Kroatien

Hej hej nu tanker jag beratta en hemlis for er...
... Jag och Beckas pappa Lasse har rimmt in till Bosnien. Egentligen sa skulle vi till bibloteket i Dvor (Kroatien) men av nagon anledning sa var det stangt sa jag och Lasse akte in till Bosnien ist. Vi skulle till bibloteket och sitta vid internet, men ja vi hamnade vid internetcafet i Bosnien. Nu maste vi bara klura ut en bra anledning till varfor vi e borta. Ingen av oss har nan mobil sa dom for ju inte tag pa oss. Gud vi e busiga ;)

Just ja jag har glomt att saga detta men jag blev under resan ner hit sjuk och ja... nu har jag smittat ner Becka och hennes mamma. Det var inte meningen och jag e fortfarande lite sjuk och lider av en cp hosta som gor att jag fasiken haller pa att do.. Det suger.

Ja jag har last skit mcket bocker har nere. Eller micket och micket. jag e nu inne pa min 5 bok. Fast 5 bocker pa 9 dagar kanske e micket..?

Och vem e det som har kommenterat min blogg och kallar sig for "theloverboi"?? Den som gor det kan ju saga vem de e for jag e nifiken. Sa det sa.

Gud nu e jag ackligt svettig. Dom borde inforskaffa sig en ac har inne. Sa nu ska jag se om lasse e klar sa vi kan dra oss hem igen. Usch. Nitt internet rekord iaf. Har vart inloggad i 15 min. Shuuuhuuu.
Nej men nu ska jag sluta. Ha det bra dar hemma <3

Kroatien

hej hej mina gullepluttar.
Nu e jag tillbaka igen.
Som ni vet sa forsoker ju Beckas familj gifta bort mig...
Och ja jag kan ju ta allt fran borjan om igar kvall...

Dagen borjade runt klockan elva och jag gick over till grannen for att fota grisen som vi grillade. Dom grillade tip som varsta huliganerna pa tv. Ett spjut rakt genom grisen och sen hangde den over elden. Ja och bla bla bla sedan gick jag tillbaka och jag gick upp och la mig brevid Becka i sangen for att lasa lite.. Sen efter ett tag sa gick jag ner i koket och fick se att han Rambo och hans foraldrar sitter dar inne. Sa jag tip springer upp igen och berattar det for Becka som inte ville tro pa mig.. Men ja vi gick ner efter ett tag och sedan blev det mat.
Efter maten sa forsokte jag och Becka smita darifran men da kom han upp till oss. Och vi stod ute vid trappen och rokte och snackade skit och sedan bjod vi in han pa varat rum och spelade kort.
Efter ett tag sa gick vi ner igen och dar bestamdes det att hans pappa skulle komma och hamta oss mellan sex och halv sju pa kvallen och skjussa oss in till stan.
Sa jag och Becka gick upp och borjade fixa oss och klockan sex var vi klara.
Rambo och hans pappa kom klockan kvart over sex och sedan hoppade vi in i djavulens bil.
Jag trodde allvarligt att jag skulle do dar bak i baksatet. Jag hade inge balte, hans pappa var full och blaste pa 80 pa landsvagarna som e allt annat an sakra.
Han slappte av oss innan tullen och vi gick over till Bosnien.
Dar spenderade vi flera timmar och klockan var efter tolv nar vi drog oss hemat.
Vi hade da hunnit med att dricka lite pa olika kafeer. Och sjalvklart sa hade jag gjort bort mig...
Jag skulle ga pa toa och jag trodde att toan var ledig. Sa jag oppnade dorren och skot in den rakt i nan snubbes rov nar han kissade. Sedan sprang jag ut och Rambo fick ga in och be om ursakt. Hahaha.
Trots att jag och Becka inte alls ville ga ut med Rambo sa var det riktigt kul. Han var trevlig och rolig, berattade skamt och fick lara sig svenska. Men tivarr sa aker han till huvudstaden pa jobb i over morgon. Men han kommer ju tillbaka sen nan gang.

Ja idag har vi bara latat oss har och vadret har varit grimmt varierande. Fast nu haller jag pa att do av varmeslag. Hoppas ni har det bra dar hemma i Sverige. Saknar er enormt xD

Kroatien :)

Hej hej nu e jag tillbaka :)
Sist ljog jag lite for er. Det blev inge ol i forgar. Det blev daremot martini och redbull vodka.
Det smakar inte illa det heller i munnen ska jag tala om.
Och nu har jag en fraga till er...
Ser jag horig ut pa fester??
For nar jag och Becka vandrade runt i staden sa drogs alla blickar mot oss, vara ben och vara tuttar.
Patal om tuttar sa har jag kopt en ni bh.
Det roliga ar att denna bh gor sa att jag for lika stora tuttar som om jag skulle ha b i kupstorlek.
Och ja... jag har A. Sa det e massa push up och skit. Men den e grimmt snigg.
Och den kostade bara 25 kronor. Inte illa va? ;)
Sa det blir nog massa bhar innan jag drar hem.
Idag har jag aven kopt mig ett par brillor.
Paminner om mina forra som jag hade.
Vad finns det mer som jag har kopt.
Cigaretter tip. Billigt e det och micket roker man.
Ja jag tror nog ni blir galna pa mig nar ni laser detta. Men fanns det bokstaven som later nastan som i sa skulle jag nog faktiskt skriva pa engelska. Sa micket lattare.

Jag vet inte mer vad jag ska skriva... Jag saknar er sa enormt micket dar hemma.
Holler pa att do.
Och ja for er som inte last pa min bdb sa har Beckas familj bestammt sig for att gifta bort mig...
Dock sa e valen pa killarna inte det besta.
En kille som e 28 som heter Ljubiša som bor tip granne med oss.
En tullvakt med skagg som har fru och barn och sakert 35 bast.
Och en 18arig kille som heter Rambo. Eller ja egentligen heter han tip Ramo men Beckas mamma har dopt om honom till Rambo. Han e iaf sot. Men jag vill fasiken inte bli bortgift....
Ja nu ska jag nog avsluta denna blogg om ingenting. Om en halvtimme ska vi kaka.
Vet inte vad det blir. Men jag hoppas nog pa čevape. Det e jag sugen pa.
Men ja. Ni far ha det sa bra dar borta.

PIIIIIIIVO i Kroatien!!!!

hej hej mina alsklingar. Som jag trodde innan sa kommer detta bli ett inlagg utan de tre sista bokstaverna i alfabetet.

Jag vill bara saga att jag saknar er alla dar hemma och jag blir snart helt galen har nere. Eller okej jag och becka blir galna. Becka tror sig hora min sms signal nagra ggr om dagen och jag horde for ett tag sedan glass bilen och det vackte barnet som finns inom mig. Jag blev ungefar lika licklig som ett barn i badhuset nar vagorna startar igang. Eller nar man far godis. Gud jag saknar godis. Det var lange sedan jag kopte en pase godis. Men jag har ersatt godisen med nagot annat. PIIIIIVOOOOOOOOO!!!!! dvs ol fast med tva prickar over. Ja ni forstar jag forsoker starta en karrier som alkoholist nu nar jag ar borta. DVS minst tva ol varje dag. Och denna dag har jag druckit en och en halv. Men det blir snart mer for jag och Becka ska ut pa alla krogar runt om i staden. Sa sug pa den alla minderariga fanskap. Och ja jag vet att aven jag ar ett minderarigt fanskap. Men jag ska bli alkoholist pa heltid.

