Brüno

Ikväll blir det bio med Marina och Björn.
Det blir Brüno. Jag gillar Sascha Baron Cohen. Han är cool.
Hoppas filmen är nice.
Har hört både gott och ont om den filmen.

Sista paketet!

Detta är mitt sista cigg paket och sedan ska jag sluta.
Och fuck you till alla som inte tror mig.
Denna gången ska jag lyckas och jag gör det för mig och mina bröder.
Det är hemskt att höra att dom inte vill att jag ska dö.
Så nu får ni stötta mig.

Ingenting är perfekt, inte ens Dean Martin

Hej hej nu har jag vart hemma hos mormor och fått pengar. Men min kära mor måste även hon sponsra mig lite. Sämst jag vet, men vad ska man göra när allt är så förbaskat dyrt i dagens läge. Hemma hos mormor hämtade jag också boken som är nummer sju i Janet Evanovich bokserie om Stephanie Plum. Så Becka jag kommer förbi med den någon dag så får du se till att läsa den snabbt.
Jag hämtade också mina kära skivor som jag har velat ha hur länge som helst nu. Så äntligen sitter dom uppe på väggen. Dock så fick jag bara med mig tre stycken... Men jag ska hämta mer imorgon. Men nu är tre stycken uppe och mer ska det bli. Och då ska jag banne mig ha en Elvis. Haha. Men ja här får ni väll se mitt resultat utav tre skivor på väggen. Glest och skelt. Men det är själva grejen. Ingenting är perfekt. Inte ens Dean Martin.

Älskar min mormor ♥

Hej hej igen. Jag vill bara säga att min mormor är underbar. Och jag ska få pengar av henne till bion ikväll. Hon är grymm ibland. Iaf när jag får pengar. Haha och imorgon blir det antagligen grill hos henne med familjen och släkten. MYSIGT!.

Jag älskar min mamma ♥

Hahaha. Jag klarade att sätta igång tvättmaskinen. :D
Nu är jag lycklig. Och jag älskar mamma som förklarar för mig hur jag ska göra varje gång jag tvättar. Och för att hon har tejpat dit en lapp på tvättmaskinen där det står vilken bokstav jag ska vrida vridgrejen till beroende på hur många grader det är som jag tvättar.  Puss på henne :)
Och ni måste erkänna att min mamma är snygg.

Livets stora mysterium.

God morgon mina gullepluttar.
Idag är en ny dag och jag har försökt få mamma att tvätta, eftersom alla mina kläder ligger i tvätten. Men min  kära moder har bestämmt sig för att strejka och låta mig göra det. Gud jag hatar att tvätta. Jag vet ju inte hur man gör! Slänga in tvätten i tvättmaskinen kan jag ju. Men resten är svårt.... Liksom vad ska vara i vilket fack. Och vilken ska man vrida grejjen till. Herregud jag fattar ingenting. Livets stora mysterium.
Idag tänkte jag hälsa på Emil och sedan ska jag och Marina gå på bio ikväll. Kanske... Jag måste bara förbi mormor och tigga pengar först. För jag lär nog inte lyckas med mamma... Hon har pröjsat rätt så mycket nu när jag är i Sverige igen.
Ja men så ser dagen ut iaf.  Efter att jag sköljt ur inpackningen och tvättat kläder....
Just ja min finne är död nu! Mohahaha, fast jag råkade döda den lite för mycket. Så jag har en blodig fläck i pannan. Men whatever. Död som död. Nu får jag leva med det.

Boktips!

Okej nu tänkte jag tipsa alla er därute i sverige om världens bästa bokserie.
Även om du älskar böcker eller hatar att läsa så borde du läsa dessa.
Du fastnar direkt. Och man kan inte sluta skratta.
Ja det är sant. Man skrattar högt under flera delar av boken.
På svenska heter dom lovligt byte, jagat byte osv. Alla slutar med byte.
Därför kan det vara svårt att veta vilken bok som är ettan i serien.
Men i början av alla böcker så står det orginaltiteln.
Och orginaltiteln heter saker som: four to score, one for the money.
Hur som helst så heter dom en siffra och den siffran är den siffran som  det är i serien.
Smart va?
Så ni måste läsa dom.

