaknade för fyra timmar och 21 minuter sen. Men det känns bra. Och jag hoppas på en lång lång kväll ute i huset. Ja okej jag var nyss nere med becka i tvättstugan och ja det var liksom tråkigt och roligt på samma gång. Jag är fortfarande lycklig och extremt glad. Jag gillar det :) Detta blev ett kort inlägg, precis som det förra. Men när jag började skriva så hade jag faktiskt en idé. Men den försvann.

Var lyckliga

Nu är jag inte arg längre, nu är jag glad igen. Och mycket lycklig. Och herregud klockan är tjugo över två. Kanske borde hem och fixa iordning mig, duscha lite. Eller så kan jag göra det här och så slipper jag hem och krångla. Eller nej jag vill hem. Då kan jag cykla till Becka sen. O herregud jag vet inte vad jag ska säga... Men ni därute var lyckliga.

bokstäver blir ord på samma sätt som jag blir jag

Jag träffade Ida, Danne och Adrian idag. Men det var inte det jag skulle berätta om. Det var inte det jag skulle säga.

Jag är fittigt jävla förbannad och besviken eller ja jag har nog alla känslor inom mig som går att relatera till misstyckande men på ett sätt så är jag ändå glad. Jag är glad att du vet saker om mig som inte jag vet själv. Jag är glad att du berättar för andra att du vet saker om mig. Men varför berättar du inte det för? Jag tror ändå jag vet vad du har i din skalle. Jag är fullkomligt medveten om mitt tidigare liv. Alla vet om mitt tidigare liv! Statoil? Är det inte så, är inte det jag, var det inte jag? Öppen dygnet runt! Det kanske var jag förut men det är fan inte jag längre. Det är gamla Alx, gamla Alx som måde skit och försökte komma bort från sig själv i några minuter timmar. Alx som behövde känna att någon annan/ något annat hade kontrollen över henne. Alx som skulle rädda världen genom att hjälpa andra före sig själv!

Den Alx finns inte längre! Den Alx finns i en liten del av mig, men den delen av Alx är inte stor! Om jag kunde så skulle jag spola tillbaka tiden! Jag skulle ha gjort allt bra från början. Jag skulle aldrig låta mig bli till den Alx jag var. Jag skulle inte umgås med de som den gamla Alx umgicks med. Jag skulle ha fördömt den Alx, tvingat den ur min kropp. Och nej jag är inte schizo, detta är mina tankar. När jag sitter och skriver detta så har jag helt kopplat bort Sandra och Becka, det enda jag hör är mummel Och det enda jag ser är data skärmen där det kommer mer och mer bokstäver. Bokstäver som bygger upp ord. Bokstäver som gör ord.

Precis på samma sätt som allt i livet bygger upp mig.

Så vill du snacka skit? Go ahead do it. I don't give a fuck anymore! Jag vet mer om mig själv än någon annan och det kommer ingen kunna ändra på.

S&M bondage med kungen

Ja nu har jag satt mig ner vid Beckas data. Skolan är över och provet är över. Och jag säger bara skönt. Istället har jag fått lite ont i magen, något som jag inte orkat yttra mig om till mina kära vänner Becka och Sandra. Ja engelskan gick smidigt och fort och jag började skriva min argumenterande text. Svenskan var väl inte direkt rolig... Jag gjorde provet och ja jag var inte så serriös på de frågor som jag inte kunde. Typ som att Henric something gillade att ha S&M bondage med Ludwig den tredje och att han gillade att vara elak så att han kunde få smisk på stjärten. Ja och jag vet inte hur AC kommer att reagera när hon ser det, men jag tror att Sandra hoppas på en hjärtinfarkt eller något dylikt.

Utanför matsalen så stod Hannah och äcklad mej och Sandra genom att berätta om en massa äckliga saker. Så jag började berätta om att jag onanerade igår och att jag var påväg att berätta hur jag gjorde. Då vart hon tyst. Sen satt jag och Sandra och Elina på java och chillade, läste tidningar och snackade skit och sen blev det tillbaka till skolan och ha klassråd och sedan text. Och ja jag var absolut inte pepp på texten eftersom jag inte hitta någon fakta. När det var 20 min kvar av lektionen så började jag komma igång med skrivandet och det gick riktigt bra. Men sen vare bara att dra till Becka där de väntade eller något. Egentligen så skulle vi till stugan ikväll men det blir inte så, då vi ska se vad vi hittar på. Hoppas att ni alla har en trevlig helg

12 åriga ska inte sitta i fängelse

Becka kom hit kort efter inlägget där jag grattade Ida. Sen gick hon och jag ut och tog oss en sväng runt hamnen satt ett tag och babblade där och gick hem. Och nu har jag vart hemma sen första reklamen på Criminal minds. Sjukt avsnitt. Hur som helst känner jag mig som en person som setat inne i ett Amerikanskt fängelse och sedan i duschen blivit upptryck mot en vägg och knullad i stjärten utav en stor svart man. Min näsa rann som fan och jag har utan anledning börjat låta som en 12 årig pojke i målbrottet? Kan det bli värre?

Nu ska jag bara vänta tills klockan blir 11 och sen kolla Sex and the city.






Grattis till våran unga mamma

Idag kom Ida och Danne hem från sjukhuset och med sig hade de Adrian. Deras lilla bebis ssom föddes i måndags. Och han är så söt och nu vill jag också ha en bebis. Mest för att gosa med. Typ. Men alla borde säga grattis och ta en titt på Idas bilddagbok (Idatoppala @ bdb)
Men kolla så söt <3
Hej Adrian jag ölskar dej all lycka i hela världen<3


Shan the man och min borttappade tröja

Okej jag behöver inte efterlysa min tröja längre. Eftersom jag frågade Becka på stan om hon hade den hemma hos sig och hon svarade att jag lånade ut den till Magge. Och ja då var mysteriet löst. Nu har jag även sett Shan the man. Och det var great. Och ja jag orkar inte ta upp hela blatte insidenten utanför bion, men för första gången i mitt liv sa jag något till Nisse i min paralell klass. Jag gjorde även dagens goda gärning idag när jag lämnade tillbaka tändaren till Simon. Men upptäckte efteråt att jag gav han fel. Men han får nöja sig med den. Och jag träffade även Sebbe Boberg när jag lämnade tändaren och fick höra mitt mycket fina och gamla smeknamn han gav mig för ett och ett halvt år sen. Och för er som inte vet vad det är så är det Statoil, och sen kan ni ju sitta och klura på det i någon minut.