Ja jag kanske ska beratta mer om vad som har hant har i Kroatien.
Det borjade med att vi lamnade Beckas lagenhet klockan 2 pa natten i lordags. Sedan begav vi oss nerat i landet for att hamna i skane och ta boten over till danmark. Och ja for er som kanner Becka kan jag beratta att hon redan hade somnat. I Danmark tog vi oss en frukost pa en rastplats och sedan fortsatte vi mot farjan som skulle ta oss till tiskland. Dar somnade Becka ater igen och sov micket lange. Jag daremot ville inte stanga ogonen . Ja jag ar lite radd for motorvagen som finns i tiskland. Alla kor som idioter. Men efter ett tag somnade jag och vaknade nar vi stannade for att det borjade sporegna. Resten av vagen gick bra. Och i slutet pa tiskland sa stannade vi och sov i flera timmar. Eller ja alla sov i flera timmar medans jag satt uppe och laste en bok. Ja nu var jag ju inte radd for bilarna runt om jag har bara lite svart att sova i bilar. Men ja klockan 4 tip sa fortsatte resan och vi akte igenom osterike och Slovenien och sedan var vi framme i Kroatien. 36 timmar  i en bil! Usch

Vi akte till Beckas moster (Tetka) och sedan fortsatte vi hem till Beckas hus och ja jag minns inte riktigt vad vi gjorde. Resten av dagarna har vi vart hemma, hos Tetka och nere i staden. Jag har hittat min alskling har nere. En liten valp som heter Blondie. Hur gullig som helst. Jag har aven upptackt att de enda som forstar mig utom Beckas familj ar hennes mosters grisar. Mmmhm jupp jag kan prata med grisar. Kanske bordes gora en film om mig. Kvinnan som kunde prata med grisar? Ja hur som helst nu ska jag sluta babla om en massa skit.

Jag saknar er sa jag haller pa att do och antligen for jag sitta vid internet. Dock ar bara nagra utav de jag ville snacka med inloggade pa msn. Sa fuck u. Men jag kommer tillbaka. Tio kronor for en timme med internet. Kan det bli battre?? Sa jag kommer garanterat tillbaka. Ja nu ska jag avsluta denna langa blogg om ingenting och saga hejda. JAG SAKNAR ER MASSA!!!!!!

Hejdå bloggen <3

Hej hej era sillätande och snapsdrickande små barn.
Jag är tillbaka nu igen.
Jag kan inte låta bli.
Men denna gången sitter tårarna beredda på att falla ner på kinden och jag har gråten i halsen.
Nu är det inte många timmar kvar tills jag lämnar Beckas lägenhet.
Inte många timmar kvar tills jag lämnar min lilla håla som jag älskar över hela mitt hjärta.
Ja det är nog första gången jag skriver detta i bloggen. Men jag gillar Eskilstuna.
Sure staden har extremt många problem, men vilken stad har inte det.
Ja visst Eskilstuna är en skit håla. Men jag kommer nog stanna här länge.
Men jag kan även erkänna att det ska bli skönt att komma bort.
Ladda batterierna ett tag.
Becka står i köket och hjälper sin mamma att packa ner mat.
Egentligen borde jag hjälpa till.
Men detta är svårt.
Bloggen är mitt liv.
Eller nej kanske inte riktigt.
Men att skriva har en stor roll i mitt liv.
Jag älskar verkligen att sitta och knappa på bokstäverna och se orden flyga fram över skärmen.
Men bäst är det när det finns något vettigt och kul att skriva om.
Vem vet det kanske blir lite krönikor där nere?
Eller så kanske jag kan satsa på att skriva en dagbok.
Har haft tre stycken under min uppväxt men aldrig varit så förtjust i det.
Men det är kul att läsa sen.
Jag älskar den jag fick när jag var 8 år och hade kalas på mcdonalds.
Man ser inte ett dugg vad det står och hela tiden så leker jag med Ebba och Nille eller så är jag uppe i stallet.
Hahaha nu sitter jag med ett leende på läpparna.
Visst tårarna vill kasta sig ut över mina kinder.
Men nu är jag lycklig.
Och nu tar jag det stora steget.
HEJDÅ BLOGGEN!
VI HÖRS!
JAG ÄLSKAR ER SOM LÄSER DETTA!
SAKNA MIG FÖR JAG KOMMER ATT SAKNA ER!
<3<3<3<3<3<3

Hejdå Sverige, Hej Kroatien/Bosnien

Hej igen era gullepluttar.
Jag skakar nästan nu när jag ska säga det här och det bör ni också göra....
Ni kommer nu få höra något som jag absolut inte vill ska ske....
Men jag måste...
... I brist på internet i Kroatien så kommer denna blogg att stå tom under en månad denna sommar.
Jag vill inte det och det vill nog inte ni heller.
Men det måste bli så här..
Tyvärr pojkar och flickor.
Gud vad jag kommer sakna bloggen.
Höll ju på att dö i vintras när jag var i sälen...
Och då var jag bara där i fyra dagar.
Men ja detta blir nog det sista inlägget för min del på en väldigt lång tid.
Men som tur är så finns det ett internetcafé där nere.
Så om ni har tur så kanske det slängs in  ett inlägg som kommer se ut ungefär så här:
Hej hej, har i Kroatien ar det jatte skont. Jag solar hela dagarna och dricker ol så det bara skriker om det. Jag har hort att det regnar hemma i Sverige, men vad gor det när jag ligger och steker i varldens varme...

Osv... Så ni behöver ju inte ha värsta superkollen nu under tiden som jag är borta.
Men lova att ni kollar in bloggen minst en dag i veckan.
För då borde jag kunna lova er minst ett inlägg.
Och när jag är hemma igen måste ni kolla 400 bilder säkert.
Och bli lite avundsjuka.

Just nu ligger Becka bakom mig i sängen.
Hon är helt slut och jag likaså.
Men jag tänkte sova efter maten.
Nu ska jag nog faktiskt gå och duscha.
Och gå på toa.
Inatt drar jag.
Jag är satans jävla pepp alltså.!!
Glöm inte bort mig nu när jag är borta.
Ingenting är sig likt utan mig.
Hejdå Sverige!
Hej Kroatien/Bosnien!!!!!

Fest är bäst

Hej hej allihop.
Nu är jag här igen och jag njuter utav att spendera min sista dag i sverige.
Fast jag njuter inte speciellt mycket, jag mår inte alls så bra efter gårdagens festande.
Fick i mig nästan en hel vinare.
Den satte fart i min lätt påverkade lilla kropp.
Men jag mådde bra. Jag var full och jag var på topp.
Vi kom till Johnny ungefär klockan 6 som planerat.
Och lite senare så kom resten av folket och festen startade igång.
Det blev ölspel och jag var full innan.
Blev lite mer full.
Ja jag minns ju allt från kvällen men det finns inget intressant att säga.
Jag hade sönder ett glas.
Blev smått påkommen i bastun med Krille.
Blev kallad torrboll av Dennis, eller shohoo ers majestät som han hette under ett av ölspelen.
hade "sönder" ett tält som krille fick fixa.
Gick och rökte med skor i storlek 45.
Sköljde ur en trasa medans Mirris kissade.
käkade en halv kebabrulle hemma.
Pratade "tjejsnack" med Sandra.