Böckerna handlar om Stephanie Plum, en mycket klantig prisjägare som bor i Trenton. I böckerna får vi följa med på hennes galna uppdrag om att fånga in personer som har underlåtit att inställa sig i rätten.
I böckerna får vi även möta på hennes familj som består av hennes mamma (den kristna personen vars liv kretsar runt grytsteken), hennes pappa ( som hatar japanska bilar och tycker att alla borde köra amerikanska bilar som en Buick), mormor Mazur ( den galna tanten som älskar pistoler och att gå på bisättningar) och Stephanie's hamster Rex.
Du får även möta på stadens hetaste män Joe Morelli (polisen och kvinnotjusare) och Ranger (prisjägaren som alla tror är en superhjälte)
I dessa böcker finner du spänning, romantik och skratt.
Helt klart värda böcker helt enkelt.

Ny design

Hej hej. Nu är designen lite ändrad...
Igen..
Jag har bytt tillbaka till min gamla bakgrund med leopardfläckar.
Och jag har även lagt till min kära vän Emil bland de andra länkarna här uppe.
Varsegod Emil.
Hoppas ni gillar det :)
<3

Musik som betyder

Har lagt in ny musik på min spotify spellista. Nu ska jag bara ta bort allt annat skit. Men erkänn att det är jobbigt att ta bort musik som faktiskt betyder något? Musik som man har minnen med. Även om man inte lyssnar på just den låten så ofta. Typ No Party (Marit Bergman) jag lyssnar nästan aldrig på den. Men ändå ska den finnas där. Den får mig att minnas min tid på sjukhuset i Upsala. Då den precis kom ut, och jag såg den på tv, och sedan bestämde jag mig för att göra en sak helt själv. Jag tänker inte säga vad, men Becka vet xD
Och sen finns det tusen andra. Men ja nu är allt skit borta. Och nu får ni tipsa mig om ny och bra musik. Och ja jag lyssnar inte på någon speciell musikstil. Så kom igen och tipsa nu!

Fuck me like a black man.

Jag blev jätte glad nyss.
Det var en snubbe på supersize vs. superskinny som hade gått ner jätte mycket.
Jag satt och log hur mycket som helst.
Gud jag är en sorlig människa.

Dagens citat:
Fuck me like a black man.

Save a horse, ride a cowboy!

Hej hej igen mina favoriter.
Jag sitter fortfarande i Kjula och kommer komma hem sent sent ikväll.
Micke har inte glömt bort mitt fina smeknamn.
Och jag brände mig nyss på en brännäsla. Inte kul.
Annars funkar väl allt fin fint.
Micke har ridit på min gulleplutt häst.
Och för ett tag sen kollade vi tre på the heartbreak kid.
Men det är inte det enda vi kollade på, utan vi kollade också på en kille som runkade i cam.
Eller vi kollade inte på det, vi kollade på det som fanns i rummet.
Och sen gissa vi om det var en kastrull lr en kaffekanna.
Men det var en låda i metall.

Ja jag har inte så mycket mer att säga.
Save a horse,
ride a cowboy!

TVESTJÄRTAR!

OKEJ DETTA INLÄGG SKRIVS MED CAPS PÅ! DET LÅG EN TVESTJÄRT I MITT CIG PAKET! DETTA ÄR SISTA GÅNGEN JAG LÄGGER CIGPAKETET UTE ÖVER NATTEN!! FÖRRA ÅRET LA JAG DET ALLTID INNE FÖR JAG VISSTE ATT FJORTIS ADDE TYCKTE OM ATT SMYGA SIG IN PÅ FOLKS ALTANER OCH TA CIGGPAKET SOM LÅG UTE! MEN DETTA ÄR VÄRRE! JAG HATAR TVESTJÄRTAR OCH JAG HAR GJORT DET SEN JAG VAR PÅ FOLKRACEFESTIVAL I MOTALA. DÖÖÖÖÖÖ!! Mina läppar är nästan normala redan.

STOR plutmun!

God morgon på er därute.
Jag vill bara säga att jag just nu har fått en gratis läppförstoring. Och som vanligt när jag fått det så får jag ta i så in i helvette för att stänga min STORA plutmun. Och det finns inge mer irreterande än det. Men om kanske en timme så är det mycket bättre igen. Så man får ju se det posetiva i det negativa...

Förutom plutmunnen så klarar jag mig jävligt bra. Jag fick för ett tag sen ett ryck då jag bara ville slänga mig på marken och gråta. Men annars är det ju super.
Jag ska snart åka ut till Kjula och umgås med Marina och ÄrlaMicke. Och jag ska en en gång få plågas med smeknamnet Statoil. Men innan jag åker dit ska jag be en lång och stillsam bön om att Micke har glömt bort det.

Ja jag tänker ju som vanligt inte säga vad som menas med namnet Statoil. Det kan ni ju få lista ut själva. Och tror ni er veta rätt svar så kan ni ju lämna en kommentar och kanske få en STOR "silikon" puss som pris.