Ja nu ska jag börja plugga. Helt opepp som vanligt men jag måste. Jag måste tänka på det fina VG'et som kommer att stå på häftet sen. Så ja plugga. Men jag fryser och vill duscha först och jag tror att jag faktiskt ska ta mig en dusch.

Jag efterlyser min tröja.

Okej nu vill jag först och främst säga godmorgon. Och för det andra, Vem fan har snott min adidas tröja? Den är helt borta och mamma sähger att hon inte har sett den. Och ja den finns ju ingenstanns. Så becka, har du min adidaströja? För sista dagen jag använde den var den dagen jag gick på lov. Och det är 2 veckor sen imorgon. Ja jag vet att jag lätt tappar bort saker men en tröja??

Jag är en trotsig 2 åring

Eftersom att jag absolut inte har något att göra så skriver jag ett inlägg. Krille försöker lära mig matte över msn eller nått och ja som sakt jag suger på det. Kommer ihåg den gången magge skulle hjälpa mej och plugga. Det sluta med att jag fick damp och inte ville göra mer och sen kolla vi nån film. Kan även vart den gången han somna i min soffa och ja erbjöd han en sovplats här men han skulle hem. Japp och som jag sa i nått inlägg innan, jag har inte alls fattat mig på matte sen jag gick i sjuan. Men tack för er som försöker hjälpa mej.

Jag är inte alls lycklig och glad längre. Och jag har fortfarande inte tagit mitt ppiller. Fan döda mej just nu. Eller kom hit med pillret och gör mig lycklig igen. Nu måste jag vänta till klockan 11 för att bli lycklig och jag har redan sett avsnittet idag :O Sugigt värre. Men imorgon är det antivåldsdagen, men jag är inte pepp längre. Jag är inte ens pepp på att det är Criminal minds imorgon. Hallå? Och det vart inget pluggande idag. Så jag får plugga som fan imorgon, orkar inte. Vill inte. Jag känner mig ärligt som en trotsig 2 åring. Det suger....

Matkrig

Nu har jag städat mitt rum. Ska bara fixa lakan och sånt. Hahha jag och min ena lillebror Albin hadematkrig nyss xD Sen vart mamma skit förbannad för att det kom smör på tapeten. Höhö, farligt. Btw så har han som jag sparkat antagligen fixat sin dator för nu är han inne på msn. Och nej Becka jag säger inte förlåt. Och ser du detta så säger jag bara: passa dej lilla gubben om 2 veckor är jag där. Och på tal om 2 veckor så måste jag nu bege mej ner och ta p-piller.

Lycklig eller olycklig terrorist?

Okej nu är jag inte lycklig längre. Matten gick skit. Hade helt glömt bort hur man gjorde. Så ja jag säger bara hej jag kommer få IG på provet och matte B. Jag fattar inte någonting. Jag har inte förstått matte sen i 7an. Liksom siffror och jag hör inte ihop, jag vet ju knappt hur gammal jag är? Naturen gick som väntat. Ett G och på grupparbetet fick vi G, fan vi skulle tänkt till lite mer så vi kunde få VG. Men men, vad gör man?

Hahha vi spelade brännboll på idrotten. Då var jag lycklig. Jag var bäst. Jag varva 4 ggr. Och jag sköt med "killracket" lr killträt som ja kallar det alla gånger. Ni vet som baseball trä :P Då var jag lycklig som sakt och ingen kunde stoppa mej. Sen hjälpte jag en snubbe att komma till badhuset, men jag kunde knappt höger och vänster och så stod det massa bygg killar och kollade på mej och skratta. Lite pinsamt. Men skit samma ^^ På tal om ingenting så har jag alltid velat haft såna där blå byggbrallor. Det är snyggt som fan. Iaf på killar.

Lycklig i några sekunder där när jag tänkte på "manliga" killar. Men sen kom jag tillbaka till världen och såg mitt rum. Al-quida har vart här igen. Inte för att jag har städat på ett tag. Jag sa att jag skulle städa. Men då tog jag bort kläderna från golvet. Men ja det ligger mycket kläder på golvet. Men nu lägger jag upp ett schema här.
1. Plocka undan allt från hyllorna och sängbordet och bokhyllan.
2. Byt grejerna i sängen. kasta i tvätten. Ta siden lakanet. Eller de randiga?
3. damsug och torka allt i rummet.
4. Plugga ihjäl dej.

Så ja det är vad jag ska göra idag. Icke kul men måste man så måste man.


Pepp som en skrattande bebis

Okej nu sitter jag i skolan och är pepp igen. Nu har jag äntligen fått ett arbete värt att jobba med. Haha. Föresten så skämdes jag riktigt ordentligt när jag kom in i klassrummet. Jag satt och käkade min macka samtidigt som Annelie och Lasse hade genomgång och så får jag sms. Och min sms signal fick alla att skratta. T.o.m lärarna drog lite på mungiporna. Men min sms signal är så himmla söt. En bebis som skrattar lite. Liksom hur kan man låta bli att fnittra? Hahaha man blir skit glad av min sms signal. xD I love it!

Opepp, Depp, Pepp

Ja nu är det en ny dag igen och ja jag har redan planerat dagen riktigt bra. Och ja denna dag känner jag mig inte så lycklig... Mera depp och opepp. Jag ska ha mitt första prov på matte B och innan sa jag att jag säkert skulle klara det eftersom jag bara har fått ett mindre prov än alla andra. Men nu känner jag mig lite skakis. Inte nervös bara ledsen. Fast om man kollar på förra årets provsvar så var ju algebra det enda jag var bra på. Fast tanken på förra årets algebra får mig att tänka på bullfittan. En lärare som var mycket speciell, trevlig men speciell.