Ja ungefär som en vanlig fest i Eskilstuna helt enkelt.





Hoppas att ni hade det lika trevligt som jag pojkar och flickor.
Och just det. Inatt drar jag till Kroatien så då får ni ABSOLUT inte skicka sms eller ringa mig.
Det blir jätte dyrt för mig.
Hoppas ni har det bra i Sverige mina älskade barn :D <3


Festa!

God dag igen alla snyggingar där ute :)
Nyss käkade vi mat.
Gud vad gott det var.
Kebabrulle <3
Och jag sparade som jag sa innan halva så att jag kunde käka inatt.
Nu däremot står tjejerna inne i badrummet och fixar till sig.
Vi ska börja festa tidigt eftersom att Beckas pappa kommer och hämtar oss tidigt.
Och detta gör han för att vi måste gå upp tidigt och handla lite mat till bilfärden som tar oss ner till Kroatien.
Ja vi åker bil ner.
Och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.
Jag är så van med att flyga när jag ska utanför Sverige och egentligen så skulle jag nog vilja flyga i Sverige också.
Becka däremot... Ja hon somnar direkt hon sätter sig i bilen så hon kommer inte ha några problem alls.
Men ja jag kan ju inte sova i bilar heller.
Gud vad problem men gud så kul det ska bli.
Kolla in miljöerna och naturen i alla länder vi passerar.
Mysigt.
Nu stod Andrea bakom mig och tryckte sitt huvud mot mitt.
Och nu kom även Sandra in och kollade in vad jag skrev.
Men nu ska jag fixa mig jag med.

Dricka vin med eddy, Cindy och Miley cyrus.

Hej hej på er, era söta människor.
Vad har ni för er nu då förutom att läsa min blogg?
Just nu medns jag skriver detta så lyssnar jag på Eddy Grant - Electric Avenue.
Den låten har verkligen förföljt mig i min hjärna den sista tiden och jag har nog nynnat på den minst en gång varenda dag i snart en vecka.
Just nu är jag hemma. Sov ju hos fröken Rebecka inatt men jag blev tvungen att åka hem tidigt för att packa det sista.
Och jag har mycket packning med mig.
Som vanligt när jag åker någonstanns.
Men snart ska jag tvinga upp mamma som ligger och läser i sin säng.
För snart ska jag hem till Becka igenför idag runt klockan tre ska alla tjejerna ta en sista måltid tillsammans.
Dock inte på någon fin resturang.
Nej vi kör på våran grej och det betyder en kebabrulle.
Och det är underbart att man inte orkar en hel för då blir det kvar till fyllekäk inatt.
För ikväll ska vi även festa en sista gång med tjejligan och grabbgänget hemma hos Johnny.
Så det blir väl massa bilder imorgon på bdb och kanske någon här.
Kul ska det bli iaf och ikväll blir det att dricka vin igen.
Mysigt och gott.

Men nu måste jag verkligen fixa det sista och packa ner Krilles filmer som han ska få tillbaka idag.
Men innan jag avslutar detta inlägg så måste jag verkligen få hjälp med en sak.
Vilken av dessa versioner är bäst utav låten.
Orginalet med Cindy Lauper, eller Miley Cyrus version utav låten?
Så berätta nu för mig.
Vilken är bäst?

Gurgla juggekäk utan vokaler och fika på stan

Hej mina sötnosar.
Jag måste verkligen be om förlåtelse pga dagens dåliga uppdatering.
Men jag har verkligen inte haft tid för att blogga idag.
Imorse trodde jag att mamma skulle väcka mig innan vi skulle åka klockan 10.
Och visst gjorde hon det.
Tio minuter innan vi skulle åka...
Som tur är jag inte så kräsen och så skiter jag i vad andra tycker.
Så ja jag gick då ut med håret uppsatt i en tofs (som vanligt), shorts och hade orakade ben (syns inte, har så ljusa hårstrån och de är bara någon mm långa, men jag vet att många skulle dö om de gick så), osminkad, t-shirt och min älskade adidaströja.
Kände mig oerhört snygg.
Ja som ni kanske fattar om ni kan se en bild framför er i huvudet.
Men som sakt. Jag bryr mig sällan om folks andra tankar.

Vi plockade upp Becka och hennes mamma påvägen.
Och ja idag var det första gången som min mamma och Beckas mamma träffades.
Men det verkade tycka om varann iaf.
Tack för det gode gud om du finns.
Vi åkte in till stan och gick till Espresso house.
Mamma betalade fikat för alla och för mig blev det en islatte och en panini.
Mycket gott förutom att islatten var typ vattnig. Blä för det.
Vi satt nog där i ungefär en timme.
Sen tog vi en tur in på Claes Olsson för Beckas mamma skulle köpa något.
Träffade två utav hennes juggekompisar påvägen och man kan inte göra något annat än att älska den ena.
Jag vet verkligen inte hur man stavar hans namn men man uttalar det som Gurgla...
Fast utan L och lite mer som Grga.
Skulle nog inte förvåna mig ifall han stavas så... Juggar kör ju mycket utan vokaler...

Ja sen gick vi runt lite och sedan åkte alla utom mamma hem till Becka.
Orkar inte berätta allt som hände där.
Men Becka har vart en riktig PITA idag (pain in the ass, inte juggekäk)
hon har sprutat vatten på mig femtioelva gånger och jag har gjort det på henne.
På kvällen umgicks vi med Robin.
Våran älsklingspojke och OSkung.
Robin har för er som inte vet vart med i Paralympics (handikaps os)
Men nu ska jag gå och sova.
Hoppas att ni sötnosar orkade läsa och att ni också haft en bra dag<3

När alx kollade in redtube

Jag var nyss inne på redtube.
Första gången i mitt liv.
Jag skämtade med emil och sen var jag bara tvungen att kolla.
För att veta hur det såg ut.
Alltså sidan.
Och nu vet jag det.
Allt var stort.
Stora tuttar, stora kukar och stora fittor.

Så min dåliga humor.

Hej hej mina gullungar.
Nu är jag hemma igen.
Först var jag med min "hemliga" vän och typ satt på altanen hela kvällen.
Sen tog vi en tur runt hamnen här i lilla Torshälla.
Mycket vackert på sommaren faktiskt.
Sedan cyklade jag hem till Becka och satt utanför henne ett tag och snackade lite strunt.
Och därefter drog jag till Krille.
Vi satt nog en timme på trappen vid årby tunneln.
Snackade och kollade på två lägenheter som kollade på samma tv kanal.
Det låter tråkigt jag vet. Men det var lite kul när man såg två tvapparater som typ blinkade samtidigt.
Okej det där lät ännu tråkigare.
Sen när det var dags att dra så typ stod vi upp och jag stod och kollade åt ena hållet hela tiden.
Och när Krille frågade vad jag kollade på så sa jag att det stod någon där.
Kände för att vara lite busig och luras.
Jag sa att det stod nån som var blå och lite röd och efter några minuter cyklar en gubbe förbi oss.
Hahahaha och han hade blå kläder och en röd cykellampa och kom från det hållet jag hade kollat åt.
Det tyckte jag var skit kul.
Så min dåliga humor.