Kvällspyssel (bilder)

Detta är ju då vad jag har setat och underhållit mig med hela kvällen. Ett flätat band och två hårband.
Hur lätt som helst att göra. Men hårbandet med nitarna var riktigt jobbigt. Eftersom att man hela tiden var tvungen att försöka få nitarna bra. Vilket jag inte lyckades med. Men om jag ska göra det igen så vet jag nu hur jag ska göra för att få det bra. Ni får ursäkta att jag använt mina bröder som modeller för hårbanden. Men det är lättare att se med tanke på att de är blonda. Och dessa behöver man inte använda som "hippiband" utan man kan ha det för att dra bak håret också. Som  jag har nu. Hoppas ni diggar det, för jag är stolt för det lilla jag åstakommit ;)




Kan inte bli bättre

Jag ville bara säga att jag har gjort det ena hårbandet nu. Och jag vet inte hur jag ska göra med det andra. Det känns som att det inte kommer att gå. Men man kan ju iaf försöka. För jag kan tro att resultatet kommer bli grymmt (om man lyckas). Jag har även sköljt ut inpackningen jag har haft i håret. Jag har nästan lovat Becka att jag ska sköta hand om mitt hår bättre än vad jag brukar. DVS inte alls. Men nu ska jag klä på mig sovkläder/myskläder och sedan ska jag käka mackor med mamma. Och så ska jag försöka tvinga henne att sätta igång Criminal minds. MMM I love it.
Macka + te + criminal minds + sovkläder = kan inte bli bättre

7 min senare:
Det blev inte criminal minds. Jag och mamma ska sitta på altanen. Men jag älskar altanen. Och jag älskar mamma <3

Finne och pillepill saker

Hej hej igen. Nu har jag setat och vart ganska sysselsatt. Med skit typ. Men jag var pillig, och då måste man pilla. Så jag gjorde som Pullan gjorde igår. Typ ett flätat band som man kan ha i midjan utanpå tröjor. Hon gjorde det med jeans tyg och jag gjorde det med nått läderliknande tyg. Men bra blev det. Jag ska snart sätta igång igen men denna gången ska jag göra två hårband. Varav ett ska jag pilla lite extra på. Jag tänker inte säga hur det blir utan ni får vänta och se om det kommer upp några bilder. Och bilder kommer endast upp om det blir ett bra resultat.

Min monsterfinne vägrar att fösvinna. Så nu har jag gjort det som Becka tipsade mig om i vintras. Som faktiskt funkar. Jag tänker inte heller berätta vad det är. Jag vill inte framstå som helt dum i huvudet :P

Du är vad du äter.

Detta är två konversationer mellan mig och min mor.

Mamma kom och ställde sig med huvudet tio cm från dataskärmen.
Jag: Hallå vad gör du?
Hon: Ingenting.
Jag: Du är psykad, såna som du borde spärras in!
Hon: (pekar finger och sätter den en bit ifrån mitt ansikte) Fuck you, sug på den här!

Hon går iväg ett tag och sedan kommer hon tillbaka och hånflinar.
Hon: Har du sett tv programmet Du är vad du äter?
Jag: Öh ja?
Hon: Jaha vad har du stoppat i munnen nyss då?
Jag: Öh?
Hon: Vad drack du nyss?
Jag: Öh. Pucko. SKIT KUL!!! HA-HA-HA!
Hon: Hahaha, pucko!

Jag har aldrig ens påstått att hon har alla hästar hemma....



jag är gravid!

Okej nu är min bitterfitta period över. Woh för humörsvängningar säger jag bara. Jag börjar tro att jag är gravid. Och jag vet att det är "Kungen" som är pappa. Problemet är bara att jag har väntat barn med "kungen" i ett och ett halft år... Så Sandra jag erkänner, jag är gravid och kungen är pappa till barnet. Och Marina nu ska jag göra dig stolt och föda negerungen som du tjatade om här om dagen....

JAG HATAR "KUNGEN"!! HAN ÄR LÄSKIG!! OCH DET HAR HAN VARIT SEDAN HAN PETADE PÅ MIG I SKOLAN! UUUUSCH!!!