Ja jag har idrott idag också. Inte pepp för det heller. Men jag hoppas Janne är tillbaka så vi slipper Paul, för Paul är ju knappast min bästa vän. Och jag längtar stenhårt till Naturkunskapen. För idag får vi reda på hur det gick på provet. Jag förväntar mig inge mer än G eftersom jag mest satt och chansade och typ lekte "filosofisk" tack vare att jag inte pluggat det minsta. Och på tal om plugg så måste jag djurplugga efter skolan. Svenska prov på fredag. Egentligen skulle jag haft det igår men jag berättade hur det var och varför jag inte kunde göra det för min lärare. Och hon sa direkt att jag skulle få göra det på fredag. Ibland tror jag att jag är en av hennes favorit elever i klassen. Men liksom jag måste plugga stenhårt, för jag ska ha VG på provet. Japp och vad som mer händer efter skolan vet jag inte.

Kalla mig CP kalla mig bög

Hej hopp jag gillar snopp. Öhm nu kom jag hem från Becka för ett tag sen och ja min msn gillar ju då att logga in och ut eftersom jag sitter på den stationära datorn och inte orkar gå upp på mitt rum. Min familj är i vilsta på min ena lillebrors gymnastik och ja hon tycker ju då att jag ska laga mej något att käka. Men eftersom jag inte orkar stå i köket och laga mat så tror jag att jag skiter i det. Öhm jag har absolut ingenting att säga mer. Förutom att jag är lycklig som satan idag också. Det måste vara rekord och det mesta är nog tack vare Sandra som jag totalt flummade sönder med idag. Eller ja vi cpar oss alltid men idag var det grymmt mycket.

Shan the man gör besök

Okej nu bloggar jag igen men nu är jag överlycklig. Imorgon är det antivåldskampanjen. Och vet ni vem som kommer? Jo Shan Atci! Haha nu sa läraren till mej. Fast jag är klar nu. Woho först av alla !!

Morgonstund har toast i mun

Hej hej nu sitter jag i skolan och dummar mig genom att skriva detta blogginlägg fast jag inte får. Så jag hoppas på att läraren inte säger till mig. Nu kom mina kära klasskamrater in. Och nu upptäckte jag att Tina den jäveln har köpt ett likadant linne som jag vill ha. Det är ju konstigt hur vi alltid handlar likadana kläder. Men aja. Uppgiften på foton är idag kul. Mycket photoshop och lite kamera grejjer och sen är det klart. Så kul som satan blir det. Och ingen genomgång behöver vi för alla är underbarn i min grupp. I alla fall underbara.

Morgonen vart väll kanske inte riktigt som planerat. Jag vaknade kvart över sju istället för sju. Jag hade ställt alarm på min nya mobil men signalen fanns inte? Så den larmade utan ljud och vibrationer. Lyckat. är mamma väckte mig bad jag henne att göra iordning lite toast och varm choklad till mej. Och det va inte gott... Oboyen var förvarm och toasten va felgjord trots att jag sa hur hon skulle göra. Mycket ost och inge smör och sen skinka. Vad är det svåra? Min var liksom typ utan ost och av smaken jag kännde så hade hon säkert smör i den också... Problem är vad min moder har.

Efter skolan så blir det att dra hem till Becka och kolla Andra avenyn. Men nu måste jag ut och fota.

The big love and sex test of 2009

Är du kär just nu?  nej bara lycklig:)

Har du kysst någon idag? nej :)

Har du kysst/pussat någon de senaste 30 dagarna? höhö jadå ^^

Har du ett förhållande? nej :)

Om nej, varför inte? Vrf skulle jag och vrf inte? :P

Hur många har du varit tillsammans med?  2

När går gränsen vid otrohet?  vid sexuella grejjer, allt annat blir man bara svartsjuk av

Har du varit otrogen och om ja, varför? aldrig hänt skulle aldrig hända

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? ja :P

Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? Jesper.

Är du romantisk? om jag vill

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nej bara knullat

Är du svårflörtad? Om jag vill men de är jobbigt:P

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja

Vad hette den första du va på G med? Marcus tror ja?

Hur länge höll det? haha tills jag dumpa han? XD

Har du någon gång slagit någon du tyckt om? ja. Eller inte killar? Lr jo kanske men inte på riktigt

Har du lekt med någons känslor? hmm nej ?

Har du haft sex med över 20 personer? höhö, nej

Hur länge höll ditt längsta förhållande? typ kort xD

Och ditt kortaste?  haha kortare xD

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag vet inte, beror väll på?

Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej ?

Är du en bra pojk/flickvän? Är jag?

Hur många har du haft sex med i år? 1 och det är mig själv

Vem sov du senast bredvid? Örjan sov breve mej senast? men becka sov jag bredvid senast

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Sture xD

När fick du din första kyss? När jag va öööhm 13 lr 14?

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? runt 20, tror jag

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Mina bröder är 9 år och killar?

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? nej men i pannan

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? lika (H)

Hur tycker du en tjej/kille ska va ? Sig själv?

Föredrar du svenska eller utländska tjejer/killar? Venne liksom ingen hårig självmordsbombare bara

hade tråkigt

Grattis till att jag mötte en skum snubbe på stan

Okej jag och Sundin hade picknick och vi skojade och skrattade som fan och vi berättade lite om hur våra lov hade varit. Men jag tror att mit lov har varit roligast eftersom Sundin bara vart sjuk hela lovet. Ja jag vill bara berätta att Danne och Ida idag blev föräldrar till en liten pojke med namn Adrian, så all lycka i världen till dom. Och jag längtar tills tiden är inne för mig att skaffa mig ett liten barn. Men men innan jag träffade Sundin så mötte jag spindelmannen på bussen. Alltså inte någon som var utklädd till spindelmannen utan en som såg ut som skådespelaren. Och efter bussen så gick jag över fristadstorget där en neger stoppade mej. Och han ville prata med mej... på engelska...