Snart ska jag lägga mig och kolla lite film.
Men jag vet inte vad jag ska kolla på.
Har ju kollat klart alla jag fick låna utav Krille.
Kanske kan vara olaglig och ladda ner en film?
Ja så får det bli.

I alx resväska


Ja nu har jag packat ner allt som låg på sängen i väskan.
Och nu ska ni få reda på allt som packades ner.
Jag packade inte ner en tjocktröja.
Den tar jag sen.
Och nu kan ni berätta för mig.
Är detta mycket eller lite?
Vad kan jag skippa och vad kan behövas.
Kom ihåg att det fortfarande är saker som inte är nerpackade.

3 bh
10 trosor
4 strumpor
2 sov t-shirts
1 sov shorts
5 klänningar
3 långa shorts
1 kjol
1 shorts
1 strumpbyxa
2 bikiniset
1 par badshorts
5 tröjor
1 väst
2 cardigan

Som sakt det saknas lite saker.

Det är konstigt det där med bilder.



Så ser det ut på min säng just nu.
Visst är det snyggt.
Detta är nästan allt som jag ska ha med mig till Kroatien.
Det finns lite kvar.
Av någon anledning så ser det mycket mer ut i verkligheten.
Och min säng ser minimal ut.
Men mitt blåa sidenlakan ser snyggt ut.
Det är fult irl.
Det är konstigt det där med bilder.

Har du lagt på nu?

Hej hej gubbar och tanter, flickor och pojkar, hamstrar och bananer.
Jag vill nu berätta en liten sak.
En sak som jag nu kommer erkänna för er.
Jag har nu haft sommarlov i 11 dagar och jag har nu vänt på dygnet.
Inatt somnade jag klockan halv 4 och jag vaknade efter 2.
Så ja nu sitter jag iallafall här med Becka i telefon och vi skrattade nyss.
Becka: Har du lagt på nu?
Jag: Ja. *tyst* Nej!
Sen skratta vi.

Ja jag vet inte vad dagen riktigt har att erbjuda.
Min hemliga vän kanske kommer över och ja så vet man inte riktigt vad som händer.
Men ja nu ska jag klä på mig efter att ha setat i handduk från klockan halv tre.
Och nu ska ni få en snygg cambild på mig.
Glasögon är gulligt.
Jag är gullig.
Jag är nästan naken.

Dagens, veckans och sommarens horoskop.

Min kärlekssomar.

Under högsommaren blir det gott om förseningar och trassel, särskilt om du ska resa någonstanns. Roligt har du ändå, men den riktiga avkopplingen väntar i augusti. Pusselbitarna faller helt enkelt på sin plats mot slutet av sommaren - med nöjen, vänskap, skön kärlek och fina framtidsdrömmar. Har du ett fast förhållande kanske det är dags för nästa stora steg.
Soliga dagar: 22/6,29/7, 25/8
Regniga dagar: 25/6, 8/7, 6/8
Passa på att... Ordna en legant fest. Ingen gör det lika bra som du.

Veckans horoskop.
Kärlek:
Ganska dramatisk vecka. Kanske ställs du inför ett ultimatum eller en frestelse du inte kan motstå.
Ekonomi: Det händer inte särskilt mycket nu. Något trevligt som du väntade på dröjer nog ännu ett litet tag.

Dagens horoskop.
Det handlar mest om vardag, ditt yrkesliv och kanske friskvård. Ingenting märkligt händer just nu.


Glass är gott!


När jag skickade min bror till Afghanistan.

Hej hej.
Nu har all bedövning släppt.
Haha telefonen ringde precis.
Det var mina bröders kompis Erik.
När jag sa att det var till dom så frågade den ena vem det var.
Jag svarade att det var hans flickvän.
Han bad mig att säga att han inte var hemma.
Men det gjorde jag inte utan gav den andra brodern telefonen.

Ja det är så att min lillebror ibland skaffar sig en tjej (alltid samma tjej?)
Och sen sitter hon och ringer hela tiden.
Och han vägrar att prata med henne.
Och hon slutar inte ringa.
Man säger att han är ute.
Men hon ringer iaf 10 min senare och frågar om han har kommit hem.
En gång sa jag att vi hade skickat han till Afghanistan.
Hon ringde även då tio min senare och frågade om han har kommit hem.

Min käft är fucked!

nu är jag klar hos tandläkaren. Har varit det ett tag. Jag fick inge stöt. Det var skönt. Men nu känns det som att allt är helt fucked i min mun. Typ kinden känns uppsvullen. Läppen är bortdomnad och tungan ska vi inte prata om. Den lever sitt egna lilla liv och det är bara höger sida som fungerar som den ska. Och som att det inte vore nog med det så känns det som att jag ska börja dregla. KUL!!! Men det går väll över om en timme eller två. Nu ska jag ut och röka. Fuck you!

Jag är livrädd för stötar

Hej hej. Om ungfär 40 minuter ska jag sitta hos tandläkaren. Så jag startar upp med att käka hur mycket yoghurt och frosties. Det var hundra år sen som man käkade det. Men jag är mätt men fortsätter att äta. Annars kommer jag bli hungrig sen. Och jag vet att det är jobbigt att käka när halva käften är utan känsel samt halva tungan. Det är liksom tungan som är det stora problemet när man liksom inte har någon kontroll över den. Hallå jag vill verkligen inte till tandläkaren. Jag kommer gråta. Sist fick jag en "stöt" i käften! Jag är livrädd för stötar. Jag börjar ju typ gråta bara jag får en pytte liten. Hatar det. Hatar stötar. BLÄ! Fan ta dom. Jag är rädd och jag är sur. Jag borde klä på mig byxor.

Alx är duktig

Hej hej igen.
Jag vill bara berätta för er att jag är duktig.
Jag har packat ner lite saker och jag har städat mitt rum.
Inte så noga men jag har städat iallafall.
Fast inte damsugigt. Men jag bärde upp damsugarn på övervåningen så det räknas som duktighet.
Jag har även varit nere i tvättstugan som ligger på andra sidan gatan.
Så nu har jag två tvättmaskiner igång.
Men eftersom jag inte kan tvätta så fick min mamma guida mig genom telefon.
Så nu hoppas jag bara på att jag inte krymper något eller vad som nu kan hända när man tvättar.
Jag känner mig duktig.


Ikväll kommer Emil, Krille och Johnny förbi hos mig.

Dom ska typ vara barnvakt tillsammans med mig.

Eller något.

Jag vet inte riktigt.

Men det ska bli trevligt.

Lite killbesök sitter aldrig fel.

Nej nu ska jag ut och röka och sedan tillbaka till tvättstugan igen.


Jag vaknade utav att jag fick Beckas mamma i huvudet.