Men som jag sa innan. Jag är inte med ikväll, men jag vet att ni kommer ha kul utan mig, dock inte lika kul som ni hade haft om jag var med ;)

Jag är en Bitterfitta

Okej hej jag heter Alx och jag är en Bitterfitta.
Nyss kollade jag kommentarerna här på bloggen och då hade Emil skrivit att han trodde att jag skulle va med alla ikväll. Och då känner jag verkligen WHOOOOOOT!!! För det är det ingen som har sagt till mig. Ingen har ens frågat mig? Så nu sitter man och fucking jävla antar att jag ska vara med alla! MEN HUR I HELVETTE SKA JAG KUNNA VARA DET NÄR INGEN SÄGER NÅTT!!! Inte ett fucking jävla sms, inte nån som skriver på msn! Ingen svarar när jag frågar? JAG BLIR JU GALEN!

Och nej jag vill inte vara med er i "gänget" ikväll!

tillbaka till Eskilstuna

God morgon era muntra små pojkflickor. 
Jag vaknade för kanske en timme sen och nu sitter jag och är jätte jätte mätt och mår lite lite illa. Som jag sa till Pullan, jag tror att jag är mjölkallergiker. Jag får ju ont i magen ibland, och ja jag vet inte. Men det skiter jag i. Jag lever på som vanligt. Öhm egentligen har jag inte så mycket att säga. Jag kommer tillbaka till Eskilstuna idag. Och jag kommer väl sitta hemma i min egna lilla värld i mitt rum och kolla på film. 
Pullan sitter nu och förhör mig på vägmärken...? Och påtal om ingenting så skulle jag nog vilja åka till Kjula och rida lite. Och bara chilla. Varför inte liksom? Jag kommer ju ändå bara sitta och klaga på att jag har skit tråkigt annars... Vad händer er idag då?

Pullan har en blind fluga på sitt finger. Han reagerar inte när hon drar fingret mot han men han kände sig fram..?

Paris new BFF

Okej jag vet att jag bloggar hur mycket som helst. Men jag måste bara säga att jag nu sitter och kollar på Paris New BFF för första gången. Heter det ens så?? Hur som helst så kollar jag på det. Programmet startade ju någon vecka innan jag lämnade Sverige, och nu har jag ju vart borta i en månad. Men nu kan jag kolla. 
Pullan klagar t.o.m. på att jag skriver mycket. Men Fuck You det blir mer ;)

Im Paris Hilton

Hej hej igen....  Jag och Pullan sitter och kollar på Hogan knows best. Hon flätar fortfarande. Jag kan inte vänta längre. Jag vill pröva den nu och gå hem med den. Hej hej jag heter Alx, jag får allt jag pekar på. Och jag tar det jag vill ha! 
Nej nu ljög jag. Jag får absolut inte allt jag pekar på. Jag är inte Paris Hilton. Och på tal om det så anklagade Magge mig för att ha snott nått från han igår. Han typ såg det på mig. Men det var inte sant. Jag är inte kleptoman på heltid. Det sista jag snodde var askkoppen från McDonalds och det var ju en månad sen. Innan det var det jätte länge sen jag tog nått. Så det så!  Nu ska jag ut och röka och så ska jag slänga upp tre bilder till på mig. Bara för att jag vet att ni älskar att kolla på mig

I Pullans vardagsrum

hello babys.
Jag sitter  för tillfället inne i Pullans vardagsrum och Pullan klipper i jeans. 
Hahaha vi ska spela spel sen, det där spelet med tårtbitar. Hade jag haft normalsyn så hade jag sett vad det står för lådan ligger 3 meter framför mig. Men jag är blind så jag ser inte... Väldigt synd. Jag tror att Pullan ska sy..?
Jupp hon ska sy ett band. Eller hon ska fläta ett band som man kan ha som skärp. Fräsigt säger jag bara, fräsigt.
Haha Henke von Fräsig xD. Bara Marina och jag som förstår. Och självklart min lilla gulleplutt som älskar min blogg mer än något annat i denna värld. Eller hur? 
Så bara för att du älskar mig så mycket så ska du få en bild på mig. 

Betalkort? vad är det?

Hej hopp gummisnopp. 
Jag sprang ut för att ta bussen och under tiden jag har vart borta så har dom gjort så att man inte får betala med kontanter på bussarna. Men detta hade jag självklart glömt bort, så jag slängde upp en 50 lapp och bussgubben kollade lite konstigt på mig. Och sedan förde vi ett mycket trevligt samtal. 
Bussgubben: ja antingen kan du skicka en smsbiljett eller så kan du betala med betalkort. 
Jag: betalkort? vad är det? 
Bussgubben: Ett sånt som man betalar med... 
Jag: Jaha, ett sånt här. (tog upp mitt, vadå jag kallar det bankomatkort, lr bara kort) 
Men mina pengar på kortet var slut. Så det blev en sms biljett. Och såklart fuckade även det... Men jag kom till stan iaf och Pullan mötte mig och sedan gick vi till Java där jag köpte en baguette med kycklingröra.. Och självklart var det blattetjejen som jobbade. Men hon gjorde en fet macka iaf och den var god. Sen kom Ellen en snabbis och sedan gick jag och Pullan en sväng på stan och glodde. 
Och sedan tog vi tåget till Mariefred. Så nu sitter jag här i denna sketna stad och har okuperat Pullans jävla data. 