Negern: Hello. Do you speak english?
Jag: Öh yes?
Negern: How are you
Jag: Ööh Im fine
Negern: good. What do you call this place?
Jag: ÖÖÖhm we call it Fristadstorget
Negern: bla bla bla school?
Jag ööh yes I go in tvåan on the gymnasium
Negern: How old are you?
Jag: 17 I have to go

Hur fasiken kunde jag få VG i engelska A när jag inte ens kan prata eller stava`?? Ibland undrar man ju. Men men efter picknicken och det så drog jag och Sundin hem till Mengan och vi satt på hans altan och chillade som fan. Men nu har jag inte mer att säga. Men jag är lycklig

Picknick

Okej nu har jag bestämmt träff med Sundin på strömsholmen och det blir att picknicka idag. Haha det ska bli kul. Och jag ska fixa det som man behöver på en picknick dvs bullar kakor dricka och en filt. Och ja sen är det ju bara humöret som gör picknicken till något extra bra. Så jag hoppas att Sundins humör är på top för det är mitt. Btw, min nya mobil suger jag blir typ rädd så fort jag får sms och typ sitter skit länge o glor innan jag tar upp den.
Men ja nu väntar jag på att mamma ska komma hem så hon kan gå till hemköp och köpa det jag vill att hon ska köpa. Sen ska jag nog packa ist för att sitta här som en idiot

Godmorgon

god morgon god morgon. Klockan är 10.21 och jag vaknade för bara några minuter sen. Och ja jag vaknade pigg trots att det är riktigt tidigt emot vad jag brukar gå upp. Ja och tanken slog mig just att imorgon börjar skolan. Och dagen startar med 3 timmars foto. Så jag hoppas på att vädret är najs och vi får någon kul uppgift. Men idag skulle jag nog faktiskt vilja handla något. Typ en tröja och jag ska nog se om man kan lura till sig en utav mamma för det skulle inte sitta helt fel. Öh nu tänker jag hoppa in i duschen men först ska jag leta efter mamma.

Ny mobil

Okej jag har fått tagit min ena lillebrors gammla telefon. Och ja säger bara en sak. Wohoo. Från en sony ericson med mp3, kamera, + massa annat skit så sitter jag nu med en gammal nokia. Gud vad kul. Speciellt att få ha söta små signaler som inte finns längre på telefonerna. Jag är lycklig jag. Men va fan jag gör ju ändå inget med min mobil. Jag smsar ju bara och kollar klockan så vad spelar det egentligen för roll?

Kvällen kommer jag spendera i sängen och sitta och klura ut mobilens alla hemligheter. Mycket skoj.. Och sen ska jag garanterat sova tidigt. Jag har ju inte sovit någonting alls på 2 dygn det suger... Men men,...

Jag tycker om dig

Jag vill bara säga en kort liten grejj. För att jag är så jävla cool bakom data skärmen typ och inte alls irl. Jag tycker om dej. Jag tycker om dej för att du inte kan släppa mitt eller resten av gängets liv. Därför gillar jag dig. Det var ju du som inte ville ha något med oss att göra men ändå är du inne och kollar runt på alla våra sidor. Det är visst inte bara jag som älskar att sitta och spela cool framför dataskärmen. Irl så kollar du ner i marken. Jag gillar folk som kollar ner i marken, det är lite gulligt. Jag brukar också göra det. Men det är för att jag är så feg irl. Men babygirl vi älskar dej för att vi är din mittpunkt i livet!

Min mobil är pajj

Nu har jag vart ute med Beckas familj i deras stuga och trots att jag inte har sovit ett skit på två dagar så är jag grymmt pigg. Det känns skönt. Ja föresten på tal om skönt... Icke skönt snarare men min mobil har pajat helt nu. Jag har ju en sån där "flipflop-mobil" ja en sån som man skjuter upp luckan på. Ja och nu har den pajat. Under skärmsidan så saknas det en pytteliten fjäder på den vänstra sidan vilket gör att mobilen inte kan fällas ner. Högersidan har också flyttat sig några få cm högre upp? Och ja mobilen går inte att stänga. Eller den går att stänga om man använder våld. Men då får man använda våld när man ska öppna den. Ärligt talat så vet inte jag riktigt vad jag snackar om men. Ja

En inte allt för planerad kväll

Gårdagens kväll spenderades med Becka, Sandra, Johan, Simon, Örjan, Tim, Johanna och Elin. Och ja vi satt hemma hos Simon och typ hade trevligt och drack. Och jag hade faktiskt skit kul, men det roligaste med hela kvällen var nog ute på Simons altan, först när Örjan grillar och sedan när både jag och Simon sitter med huvuderna uppåt och kollar ut i rymden och funderar från allt mellan risgrynsgröt med kanel till galaxer långt borta.
Från början så skulle jag sova hemma hos Becka, men hon drog tidigt för hon var inte på topp och jag ville va kvar längre, så jag skulle få sova hos Sandra ute i Ängsholmen. Men så vart det absolut inte utan jag satte mej på cykeln och cyklade tillbaka till Simon och typ kollade på när han och Örjan spelade nått tvspel. Sen babbla vi massa och det slutade med att jag kollade på någon dokumentär om någon sexsekt. Och jag vet inte när eller hur. Men jag somnade på soffan och Örjan och Simon i varsin fotölj.

Jag vaknade till med ett ryck, såg att det var soligt ute och kastade mig upp ur soffan. Försökte smyga bort för att hämta min väska, vilket inte alls gick något bra. Men jag tog väskan och jackan och sedan hoppade jag i skorna och sprang ut till cykeln som stog längre bort. Sen hoppade jag på den och cyklade till Becka. Och här har jag vart i typ 40 min nu.
Och jag vill tacka Simon för att jag fick sova hemma hos honom. Och ja ingen ska tro något för jag sov ensam i en soffa och trots det så känner jag mig nu elak och slampig? Elak för att jag drog utan att säga till och elak för att jag drog hem till dom. Slampig för att jag tog mina grejjer och sprang/cyklade.

Man ska inte dricka saker som man inte kan stå för

Igår hade jag många läsare och jag säger bara tackar. Jag har vart vaken sen klockan halv sju då jag vaknade och var grymmt törstig. Så jag gick upp och klunkade 2 stora glas och sedan fyllde jag på glaset igen och gick tillbaka in i Beckas rum. Jag försökte somna om men det gick ju absolut inte så jag satte mig upp i sängen och skulle kolla foton på Beckas kamera. Sen kunde jag inte sova något mer för Becka den jäveln lade sig mitt i sängen och snodde min kudde. Så nu på morgonen har jag setat med Beckas mamma i köket. Kollat på henne när hon gjorde det hon gjorde. Vi satt på balkongen, rökte snackade skit och kollade på Ragnar. Ragnar är alla gubbar i Beckas område för er som undrar.