Hej hej.
Jag ljög lite för er inatt.
Jag kastade inte av mig kläderna och spelade inte luftgitarr i Beckas säng.
Nej jag satt kvar vid datan.
Becka somnade.
Jag satt kvar.
Jag satt kvar länge också.
Tror att klockan var runt tre när jag förflyttade mig till sängen.
Och inte fan somnade jag direkt heller.
Tankarna flög runt i hjärnan på mig i 180 km/h och Becka snarkade mycket konstigt.
Jag klarade verkligen inte av hennes snarkningar så efter hundra år bestämde jag mig för att nypa tag i hennes näsa.
Ja så att hon kunde börja andas genom munnen.
Det gjorde hon inte.
Men hennes snarkningar dämpades.

Vaknade gjorde jag halv ett utav att jag fick Beckas mamma i huvudet.
Jag hade sträckt ut armen upp i luften och dragit ner ett foto utav henne.
Becka låg inte i sängen så jag antog att hon hade gått upp.
Men det hade hon inte. Hon hade gått in och lagt sig i sina föräldrars rum för att hon inte mådde någe bra.
Och nej hon la sig inte mellan sina föräldrar.
Dom var redan vakna.

Nu är jag iallafall hemma.
Måste börja packa lite mer.
Tvätta lite och sedan städa mitt rum.
Trodde nästan att jag skulle dö när jag upptäckte hur mycket damm det fanns på min tv för några dagar sedan.
Nej nu är det dags att sätta lite fart.

Mitt liv som rockstjärna.

Hejsan älsklingar.
Nej nu tog jag i lite.
Men några av er ligger ju mig varmt i hjärtat.
Sist jag skrev så skrev jag ju lite om att jag höll på att fixa designen åt Linda.
Den är långt ifrån klar, så jag måste fortsätta mer när jag kommer hem.
För nu är jag som vanligt hemma hos Becka.

Och nu tänkte jag berätta lite om min dag.
Jag vaknade halv tio har jag för mig.
Jag hade sovit hur dåligt som helst och hade inte alls någon lust med att gå upp.
Men som vanligt så blir man upptvingad med "alx gå upp nu så att jag kan bädda sängen".
Någon gång skulle jag bara vilja röra till lite i Beckas vardag.
Typ stöka till ordentligt i hennes rum, kasta alla hennes saker omkring i rummet och slita upp alla sängkläder.
Riva sönder kuddar och täcken och bara leva livet som en rockstjärna i ett hotell rum.
Men då skulle jag vara död.
Dead man walking. Eller hur är det dom säger.

Ja innan lunchen drog jag och Beckas pappa och handlade kläder till Lasse och sedan gick vi in på ica maxi.
Världens största och tråkigaste affär som finns.
Jag gick runt och typ ja vandrade halvt i min egna lilla värld.
Jag var tok trött.
Sedan blev det en sväng förbi grevgott, där blev det köp utav godis och cig.
Sedan tillbaka hem till Becka.
Där blev det lunch och sedan sov jag lite middag.
Från klockan 1 någon gång till kvart över tre då mamma ringde och väkte mig och sa att jag skulle komma ut till bilen.
Så jag tog mina saker och gick ut.
Åkte hem.
Satt vid datan.
Käkade och fick sedan skjuss tillbaka till Becka.
Eller ja till ica.
Sedan mötte vi Andrea och spenderade lite tid ute i huset.
Och nu sitter vi här och typ har gjort massa quizar.
Becka sitter breve mig och jag blickade just bakåt mot sängen.
Bäddad som vanligt..
Nu ska jag gå och klä av mig kläderna.
Spela luftgitarr endast iförd strumpor och förstöra Beckas rum.
Mitt liv som Rock stjärna.

Alx sitter i photoshop

Hej hej på er där ute.
Nu har jag tagit en paus från mitt photoshopande.
Jag sitter och gör designen till Beckas klasskompis Linda.
Och just nu sitter jag och håller på med headern.
Men jag vill inte göra så mycket när jag inte kan sitta och leka i hennes blogg också.
Så jag sitter och leker lite och jag blir rätt så nöjd.
Tänkte köra på ett litet somrigt tema på hennes blogg.
Bakgrunden kommer bli blå.
Och hennes namn är jordgubbar.
Under en del utav förnamnet och lite på sidan utav efternamnet så finns det lite jordgubbsblommor.
Och på den högra sidan finns det lite jordgubbar.
Så headern blir mycket jordgubbig.
Hoppas på att Linda tycker om jordgubbar.
Men jag fick ju faktiskt göra som jag ville och då tar man ju chansen.
Men ja jag får väl slänga upp en bild här sen så även Linda kan kolla på den :P

Reign over me!

Hej hej igen.
Nu har jag gråtit...
... igen.
Jag och Becka kollade nyss en skitbra film.
Reign over me.
Ni måste verkligen se den filmen!
Tack Krille för att jag fick låna den.
Helt galet bra film.
Exakt en sådan film som jag skulle kunna se tusen gånger om.
Så vad väntar ni på?
Öppna upp nerladdningsprogrammet, spring till närmaste affär med uthyrning utav film eller bara köp den!
Kom igen, vad väntar ni på!?
Do it!!!

För att ni ska veta lite mer om vad den handlar om så slänger jag upp ett youtubeklipp.
Så att jag slipper sitta och skriva.
Min kamera kåta vän väntar nämligen på att få skriva lite i sin blogg.
Så kom igen kolla trailern och gör det som ni borde göra.
Kolla filmen.
 

Tragiskt och lite småttt patetiskt.

Jag har precis gråtit till ett criminal minds avsnitt.
Det avsnittet var lätt en utav de bästa avsnitten.
GUD VAD BRA DET VAR!
Och tårarna rann ner längs kinderna.
Tragiskt, lite smått patetiskt.
Men nu har jag gjort det.
Gråtit till ett Criminal minds avsnitt.
Det är kärlek på hög nivå
<3

Bara knäpp

God morgon sötnosar.
Gud vad jag har sovit gott inatt.
Och drömt en as konstig dröm.
Helt sjuk var den.
Men jag hittade många gamla ansikten i drömmen.
B.la. min föredetta vän Isabelle och en som jag alltid hade syslöjd med i grundskolan.
Elina har jag för mig att hon hette.
Fast drömmen var väl kanske inte så bra.
Bara knäpp.
Men det får man stå ut med.
Det är väldigt dåligt väder ute har jag märkt.
Inge bra.
Men ja eftersom jag redan har duschat så ska jag väll gå ner och käka något.
Jag är döhungrig.