Jag hatar Mac lika mycket som jag hatar moppepojkar!
Och jag hatar Pullans Mac mer än alla andra!!!

Hoånung?

Haha. Jag behövde inte ta pengar från mamma. Jag fick ta från min lillebrors pengar. Som han har i en låda och sparar... Så nu säger jag bara en sak. Java + kyckling baguette = sant. MMM just love it. Man kan inte få nog utav det. Jag hoppas också att Mario jobbar. Jag hatar den sura blattegubben och hans lilla medarbetare som inte kan svenska. Fast hon har blivit mycket bättre nu men iaf. Jag skulle köpa te där i vintras och dom brukar alltid ha en burk med honung vid sockret. Men då var den inte där. Så ja nu kan ni få läsa hur man lär ut svenska.
Jag: Honung?
Hon: Hoånong?
Jag: Ja, honung! ( visar med händerna hur man häller ner det i koppen och rör om)
Hon: Hoånong?
Jag: (kollar mig omkring efter honungsburken och hittar den vid spriten, pekar dit) Honung!
Hon: (ställer sig vid spritflaskorna och pekar på alla) Hoånong?
Jag: (Pekar väldigt intensivt)HÅNUNG!!!
Hon: (hittar honungsburken, tar den till mig, ställer den på bordet och kollar mig i ögonen) Hoånong?
Jag: Ja honung!
Hon: (går iväg, skakar lite lätt på huvudet) Hoånong..?

Ja det är inte direkt lätt. Men nu ska jag kila till bussen.

Hej hej

Hej hej. Nu är jag tillbaka igen. Jag har nu bestämmt vilka kläder jag ska ha på mig och så har jag fixat håret Så nu är det bara sminket kvar. Mamma är nere på stan med Mia så jag ska ringa henne och se hur länge dom ska stanna. Ska dom stanna länge ska jag tigga till mig pengar till mat. Annars ska jag käka hemma. Det var allt jag hade att säga.

Finnefika

God morgon på er. Eller man kanske ska säga goddag vid den här tiden på dygnet.
Jag vaknade av att jag drömde en jätte läskig dröm och sen upptäckte jag att jag hade fått 5 sms. Men jag valde att försöka sova mer och glömma smsen. Men det gick inte så bra. Är man nyfiken så är man.. Alla sms var från en och samma person... Det var de onödigaste smsen i hela världshistorien och det sista smset svarade jag på med ett hot.
Sedan somnade jag om och efter en halvtimme så vaknade jag av mobillarmet. Mitt mobillarm låter som en dörrklocka (?!) Så jag var helt säker på att det var någon utav mina bröders kompisar som plingade på. Men det var det ju inte.

Nu sitter jag iaf här 18 min senare. Och ska när som helst ut och röka och sedan ska jag börja fixa mig. För jag ska ner på stan och möta Pullan klockan tio över ett. Eller nej Pullan ska möta mig klockan tio över ett.  Ja och sen ska vi fika lite och snacka skit osv. på java.

Jag måste bara berätta att jag har en monsterfinne i pannan. Precis mellan ögonbrynen. Den har vart där ett tag nu men den vägrar att bli mogen. Suck. Den ska dö!.


Jag älskar er

Hej hej jag orkar typ inte blogga.
Jag var iaf med Magge ikväll.
Vi kollade film och snackade lite.
Jag låg typ över honom och försökte förklara hur mycket jag älskade honom och att jag var gravid med hans barn (tvillingar) och att han var den enda för mig.

Detta gjorde jag enbart för att få åka och bo med honom i Tyskland när han gått ut skolan. Men jag blev totalt dissad.
Jag sa även att jag kunde vara tyst som en mus bara jag fick åka med och bo med honom.
Han sa att jag bara får bo med honom om jag ligger och håller i mig under bilen hela vägen ner till Tyskland.
Han kanske inte är världens omtänksammaste person den där lilla pojken.
 Men som sagt, jag älskar honom iaf.