Gårdagen. Det finns några ord som kan förklara den på ett bra sätt. Full, kissnödig, kedjerökning, pinsamheter, pussar, idioter, gråt och min fina röda cykel.
Ja vi cyklade hem till Jonny igår och vi tog det riktigt lungt eftersom vi inte visste till hundra procent när de skulle vara där. Men när vi kom dit så gick vi ner i källaren och vi började hälsa på de som var där typ och började dricka. Efter ett tag så drog vi igång ett ölspel, ett som jag inte hade kört förut men det var riktigt kul. Ja sen minns jag inte tiden så bra hur allt hände trots att jag minns allt. Så därför väljer jag att inte skriva ner något. Men ja, pinsamheter heter det. Jag gör ju alltid något jag inte borde göra när jag är full. Eller ja detta är inte farligt någonstanns. I alla fall inte lika farligt som förra helgens fylla. Men jag hade kul båda gångerna så jag står för det jag gör. Som pappa har lärt mig: Man ska inte göra saker som man inte kan stå för. Eller om det var ångra, Jag vet inte riktigt säkert men man får slänga om saker lite grann så att det passar in.

När vi kom hem till Becka igen så satte vi oss och käkade mackor. Eller ja Becka käkade macka och godis och jag käkade macka och jordgubbar. Tyvärr så fanns det inte bröd så det räckte för att mätta min mage så jag ställde mig och skärde en ny bit. En ny mycket konstig skärd bit. Som jag och Becka asgarvade åt. Men jag lovar att det var ännu roligare i morse när Beckas mamma visade mig brödbiten och sa att jag inte kunde skära bröd på fyllan. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga så ...

Ska man offra sig som Jesus i påsk?

Och ja nu sitter man här naken i sängen och skriver en blogg. Precis som det ska vara om jag själv får bestämma. Fast ja jag sitter ju inte helt naken, jag har ju handduken virad runt mej. Och idag är det fredag och vad betyder det? Jo precis PARTYYYYYY!!! Och jag funderar på att ställa mig upp nu i rummet och köra någon slags naken dans. Men om jag gör det fel så kanske det blir en regndans och det vill vi ju inte. Idag är det ju faktiskt soligt något som för mig känns mycket bra. Men ärligt talat jag vet inte vad jag ska ha på mig? Fan vad mycket lättare det skulle vara om det var så som jag sa till Becka. En fest där alla går nakna. Då behöver man ju bara tänka på att sminka sig bra och fixa håret. Skulle inte det vara lite schysst eller?

Jo det tycker då jag i alla fall. Men sen är det en till fråga som snurrar i mitt huvud... Ska jag hem till mormor och äta? Alla ska samlas klockan 5 hemma hos henne, vilket jag tycker blir lite för sent faktiskt. Varför klockan 5? Klockan 5 är ett dåligt klockslag, 3 eller 4 hade varit mycket bättre. Men ja jag har ju ingenting att säga till om. Mormor som inte kan laga köttbullar bestämmer. Men tur att jag får bestämma hur mycket köttbullar jag vill ha. Max tre, för att vara snäll typ och sen sitter man och typ tvingar ner sig köttbullarna. Men va fan om Jesus offrade sig för oss så kan vll jag offra mina smaklökar för mormor.

Plocka svamp, föda barn eller fantisera?

Oj Oj. Nu är det fredag och förlåt för att jag inte har bloggat. Jag har bara inte haft tid. Inte för att jag gjort mycket idag men tiden har sprungit iväg, eller hur man nu säger. Ja, Becka kom ju till mig och vi drog hem till henne, där stannade vi till 18:20 eller något och sedan drog vi vidare tillbaka hem till mig. Ja jag hade "tappat" bort min mobil och drog på mig någon slags lätt panik. Men det var självklart inget att oroa sig för eftersom jag hade glömt mobilen hemma. På hallbordet. Men hur ska jag minnas jag minns knappt vad jag gjorde för två minuter sen. Eller jo jag sa: Åh kolla min pojkvän är på tv. Det vill säga Vin Diesel (stavning). Och ärligt talat, hallå vart är alla gentlemens i världen? Kan ingen läsa mina tankar och bjuda ut mig på bio. Och ärligt talat så skiter jag i vem det är jag vill se Fast and the Furious (stavning).

Jag är ärligt talat lite smått förälskad i den där Vin. Liksom visst han är väll inte så himmla snygg, på något sätt påminner han mig lite om en tjock muskulös Frodo... Fast utan hår. Men har ni människor där ute i världen missat hans röst? Hallå man smälter till en liten ja jag vet inte vad. Men hans röst är så himmla manlig och ja vad mer finns det att säga? Öronorgasm? Ja jag hittar punkter på kändisar i filmer. Titanic t.ex. Kan man missa ögonbrynen på fiskpinnen Leonardo? Så himmla snygga. Och hallå då snackar jag ögonbryn? Herregud jag borde tas in på något hem för psykskadade.

Men ärligt talat var finns alla filmkillar? Jag kan faktiskt inte gå och kära ner mig i en skådespelare, eller ännu värre... EN KARAKTÄR?! Och som jag har sakt innan, kanske inte just i bloggen men irl. Jag tänker föda med kejsarsnitt, men om Matthew Gray Gubler (dr Spencer Reid/ Criminal minds) skulle vara pappa till mitt barn. Då skulle jag fan ta den smärtan och trycka ut den lilla jäveln. Men som sakt. OM... ett mycket litet om.

Nej jag ska nog sluta fantisera om mina film män. Och kanske skaffa mej ett liv. Eller ja en hobby. Kanske borde plocka svamp. ?

Al-quida attentat i mitt rum

Nu har jag varit vaken i ungefär en timme och ja jag tror att dagen går ut på att städa mitt rum idag. För just nu så ser det ut som att Al-quida har varit i mitt rum och bombat min byrå och garderob för det ligger kläder överallt. Så det skulle nog sitta bra med lite städning. En annan sak som jag funderar på att göra är att typ bara ligga ner i sängen och kolla någon film. Men ja först blir det att städa rummet. Eller nej först käka för jag är grymmt hungrig. Och Becka om du läser detta, det är bara mulet just nu så det är ju bara komma hit lite senare och så kan jag cykla med dej hem och joina dej hemma. :P

Sex and the Eskilstuna

Hahha jag har just gått och blivit kär. Eller nej jag har just setat och blivit kär. Yes belive me, jag är kär.