Dear Maria count me in

God dag
Eller egentligen God natt.
Men vem bryr sig.
Inte jag iaf.
Jag är skit trött..
Kvällen spenderades hemma hos Robin med Killgänget och tjejgänget samt robins tjej.
Lite halvkul.
Lite halvtråkigt.
50/50 helt enkelt.
Jag måste berätta en sak för er.
Jag höll på att börja gråta för en stund sen.
Min data fuckade sig totalt.
Den stängde av sig och sen kom nått upp och jag typ neee.
Fick lite små panik.
Liksom tänk om allt var borta.
Mitt liv.
Jag älskar min data.
Visst vårat förhållande kanske inte är det bästa.
Vi bråkar ibland.
Men det här var det värsta den gjort mot mig.
Jag älskar min data.
Åh All time low på tv.
Nån reklam.
Jag saknar All time low.
Dom är bra, lite uttjatade.
Men så sommaren 08.
All time low är kärlek.
Dear Maria count me in <3

Cupcakes och spöken

God dag på er allihop.
Gårdagen var typ tråkig först men sedan kul.
Vi mötte Andrea vid ica och sen gick vi till Becka och bakade cupcakes.
Gott blev det men väldigt mycket choklad.
Så efter halva så mådde man nästan lite illa.
Efter vi hade käkat så satt alla tre med varsin plastpåse på huvudet.
Ibland hade vi den på halva huvet och ibland över hela.
Kul var det iaf.
Sen kom vi på att vi skulle blåsa upp påsarna och sedan använde vi dom som tuttar.
Eller ja Andrea gjorde så hon hade en stor rumpa.
KUL!
Ni skulle ha varit med.

Andrea drog hem lite innan elva.
Becka var övertrött och extremt jobbig.
Hon ville kolla videor på spöken och poltergeist på youtube.
Eller poltergeister som hon kallade det.
Problemet var bara att hon inte vågade kolla så hon tvingade mig att sitta och glo och berätta för henne vad som hände.
Skit läskigt var det.
Här kan ni kolla. Den är lite seg men jag trodde jag skulle dö.
Efter det kan ni kolla på våra fina cup cakes.


Mycket bra affär!

God dag.
Idag vaknade jag mycket sent, minns såklart inte när eftersom jag raderat alla sms jag skickat. Igen....
Men jag vaknade någon gång efter 12.
Det var skönt.
Sen klädde jag på mig.
Gick ner, satt vid datan och drack därefter vatten.
Sedan åkte jag och mamma till ÖoB.
Där spenderade vi mycket tid och jag köpte lite små grejer.
ÖoB är en mycket bra affär.
Dom har ju allt som finns i affärerna fast billigare.
Bra affär!

Nu sitter jag här.
Mamma står i köket.
Hon är sur.
Hon lagar mat tror jag.
Jag är hungrig.
Becka, hitta på nått idag?

Visst vattnas det i munnen på er nu ;)

Hej hej, nu är jag äntligen klar med bakningen.
Gud vad pillrigt det var och ändå blev det inte bra.
Men jag är helt klart nöjd.
Nu ska jag snart äta och sedan ska jag mumsa i mig dom.
Mohahhaha nu är ni avundsjuka :D





De sista tre är så klart mina.
Dom visar mitt stora ego på ett bra sätt.
Jag har helt enkelt paxat dom genom att skriva mitt namn på dom.
Och ja jag älskar rosa.
Visst vattnas det i munnen  på er nu ;)
<3


Alx bakar.

Hej hej... Igen... Ja mitt bloggande är på topp. Men jag känner att mina fingrar verkligen vill skriva av sig. Bakandet är i full gång och muffinsarna står i ugnen. Och gud dom har blivit stora. Men jag är rädd att dom ska bli som det vart när jag och Tina bakade för friends. Alltså en plåt full med muffinsdeg och i den lite papper... Det blev faktiskt rätt så kul och alla mobbade sönder oss xD. Jag räknar in oss själva. Grejen är den att jag inte alls är bra på att baka. Jag gör det mest för att det är kul och resultatet blir sämst. Jag lärde mig ju göra kladdkaka för ungefär ett år sedan, innan har det blivit chokladsås eller stenkakor. Men nu kan jag. Och det är jag glad för. Hade det inte vart så att datorn är knäpp nu igen så skulle ni få se lite olika resultat på mina bakverk. De bra och de mindre bra resultaten. Men men, nu ska jag gå och kolla i ugnen igen.

Vi ska baka cupcakes.

Hej hej, idag är jag glad. Jag trodde att detta skulle bli en sur-dag. Jag var lite pepp på att ha en sur-dag. Men nu när jag var ute och rökte såg jag att det var sol ute och det gjorde mig jätte glad. Jag och mamma ska även jobba lite i köket idag. Vi ska göra cupcakes för första gången i våra liv. Det började med att jag ville det och nu är även hon pepp på det. Så ja jag får väll hoppas på att vi lyckas. Det skulle vara kul. Även om jag är helt säker på att det är jag som står där och bakar medans hon håller koll på mig. Hon är nog mest bara söt sugen. Men ja vi får hoppas på att jag/vi lyckas och att dom blir fina. Nu ska jag sätta igång och börja baka.

Önsketänkande.

God dag.
Eller i mitt fall god morgon.
Jag sitter just nu och äter toast och dricker vatten.
Världens bästa frukost <3
När jag kom ner i köket så snackade mamma i telefon.
Och jag hörde att det var en snubbe hon snackade med.
Hon sa något om nå gamla grejjer och jag hörde han säga ordet paus.
Så jag hoppas innerligt på att det var Thomas hon pratade med.
Att hon äntligen har insett hur BRA Thomas var och hur mycket hon saknar Thomas.
Men det där är väl bara mitt önsketänkande.

Idag är det Krilles dag.
Han fyller nämnligen 18.
Så grattis till Kristian.

Jag däremot har ingen aning om vad dagen har att erbjuda.
Tänkte höra av mig till lite av folket och se vad som händer.
Jag vill vara med Becka.
Så Becka om du ser detta typ hör av dig på något sätt då.
För jag lämnade mobilen i sängen och orkar inte gå upp och hämta den.
Fast jag kanske väntar ett sms av dig.
Kanske bäst att gå upp va?

Alla bajsar

Hej hej igen.
Tänkte slänga upp ett till inlägg.
Som ett förlåt pga mitt dåliga bloggande den sista tiden.
Så varsegoda här har ni något att läsa.

Jag och Sandra åkte till mormor.
Och självklart så började jag rota runt i frysen efter glass.
Men jag blev besviken när jag insåg att det inte fanns några pinnglassar.
Istället drog jag fram nån typ socker kaka och äppelcider.
Tills jag insåg att jag inte ville ha det.
Då insåg jag att jag var hungrig.
Så jag började rota runt i kylen och frysen efter mat.
Men inget föll mig i smaken.
Så jag och Sandra gick och hoppade studsmatta ist.
För att ha något att göra tills vi kom fram till vad vi ville ha för mat.
Vi hoppade i några minuter innan jag insåg att jag var bajs nödig.
Så jag gick in och bajsade.
JA JAG BAJSAR! ALLA BAJSAR!! DU OCKSÅ!!!

Sen satte vi igång att grilla korv och hamburgare.
Sandra var grillmästaren och det är andra gången hon och jag grillar.
Första gången vi lyckades.
Eller ja egentligen så var det väl tredje gången vi grillade och andra gången vi lyckades.
Förra gången åkte jag ju faktiskt och köpte en engångsgrill när vi inte lyckades med att grilla...
Och ja sen satt vi och moffade i oss typ hälften av allt vi hade gjort.
Och matade hunden med resten.
Sen blev det rök paus och tv tittande.
Sen gick vi ut med hunden och trampade sedan hem.
Jag har fått punka på bakhjulet.
Jag blir inte förvånad.
Nu måste jag bara hitta någon som kan fixa det åt mig...