Jag har även setat och berättat för Linus att jag älskar honom osv. och att han är pappa till mitt barn.
Detta för att han ska resa nånstanns imorgon. Och jag vill med.
Han verkar inte va så posetiv heller.
Men jag älskar han också.
Fast han dissa mig en gång.
Men det har han bett om förlåtelse för nu.
Så Becka du kan sluta vara sur på linus nu.

Jag gillart

Idag var jag och familjen på tunapark.
Mina bröder klippte sig och jag fick en tröja.
Har kollat på den i hundra år och nu kan jag bli vän med fjortisarna också :)
Jag skulle även ut och röka och upptäckte att jag tappat min tändare.
Men som tur var fick jag låna en tändare av en skit snygg kille.
Jag gillart.



Erkänn den är snygg.
Ursäkta att jag är ful.
Men ni älskar mig iaf

En utav världens snyggaste killar


Detta måste väl ändå vara en utav världens snyggaste killar?
Hahahaha jag kommer nog aldrig glömma snubben som addade min msn förra året och påstod sig vara honom.
Jag bad honom skicka en bild på sig och skickade en på Alex och sa: detta var jag när jag hade snake's.
Fan vad jag garva sönder. Sen bad jag killen att dra åt helvette och berättade att jag inte var så jävla blåst.
Haha det finns folk till allt.
Och iof så är ju faktiskt jag Paris Hilton xD

Världens snyggaste Magge!

Hej hej nu är jag extremt jätte glad för jag ska vara med Magge Pagge ikväll. Jag vet faktiskt inte varför jag är glad. Jag bara är det.  Men iaf så tänkte jag slänga upp fina och mindre fina foton på pojken här :) För jag vet att ni gillar honom mer än mig.






Bild1: Jag och Magge förra sommaren på min altan. Jag var sur på han för att han hade klippt håret och färgat det.
Bild2: Jag och Magge förra sommaren när vi firade Ida. Då var jag glad och full. Söp bort min nyckel och Magge sa världens trögaste sak på kebabhuset xD
Bild3: Hemma hos mig i min säng i vintras. Jag drog av han kepsen och garvade sönder när jag såg frillan xD
Bild4: Magge var väl kanske inte lika glad som jag. Men han snodde min data och glodde tv.

Jag och Magge har inte haft det så bra mellan oss det senaste ja... halvåret kanske. Men det känns som att det kommer bli bra nu igen. Visst han är inte den som jag vill att han ska vara och jag är inte den han vill att jag ska vara. Men det kommer nog kunna funka att bli normalt iaf. Som förut typ. Och ni flickor därute, ni kan inte säga annat än att han är snygg och det är han ni vill ha.
Och vill ni ha han, kontakta mig. ;)

Hej hej

Hej hej. Klockan två ska mina bröder till frisören och jag vill hänga med. Så jag ser till att det blir bra. Jag har tänkt ut en frisyr till Albin i ett år nu. Och när han äntligen fått så långt hår som han behöver tänker jag vara med. För sist blev det fuicked! Men nu är mamma förbannad igen. För att det är stökigt. Herregud jag kolla mig nyss runt omkring mig och det enda jag såg var en ryggsäck på golvet och en liten pappersbit. Jag har föresten jätte ont i halsen. Men det känns mer som att jag har ont i musklerna... Kanske åkte på en wiplash igår :P Nej nu vill mamma att jag ska hjälpa till lite ist för att stöka ner...

Kolla jag kan köra utan händer.


Hej hej. Nu har jag varit i Kjula igen. Ja det började med att vi åkte dit för att jag ville köra bil. Och i Kjula är perfekt att köra bil när man inte har skaffat sig körtillstånd än. Bara skogsvägar, inge bilar (okej kanske 4, men dom passera när jag stod still). Så jag körde min och Marinas gamla skogsrunda. Och fick kärringstop några gånger. Körandet är inge problem, starta bilen och börja köra är problem. Men annars gick det bra. Förutom att mamma typ höll i sig som en idiot och skrek saker som "AKTA STENARNA", "AKTA DIKET", REPA FAN INTE LACKEN NU" och "DU KOMMER FÖRSTÖRA MINA DÄCK". Varför hon skrek så vet jag inte. Visst jag kanske var lite nära ett dike, några stora stenar mitt i vägen och tusen gropar, men iaf. Och jag satt faktiskt och berömde mig själv under hela resan. Mamma trodde även att hon skulle dö när jag släppte ratten och sa "kolla jag kan köra utan händer"... Jag körde utan händer max 5 meter... på en nästan rak väg... TÖNT!