Tyvärr är jag inte kär i någon människa, nej jag är kär i Mer's nya reklamfilm. Och de sa att man skulle älska mer, så varför inte älska en reklam? Och påtal om kärlek så sitter jag som vanligt och kollar sex and the city. Ett av mina kärleksprogram och jag har nog sett detta avsnittet ungefär 3-4 gånger. Och hallå så ni vet jag önskar mig SATC boxen i födelsedagspresent så du som läser detta har ända till November på dig att skaffa fram pengar.

Dagen spenderades med Becka, Robin, Andrea, Sandra och Jonny och om  vi hade kul. Herregud och jag längtar stort tills på fredag och jag vill att även detta ska bli nått stort. Inte alls som förra gången. Fast iof förra gången gick nog kanske inte som planerat. Eller jo det gjorde det nog fram tills natten. Jag har hört att man inte får sparka på folk som ligger ner. Men i min värld så får man det.

Men tillbaka till Sex and the city. Karaktärerna är så enastående och visst så passar folk in på dom. Men inte fullt ut. Och ja tom jag känne igen mig i rollerna. Samantha liknar den gamla Alx, Carrie liknar på något sätt nuvarande Alx, Miranda liknar nuvarande Alx när det gäller sex och ja Charlotte, det är nog hon som inte finns alls i mig.
Men om jag fick välja så skulle jag nog vara en blandning mellan Samantha och Carrie.

Men nu ska jag kika om mamma sitter nere i sofforna och kollar på Criminal minds. Annars går jag ut o tar en cig.

Min OS pojke

Idag vaknade jag av att en Becka och en Robin kom in i rummet och att Becka hoppade på mej och ja jag drömde en riktigt knasig dröm  inatt. Hel sjuk var den, helt galet sjuk. Och snart ska jag Becka och Robin cykla till Torshälla, eller ja Robin ska rulla. För er som inte vet så är Robin rullstolsbunden. Och ja han har t.o.m vart med i årets OS där han spelade rullstolsbasket. Coolt va? Men ja Becka ska föna håret och sen drar vi.


Förtidigt påskägg

Okej nu är denna dag avklarad och ja vad ska man säga om den? Solig, glad och underbar? Passar det bra in? Jo det gör det nog absolut. Sedan jag skrev sist så har Robin hunnit lämna oss och Sandra lika så och kvar är då alltså jag och Becka. Vi har kollat Andra Avenyn och flummat runt. Jag och Becka har bytit klubbor med varann  och tillslut fick jag lust att klubba ner henne.

Imorgon så blir det att ligga kvar i Beckas säng så länge som möjligt medans hon åker iväg och handlar det hon ska. Och är det fint väder så tar jag cykeln hem när jag vaknar för att duscha, borsta tänderna och byta om. Annars blir det bussen som gäller och även Robin kommer och hälsar på imorgon <3 Och på fredag så blir det att tillsammans med Becka supa med han och hans kompisar. Vilket jag har sett fram emot mycket länge.

Föresten jag hade helt glömt bort det jag fick ett "påskägg" av Beckas mamma idag. Ett vitt pärlarmband och ja I love it Jag fick även låna vita pärlörhängen av Becka. Så idag och flera år fram över så kommer jag vara så grymmt söt :) Och du som läser kommer att älska mig till döden skiljer oss åt. Självförtroende ja jag gillart. Men kolla vilket snyggt armband jag fick (A)

Våran dag hör till en vanlig vårdag

Okej nu är strömsholmen med Becka överstökad och där fick vi sällskap av Magge och Sundin. Becka och Magge fotade hur mycket som helst med min kamera och här kommer det lite bilder. Och efter strömsholmen så träffade jag och Becka Robin och åkte hem till Becka och sprang sedan ut till Sandra som också skulle hit och snart blire Andra Avenyn för oss






Vårdag på stan

Okej nu har jag varit nere på stan med Becka och hennes mor. Jag vaknade upp av att mobilen som vanligt skrek Vem vare, vem vare som kasta. Så för er så är det min alarmsignal på mobilen och ja den är mycket störande men man blir på samma gång glad utav att höra den. Men ja jag typ jag znoosade ända fram till att Becka ringde och väkte mig klockan nio. Och sen var det bara att klä på sig sminka sig snabbt och gå ner och göra två mackor som jag slängde i mig. Och sedan var det dags att borsta tänderna. Och tro mig jag har blivit grymmt noga med tänderna nu. Nu kör jag med tandborste, tandtråd och äcklig listerine.

Men sen tog jag bussen klockan 09:47 och därefter gick vi tre runt på stan ända till klockan ett. Och vi käkade där nere och självklart var det pastahuset som stod på menyn. Och det var underbart gott men om man verkligen orkar cykla till Becka nu det är en annan fråga. För det är vad jag ska göra. Cykla till Becka, plocka upp henne, kanske Andrea och sedan bege oss ner till Strömsholmen och möta Magge och Sundin och denna gång så måste jag ha med kameran.

Vårdag är våran dag

Denna dag har varit vår till 100 % Och jag älskar det som fan. Efter tandläkaren så satt jag hemma ett tag och sen skulle jag bege mig hem till Becka och hon och Andrea skulle möta mig. Så jag gick och så svängde jag förbi mormor för att hämta min cykel. Och min mormor var underbart snäll, hon bjöd mig på en snickers glass och sen fick jag lite pengar och så hjälpte hon mig att pumpa cyckel däcken. Därefter så cyklade jag iväg och mötte dom på "rakan" och sen gick vi alla tre hem till Andrea och satt och solade på hennes mur.


Jag och Becka försvann där efter till Ica och köpte lite grejer + glass och därefter vart det röka, kaffe och glass med Beckas mamma på balkongen. Mycket mys. Ja och sen så typ flummade vi alla 3 och spelade massa jugge musik och efter maten så drog vi till Ica igen och mötte Andrea, på vägen mötte vi även på Issa och hennes vän Fia. Och efter ica besöket så satt vi på våran parkbänk, lyssnade musik och pratade strunt. Och här kommer 3härliga vår bilder varav 2 innehåller Andrea.