Äta glass tills vi spyr

Hej hej.
Inatt sov Krille hemma hos mig.
Det var mysigt.
Vi kollade Marley and me och Wild Hogs och början på Transformers.
Jag grät till hund filmen.
Lite pinsamt kanske.
Vi åt chili nötter och drack cider.
Jag drack mycket cider och jag kissade hur mycket som helst sen.
Bara så att ni vet.
Vi somnade typ halv 4.
Och klockan halv sju så vaknade jag utav att Krille typ väckte mig.
Då gick jag på toa igen och somnade sedan om.

När vi vaknade så låg vi flera timmar i sängen.
Kollade på mtv och lyssnade på allt skit de spelade.
Typ bara Justin Timberlake...
Han suger.
Jag suger.
Krille är bra.

Nu har jag vart på Tuna park och jag handlade nya trosor.
Sandra har slutat. Så hon ska cykla hit och sedan ska vi bege oss hem till min mormor.
Vi ska vara hundvakt, kolla tv, klippa mitt hår...
... Och äta glass tills vi spyr.
<3

Ni är kärlek

God dag :)
Idag är det söndag.
Idag är det 13 dagar kvar tills jag lämnar Sverige.
Idag är det dagen efter Emils fest.
Gårdagens kväll var mycket trevlig.
Jag drack lite bål.
Blev lagom påverkad.
Jag hade det mysigt och trevligt.
Jag låste in mig på Emils toa och kom inte ut...
Hahahaa.
Folk blev lite för fulla.
Men det är så det kan bli ibland.
Så vem klandrar dom.
Trevligt var det i alla fall.
Tack för en bra kväll killarna och tjejerna :)
Ni är kärlek <3

En annorlunda frukost <3

God morgon, god morgon.
Jag tänker starta upp denna dagen med en grymmt bra frukost.
Jag har redan börjat med en nektarin.
Gud vad gott det var.
Det kändes som en evighet sen som jag åt det.
Och det var det också.
Nästa grejj som gör min frukost hel är kyckling nudlar.
Ja jag var inte sugen på det gamla vanliga.
Och när jag öppnade skafferit så insåg jag hur länge sen det verkligen var sedan jag käkade kycklingnudlar.
Så nu sitter jag här och väntar på att vattnet ska kocka upp.

Idag ska jag fira Emils student.
Det ska bli kul.
Jag har bara firat en person förut.
Och då var jag typ sex år och det var min kompis storebror.
Så jag minns inte så mycket utav den studenten.
Mest bara att jag stod på Rinmans lejontrappa och såg massor utav elever springa ut med mössor.
Jag minns att jag tänkte att jag också skulle få göra så där en dag och att jag blev glad utav tanken.
Nu är det bara ett år kvar.

Jag klarar mig

God morgon.
Jag höll precis på att skriva godmorgon i sökfältet ist för blogg.se.
Jag är väldigt smart...
Ungefär som när jag försökte logga in på min bdb med användarnamnet lök (?!),
eller ha emocore som inloggningsnamn i skolan,
eller som när jag skrev hormail ist för hotmail och inte förstod vad som var felet.
Ja jag är ju då inte så himla smart..
Men jag klarar mig.
Idag är det avslutningsdag.
Jag är grymmt hungrig.
Så jag ska snart ner och käka.
Men vad..?
Drick yoghurt eller macka?
Äh vi får se.
Vädret verkar vara bättre idag.
Det är bra.
Men jag tar med mej mitt paraply ifall att det kommer regna.
Nu ska jag ner och äta.

Avslutningsklänning fixad. (bild)

Hej hej nu är jag tillbaka igen.
Jag har varit och åkt/sprungit runt i hela staden sedan kvart över sex.
Först lämnade vi Albin och hans vän Jakob på deras gymnastik i Vilsta.
Sedan åkte vi mot tuna park, men vid Tuna vallen så får mamma för sig att ta en rund tur och kolla ett hus som var till salu. Så vi åkte runt dit och tittade. Gräsligare hus får man leta länge efter.
Så vi lämnade kvarteret snabbt.
I tuna park har jag gått i precis varenda affär som kan sälja klänningar.
Och ja kan säga att jag hittade ostbågen snabbare än vad jag hittade klänningen.
Jag trodde att jag skulle dö när jag såg han.
Vände mig om får självklart ögonkontakt direkt.
Får en snygg min på ansiktet.
Jag lär se ut som att jag sett ett spöke.
Och springer därifrån.
Klänningen hittade jag iaf.
Men jag hittade ingen kofta.
Men det fann jag hemma i min garderob.
Så nu är jag lycklig.

Efter tuna park besöket blev det en sväng förbi Willys och sedan tillbaka till Vilsta.
Och ja nu sitter jag hemma.
På sängkanten med min nya klänning.
Och självklart så ska ni få kika på den.
Både med och utan kofta.
<3


ungdomsfilmer <3

Hej igen.
Nu har jag legat och gråtit i min säng i ca: en halvtimme.
Gud jag är så patetisk.
Sorliga filmer är inte min grej.
Jag kan inte låta bli att gråta.
Hela min vänstra kind blev blöt.
Jag fick en klump i magen.
Precis som det alltid blir när jag grinar.
Tankarna flög runt i huvudet på mig.
Precis som de alltid gör när jag grinar.
Men skönt var det.
Det var länge sedan jag grät.
Länge sedan jag hade känslor i mitt grinande.

Sist jag grät på riktigt tror jag var när jag bråkade med Magge.
Innan det var det när jag satt i Beckas säng och grät så mycket så att nog både hon och jag blev blöta.
Fast det var bra.
För Becka satt och höll om mig.
Torkade mina tårar.
Tack Becka.
Tack I taket lyser stjärnorna.

Jag har ju som sakt varit olaglig...
Igen...
Jag har laddat ner film....
I taket lyser stjärnorna och Sandor/Ida.
Ungdomsfilmer <3


Jag är alx

God dag. Jag sitter på sängkanten.
Fötterna på golvet.
Det är kallt.
Jag fryser.
Jag har skjutit igen fönstret.
Men det är fortfarande kallt.
Jag har mtv på.
Mtv movie adwards är igång.
Jag låg nyss och kollade men jag orkade fan inte bry mig.
Nu ska jag byta ställning.
Datan på fönsterbrädan, jag under täcket.
Nu är det skönt.

Jag vill ärligt bara ligga i sängen idag.
Hela dagen.
Jag ska kanske träffa Krille ett tag.
Jag tvingar hit honom.
Jag vill inte röra mig ur fläcken.
Jag är lat.
Jag är tjock.
Jag är Alx.

Finklädd, brun och sommarsöt.