Ja jag har även ridit idag också. Och det gick ju bra den här gången med. Trots att jag och Scorpion inte kommer överens så bra. Och trots att jag flög av... Men avflygningen var inte så farlig. Hästen skuttade till och slängde upp bakbenen. Och jag flög framåt men höll mig kvar. Sen måste ju hon ha skuttat mer, eller jag vet att hon vände sig för jag kollade mot Marina. Sedan blev det svart iaf och jag mindes hur ont det gör när man landar och slår i med ryggen. Jag tänkte aj, sedan låg jag på backen. AJ! Men som sagt det gick bra. Jag gjorde illa huvudet, spräckte blåsan på fingret, gjorde illa handen, min vänstra tutte, bet mig i tungan och bröt TVÅ naglar... Sedan blev det en utskällning till hästen och när Marina frågade hur det gick så pekade jag fuck you mot henne och skrek min nagel gick av! (det var en utav naglarna)

Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig.

Slut i kroppen

Hej hej. Grill var supergott. Vi gjorde inte så mycket i stugan. Magge är homo och svarar inte på sms. Jag fryser om fötterna. Jag är helt trött och slut i kroppen. Jag har fortfarande ont men inte lika mycket som igår. Jag ska kolla film idag. Men jag vill inte kolla själv. Sånt suger. Och nu ska jag gå ut och störa min moder :)

MMM grill

Hej hej. Detta blir ett snabbt inlägg för nu ska jag kuta upp till Torget och möta becka sedan blir det stugan och käka lunch. MMM för grill. Idag kommer Magge hem från Västerås så jag ska försöka se om vi kan hitta på nått ikväll. Det var allt.

Värd blogg

Ni måste börja följa Cindyz blogg. Just love her! Hahaha Mespop är grymmast xD http://cindyz.blogg.se/

The hottie and the nottie

Hej hej jag har inget intressant att skriva. Våran utflyckt var malmamarknaden. Men den sög.... Vi åkte hem grymmt fort. Pluss att jag har ont i hela kroppen och då menar jag precis hela kroppen... Och det gör ju inte direkt saken bättre... Efter Malma så blev det stugan och käka och sedan for vi hem till mig. Efter ett tag kom mamma hem och även cpMia var med. Och med sig hade CpMia sina fosterbarn som jag träffade första gången idag. Två tvillingar. Anton och Tatyana. SKIT SÖTA!! ville äta upp dom. Och jag kan lova att Anton kommer att se ut som Arre när han blir stor. Fast mörkare. Och för er som inte vet vem Arre är så kan jag säga att Arre är grymmt snygg och kul och till er som vet vem Arre är så vet ni vad jag pratar om ;) Inte för att jag kommer att tända på nån som är 15 år yngre än mig. Efter det gick jag och Becka in och kollade på The hottie and the nottie. Den var helt ok men väldigt överdriven. Och Paris Hilton är med :P Ja och sen åkte vi runt med mamma och köpte mat och sedan spenderade vi massa tid på altanen tills Anden kom och vi gick till hamnen och satte oss på dagiset. För att våran bänk blivit ockupperad av alkisar. Och ja nu är jag hemma igen. Hoppas att ni haft det bra :)

Utflykt

Hej hej, snart ska jag cykla iväg till Becka. Vi tjejer ska iväg på utflykt. Shuhuuu säger jag bara. Finns det något som jag gillar så är det att ha någonting att göra. Ni skulle ha sett mig i Kroatien. Hela tiden fråga jag vad som skulle hända nu då... Men ja jag har inte tid att skriva. Måste borsta tänderna och kissa. Ha det bra :)

videoinlägg



Världens tråkigaste inlägg.
Jag är en sur fisk.

Blommor och bil

Hej hej.
Nu är jag hemma från Kjula igen. Det har vart skoj därute. Ett tag efter inlägget igår så kom Björn dit och sen satt vi vakna till halv 1 lr 1 lr nått. Vi kollade tv, fixade Marinas dreads och massor utav annat.. Drack te och käkade mackor.
På morgonen vaknade jag typ 10 och gick sedan in i hennes mormors hus och bad om kaffe. Sen väckte jag Marina och efter det drack vi ju så klart kaffet.
Sedan tog vi Scorpion och Pacman och gick en runda i skogen och bara ledde dom. Och därefter blev det mat.
Efter maten blev det att rida och då tog Marina Kompis och jag Scorpion ofc. Och denna gången galloperade vi också. Samt red vilse. Nästan.... Men det var kul och det var härligt. Men Scorpion cpade sig och nu har jag fått en blåsa på fingret.... Inte kul... Jag har även en blåsa på varje lilltå, och typ träningsverk (tror jag) i vaden. KUL!!!

sorry för ett ointressant inlägg så jag tänker inte ens slutföra det.