BJ Penn + Olinda = alx

Okej nu harr jag vart hos tandläkaren och ja det tog ju inte mer än en halvtimme. Men iof så lagade de bara ett av hålen och tack gode gud säger jag åt det eftersom de bara lagade de översta. Vilket resulterar i att jag slapp få en stöt i käften. Och det kändes rätt så bra där fast de som vanligt höll på att dränka mej samt döda mig genom att stoppa in femhundraelva grejjer i min mun. Och nu efteråt så känner jag mig som en blandning mellan Olinda och BJ Penn. Det vill säga läppförstoring möter slag.

Och om ett tag så ska jag nog till Becka... Eller ja jag ska dit...

Tandläkaren

Om ca: en halvtimme så ska jag sitta i den där vita stolen och kolla rakt upp i en lampa som bländar mig. Ja jag ska till tandläkaren och jag ska borra två hål. Ett litet däruppe och ett stort som finns där nere som de lagade förra året. Jag duschade nyss och borstade då tänderna skit noga samt använde tandtråd och munsköjl... Men ärligt talat så måste jag äta någonting innan annars kommer jag se ut som en hungrig version av ringaren i Notre Dam. Herregud kan ingen göra detta åt mej, vist jag har inge problem med borrandet men sist när de skulle bedöva i underkäken så vart det typ som en stöt, vilket som skulle vara fullt normalt. Men jag hatar stötar som fan. Men nu måste jag fixa mig.

Nostalgitripp

Okej detta blir även det ett kort inlägg... Jag sitter nu under trappen där vi har den stationära datorn. Mina bröder har blivit höga på socker och jag känner att detta kommer att bli en lång och painful night... Nu gör jag iordning toast åt dom, men dom verkar låssasslå varann och göra läten som kan vara hämtade ifrån star wars... Filmen var skit bra och jag säger bara en sak. Nostalgitripp till 90 talets slut. Tänk att för 10 år sen så satt jag i soffan 7 år gammal och kollade på just Kenny Starfighter.

Kenny begins

Okej nu vill inte bloggen fungera som vanligt det suger... Men om 20 minuter så ska jag ta mig in till stan i sällskap med mina bröder och Becka och ja vi ska äntligen få se Kenny Begins. Och när vi kommer tillbaka så blir det för mej att vara barnvakt på natten. Mycket kul. Och ja jag var sarkastisk där... Men nu ska jag fixa mej lite snabbt

Jag är en elak bitch och jag gillart

Nu sitter jag här igen. Fast hos becka, men det är ju inte så ovanligt... Och nu tänkte jag berätta lite om gårkvällen men jag lämnar lite små delar utanför... för allas bästa utom mitt.

Ja vi gick och satte oss på en parkbänk bakom lekparken. Vi startar pipan och efter ett tag börjar vi även plocka upp drickan. Och så gick det ett tag och sen från ingenstanns så kom Simon (beckas sysling och magges kompis) och han slog sig ner och frågade om Sandra kunde köpa cig åt honom och visst så kunde hon det,, hon skulle ändå följa med Andrea till ica. Men först var hon tvungen att ha sitt leg och som tur var så skulle jag ändå gå o kissa så jag kunde hämta det påvägen. Men ja mitt lokalsinne är ju inte att leka med. Så självklart så gick jag in  i helt fel hus och när jag stod utanför "beckas dörr" så upptäckte jag att det var fel. Så jag gick fort som attan till Beckas hus. Och så fixa jag det jag skulle och gick tillbaka och därefter till Ica med vattenpipan i högsta hugg ^^

Sen kom vi tillbaka till bänken, lr ja vi bytte bänk. Och sen typ ja så satt vi där, jag och Andrea. Eftersom Becka, Sandra och Simon hade dragit en snabbis. Och det tog inte så lång tid innan Simon kom tillbaka och denna gång med Magge. Och kort därefter kom Sandra, Becka och Michael också. Sen så satt vi där hur länge som helst och hade riktigt kul faktiskt. Och ja jag ramlade på marken 3 ggr men även det var skit kul... Tyckte jag iaf. ^^

Resten av kvällen, alltså när vi kom hem var väll inte riktigt så planerad. Och ja Becka ska ge igen på mej så stort säger hon... Men vad ska jag säga? Jag är en elak bitch och jag gillart

Anorexia jeansens hemland

Okej nu har jag och Beckas familj kommit hem från anorexiajeansens hemland. Och ja, det gick lite bättre för mej denna gång. Visst fick jag känslan av att jag ville slänga upp jeansen i taket knyta en snara och hänga där död.. Men jag klarade mig igenom det. Däremot sprang jag fram och tillbaka mellan jeansen och Becka som satt i provrummet och så gick jag runt med henne bland jeansen och ja det slutade med att hon köpte ett par. Haha på vägen hem stannade vi vid coop och i bilen breve så satt det två killar. Och den ena gick te bolaget medans den andra satt kvar. Becka och hennes mamma stod ute och rökte och jag hoppade ut ur bilen för att sträcka på mej. Då stod jag på högersida och grann bilen stod på våran bils vänster sida. Och så blir det denna konversation:
Becka: Är han snygg?
Jag: jag vet inte jag går runt
Jag gick runt och då hade både jag och Becka upptäckt att hans fönster var nervevat. Något som fick oss att skratta skit mycket. Och nej han var inte snygg...

Ikväll hoppas vi på att få komma ut och antagligen så blir det att sitta uppe vid årby stugan och kanske dricka lite smått och mest chilla. Vi får se vi får se, och känner jag mig själv så kommer jag att återkomma med svaret.

vattenpipa och galna randoms

Okej nu är det någon som har damp kommenterat mitt förra inlägg med "Fin blogg". Okej lilla fröken who ever you are, jag bryr mig inte för jag och min blogg är snyggast. Och ja som sakt, jag är riktigt trött och därför känner jag mig skapligt dryg.. Som nyss när någon random snubbe skrev adda min nya msn. Hallå jag vet inte vem du är, jag vet inte när du addade mej och jag vet inte ens vart du fick min msn ifrån. Och jag har aldrig snackat med dej.. Varför i helskotta ska jag adda din nya msn?