Läste Pussys inlägg om hur hon ville ha sin midsommar.
Jag vill också ha midsommar.
Vara finklädd, brun och sommarsöt.
Binda ihop en blomsterkrans.
Och bara dricka, bli glad och ännu mer sommarsöt.
Men jag antar att jag kommer att spendera denna sommar utomlands.
I kroatien.
Jag lämnar Sverige om 17 dagar.
Lämnar upp mina famnar för ett nytt land.
Ett nytt land som blir mitt nya land.
I alla fall i en månad.
I kroatien kommer jag inte bära någon krans.
Jag kommer bara vara brun, kanske fin och kanske sommarsöt.
Men jag kommer garanterat vara full och glad.
Kanske sjunga mig en snapsvisa innan jag sveper i mig ett glas Rakija. (stavning)
Men den månaden utomlands kommer att bli grymm.
Man kan ju inte klaga när Becka och hela hennes familj är med.

Nu ska jag sluta och gå till badrummet och tvätta bort fläcken som Becka målade på min kind.
Jävla becka, jävla mascara.
Hon väckte mig ur mitt filosoferandes.

Pussy sa precis att midsommar var den 19'de.
Det betyder att jag får fira midsommar i Sverige.
Supa mig full och sedan sätta mig i en bil i hundra år som beger mig neråt.
Neråt i Europa.
Neråt till Kroatien.
Jag längtar.


Jag och Sandra förra året. Visst är vi snygga.
Bag in da box <3

Efter ett långt balkongbesök med massa moffandes.

Hej hej.
När jag lämnade huset var min väska full med saker.
Det var meloner, riskakor, brago, kamera, plånbok, nessesär, nyklar och min rosa filt.
Jag tog bussen till stan, fick sitta med två tanter och en gubbe.
Tanten som satt brevid mig gillade min sms signal.
Det är väl typ bara hon och jag som gör det i hela världen.
I Måsta hoppade Sandra, Ida, Danne och lilla Adrian på bussen.
Efter en liten runda i stan så gick jag och Sandra till tåget där vi mötte Hannah och Pullan.
Tillsammans gick vi till parkenbadet.
Där fick vi vänta hur länge som helst.
Vi kom in, jag la ner filten vi satte oss och...

... Det började hagla.
Vi gick till coop, köpte godis och tog bussen ner till stan.
Hannah hoppade av vid tåget och vi på fristadstorget.
Vi gick till java. Där satt vi länge.
Jag bjöd Sundin på en kaka och så fick han och Jasmine smaka godis.
Sen åkte jag och Sandra till Becka.
Efter ett långt balkongbesök med massa moffandes så ligger sandra och Becka i sängen.
Jag sitter här och försöker komma på något som är mer intressant än skiten jag nyss skrivit.
Jag har tagit av mig armbandet en gång idag, den ska sitta där den sitter.
<3

Det är du som är orsaken till det hela

Idag är det onsdag.
Idag är det fortfarande mulet.
Idag ska jag ha friluftsdag.
I parken badet.
Hur tänkte dom nu?
Det är kallt ute.
Jag vill inte att det ska vara kallt ute.

Jag kollade precis på klockan och funderade.
Varför gick jag upp klockan 8 när jag ska dra runt tio?
Det hade ju räckt med att jag gick upp klockan nio.
Nu sitter jag här och har gjort allt jag vill göra.
Och klockan är bara tjugo i nio.
Jag har kollat alla sidor jag sitter inne på.
Och det tog 20 min att äta två mackor.
Ungefär som vanligt när jag äter frukost hemma.
Fast tycker ni att det tar lång tid för mig att äta 2 mackor så ska ni se när jag äter nudlar.
För det första så tar det lång tid för mig att äta.
För det andra så mobbar alltid alla mig för hur jag äter.
Jag är väl ingen bra nudelätare.

Nu ska jag upp och borsta tänderna och fixa håret lite bättre.
Jag sitter fortfarande med ett léende på läpparna.
Det är du som är orsaken till det hela.
<3

En kort blogg om fyra saker.

Hej.
Jag sitter med ett fånit leende på läpparna.
Jag har Krilles armband på mig.
Det är lite stort, lite tungt och den är svart.
Den är fin.
Den är cool.
Jag gillar den.
Den får mig att le.
Den är Krilles.
Vi spenderade flera timmar uppe i mitt rum.
I min säng.
Jag vill att han ska ligga där.
Och jag vill ligga brevid honom.
Jag gillar honom.
Detta är en kort blogg som endast handlar om 4 saker.
Krille, armbandet, mig och sängen.
<3

Ej i ögon eller öron.

God morgon.
Idag är det tisdag.
Idag är jag ledig.
Det är skönt.
Idag är det kallt.
Det är inte skönt.
Igår var det för varmt.
Det var inte heller skönt.
Det kan aldrig vara perfekt.
Det suger.
Idag kommer Krille hem till mig.
Mamma sover.
Jag måste vara tyst.
Jag kan inte vara tyst.
Jag vet inte hur man smyger.
Jag är mätt och mår nästan illa.
Jag måste fixa smörgåsgrillen.
Mina mackor badade i ost.
Fixar inte jag den blir mamma arg.
Nu ska jag läsa bloggar och sen ska jag duscha och borsta tänderna.
Och ta lite äckligt munskölj.
Man får inte hälla det i ögonen eller öronen.
Idag kommer Krille.

Jag längtar.

God kväll på er därute. Nu är datan fucked igen och ja det suger. Dagen har varit rätt så bra faktiskt. Gick ju till tandläkaren och fick ett nytt rekord. Jag var där inne i en min. Hon kollade munnen sa att det var bra och sen fick jag gå. Tog cykeln till skolan och fick fika, därefter fick jag reda på mitt betyg. VG i textkommunikationen. Det känns bra. Sen gick jag, Sandra, Pullan, Emma och Essi och åt i matsalen och efter det drog jag, Sandra och Pullan till Java. Efter ett tag blev det lång tråkigt så jag gick till B-huset och lämnade min naturkunskaps bok och sedan gick jag tillbaka till Java. Pullan hade rymt till tåget och Sandra och jag drog oss vidare ner på stan. Därefter cyklade jag till Emil där han, Johnny och Robin väntade på mig. Sedan vart det en tur förbi Ica Maxi och Slagsta glass. Efter det åkte vi till Johnny och ja gjorde allt och ingenting. Sedan drog vi till Krille där han rakade håret på Johnny. Och sen satt vi på Krilles rum. Sen blev det för mig att trampa mig hemåt. Tog en sväng förbi Becka och sedan fortsätta hem. Mötte mamma när jag kommit halvvägs på min gata och diskuterade lite grann. Vi stod mitt i vägen med våra cyklar och blokerade för moppepojkarna som kom. Min mamma är bra rolig hon ibland. Nu ska jag ta en cig och sen duscha. Därefter blir det väl att lägga mig och kolla lite skins. Ja för er som inte vet så har jag börjat kolla igen. Skit bra program, men jag saknar de gamla skådisarna. Imorgon är det tisdag och jag är ledig. Sen ska jag vara med Krille. Jag längtar. <3

Jag vill inte bränna mig

God morgon på er där ute.
Klockan är 09.41 och om ungefär en halvtimme så sitter jag i tandläkar stolen.
Nu ska mamma upp och sova men jag måste be henne att smörja in mina axlar.
Det blir en lång och varm dag idag.
Och jag vill inte bränna mig.

RSS 2.0