Okej det vart inget cyklande till Becka eftersom min cyckel stod hos mormor och jag orkade inte hämta den... Så jag tog bussen till Becka och efter ett tag gick vi som vanligt till Ica och mötte Anden. Vi stod där inne i hundra år och sedan så gick vi till någon parkbänk vid en fotbollsplan, där började jag packa upp allt och upptäckte att vi saknade folie. Så jag fick låna Andreas cykel och så cyklade jag mot becka. Och då kom  Magge som skulle svänga förbi oss ett tag. Och han följde ju såklart mig till parkbänken och där startade vi upp pipan och satt där ett tag och sedan kom Simon. Magges vän och Beckas sysling. Och så satt vi där ett tag, jag, Anden, Becka, Magge och Simon. Sen drog vi alla oss till Becka. Magge och Simon skulle ner på stan men innan så ville Magge låna en tröja av Becka, vilket slutade i att han fick låna min Adidas och jag fick låna en tröja av Becka.

Resten av kvällen gick fort och ja jag är riktigt trött och vill sova för imorgon blir det att ta sig upp tidigt och följa med Becka och hennes familj till Vingåker Factory Outlet... mest som personligt stöd till Becka. Och förhoppningsvis så blir det fest på kvällen. <3

Jakten på lycka

Idag när jag gick från bussen kände jag självförtroendet brinna i mig. Jag kände mig som en anständig och mycket fin och bra tjej. Antagligen så har det med filmen jag kollade på i bussen. The pursuit of happyness (jakten på lycka). Men jag kände mig verkligen anständig, ordningsfull och framgångsrik faktiskt. Trots att jag nog inte alls såg så himla fin ut där jag gick i mina svarta strumpbyxor, svarta halvlånga kjol, svarta adidas tröja och en beige kavaj jacka på det. Och inte nog med det så hade jag satt upp håret i en hästsvans, mycket slarvigt (som jag alltid gör) och med feta utväxten på det. Men jag kände mig bra och jag kände mig lycklig, precis som jag tror att en riktig anständig, ordningsfull och framgångsrik person gör, och inte en wannabe som mig.

Men vad är det som fick mej att må så jävla bra och tycka om mej själv så jävla mycket? Ärligt talat så vet jag faktiskt inte. Men jag hoppas att det var filmen som fick mig att tänka till lite extra. Det finns de som har det värre ställt en mig och även om man verkligen är i botten på flaskan så går det alltid att komma upp på ett eller ett annat sätt. Och det har Chris Gardner visat oss alla. För er som inte vet vem han är så kolla på the pursuit of happyness. Filmen är en bra depp/pepp film. Kolla på den när du är depp någon gång för som sakt den gör dig pepp på det mesta. I alla fall på livet.

Och ja snart ska jag packa väskan med vattenpipa och öl och sedan tar jag nog faktiskt årets första cykeltur hem till Becka. Och belive me, jag kommer dööö på vägen. Men jag älskar min röda kronan, utan den hade jag inte kommit långt förra året. Iaf inte hem efter åfesten i somras haha. xD

Två veckor är en mycket lång tid

Okej nu cpar sig datorn igen och drf blir det ett kort inlägg och föresten har jag inte tid med något annat heller för den delen. Idag är det äntligen fredag och det betyder helg och lov, men jag kan inte förstå det. För två veckor sedan så var jag full och dansade och hade mej! TVÅ VECKOR!? Det är ju hur lång tid som helst, men det känns som att det var för tre dagar sen. Åh det suger. Men jag hoppas på lite festande i helgen. Och föresten ni ska se mina kläder idag. Svarta strumpbyxor, linne, svart kjol, adidas tröja och sen en beige kavaj. Lite kul och det kanske inte låter så snyggt men det ser helt okej ut och kavajen slipar till den där våriga looken. Men nu måste jag springa till bussen

Mina och Sundins knasiga upplevelser i parken

Okej jag skrev ingenting så jag berättar om gårdagens bästa händelse...
Jag och Sundin satt  på Strömsholmen när ett fyllo kom fram, vi fatta knappt va han sa men vi fick 2 öl. 7.0'or och det verka som att jag fick båda, för båda låg i min väska när jag gick därifrån. Och han fråga om jag och Sundin va kära och jag sa snabbt JA! för jag trodde att han skulle gå men nej. Danska fyllo prata dåligt xD

Idag efter skolan så var jag också med Sundin och vi satt på bryggan precis vid bron på strömsholmen. Då sitter vi ett tag jag dinglar med benen över vattnet och vi skrattar och har kul. Men helt plötsligt hör jag någon skrika Vad vill vi ha? i en megafon och jag kom att tänka på demonstrationen som lärarna skulle gå på för att de ville visa att de vill ha jobbet kvar och skolerna borde bli bättre osv. Så jag kastar mig upp sätter på mig skorna (som jag tagit av ifall jag skulle råka tappa dom i vattnet. Och sen tvingar jag med Sundin. Så vi går över bron och går med tåget till fristadstorget och står och lyssnar på vad de har att säga. Vi klappar händer och jublar efter varje som sakt något... Tills en politiker kom och snackade, för när han gick ner buade alla. Haha sen gick vi och köpte energidricka och choklad.

När vi gjort det så gick vi tillbaka till bryggan fast vi satte oss på en parkbänk... efter ett tag upptäckte vi en riktigt kul gubbe som satt i någon slags tänkar pose. Han skratta vi åt ett tag, och han gav oss mördar blicken när han gick därifrån. Efter ett tag til upptäcker vi en gubbe som ligger på en parkbänk ännu längre bort och vi asgarvar ännu mer. Gubben sätter sig upp sitter där ett tag och sedan går han mot oss, vänder och går tillbaka åt det hållet som han kom ifrån och efter ett tag till så var han tillbaka och gjorde samma sak igen.  Helt plötsligt kom det en militär och vi typ What the fudge, men det visade sig visst bara vara Matti som var ute och knallade.

Efter hundra år så gick vi in mot bussarna och sedan åkte jag hem och nu sitter jag här. Hahaha men nu har jag inge mer att säga förutom att jag går på påsklov imorgon.

RSS 2.0