Jag vill bara berätta att min bil är bäst att ha sex i bland småbilar enligt nån spansk biltidning.
Så shuuhuuuu!
Blommor och Bil

Puke

Heeeeej alliiiiihopa.
Just nu sitter jag i Kjula i Marinas lilla stuga.
Hon har nyss fått internet här tack vare att ett par Partille Johnni har kommi.
Nej nu ska jag sluta rimma jag sög på det.
Jag har fått ett myggbett stort som fan under röven så det gör ont när jag sitter.
Speciellt när jag kissar. Toaringen är så felplacerad i ett läge som detta...
Hade jag vart kille så hade jag ju kunnat stå och kissa samtidigt som jag kliar mig på myggbettet.
Hur som helst så kommer snart Marinas kille hit och han ska antagligen vara lite som han är. Jag vet inte riktigt. Marina har iaf bett mig att bara hålla med honom. Säger han att havet är rött så är det rött.
Så kan det ju vara.
Nu sitter vi och lyssnar på eminem - puke, vi är coola wiggah flickor.

Marina/Maroona/Marijuana är bäst.

Filmer och musik.



Jag är besatt av dessa två låtar... Den första är med i filmen med samma namn. Där Jared Leto har huvudrollen. Jag svär att jag smälter utav hans ögon och kropp. Oh orgasm..
Den andra låten är med i Reign over me. Skit bra film och antagligen den första filmen som Adam Sandler är serriös i. Gud vad jag och Becka grät när vi såg den.
Värda låtar och värda filmer <3
En annan bra film är How High. Fan vad jag garva när magge och jag såg den. Så nu får ni en Trailer och den scenen som äger sönder hela filmen. Gud vad man skrattar xD

Statoil i sthlm

Gårdagens festkväll blev ju inte riktigt som planerat... Jag blev full på 3 öl... Och jag var lullig efter 1,5. Nu får jag skärpa till mig det är ju pinsamt.... Jag och Krille pratade massa. Och enligt mig så vart det bra i slutet. Nu är det bättre och nu kan vi gå vidare som vänner. Så det känns bra.

Idag ska jag träffa Pullan klockan 5 på java och Sandra Pandra ska med och då ska vi sitta och snacka skit och fika. Jag saknar Pullan och jag saknar Java. Däremot så saknar jag inte javas kaffe... Usch och fy och blä.
Jag försöker få med mig Marina på stan innan... Och då ska lilla Micke komma och leka med oss. Tror fan att det var han som kom på smeknamnet Statoil till mig... Inte kul... Och ni får inte veta vad som menas med det. Mohahaha de enda som inte har glömt det är Micke, jag och Sebbe. Haha men Micke har man haft lite kul med. Typ som när han, jag och Marina var i Sthlm och beställde hur mycke cheseburgare som helst och kassörskan kollade konstigt på mej och Marina. För så många cheseburgare vi beställde skulle inte hon och jag kunna trycka i oss.
Eller när jag och Micke skulle göra sallad och han säger "bla bla bla make some love with the sallad". Hahha fan vad jag garva. Minns inte vad det var han sa innan men kul var det.

Blir det ingen stad med dom två busarna så ska jag och Becka cykla till mormor och hämta samt lämna böcker. Skoj (Y)

öl på tom mage.

Okej nu är det ju bestämt att jag ska ha dom där kläderna på mig ikväll. Och nu har jag utfört lite ärenden. Jag träffade Magge på hans "jobb" och skulle bjuda han på cig och cola men det ville han inte ha så jag och Nisse (inte natalie utan magges kompis) rökte ist. Så hitta jag en tjuga på marken. Bla bla bla. Sedan var jag hos Krille i nåra minuter. Där var det pinsamt tyst, men man ska väll inte klaga. Lämnade iaf hans present. Så jag hoppas att han blev glad. Sen cyklade jag hem igen och nu har jag vart hemma ett tag. Jag svängde förbi ica och köpte en fanta också... Och nu står den brevid mig... Egentligen ville jag ha ice tea men det fanns inte. Så en fanta gick väl bra, jag har börjat tycka om det nu...
Sen pratade jag med Pullan i telefon och bestämmde tid med henne. Så imorgon sitter jag på java med pullan och snackar skit i flera timmar.
Ikväll blir det fest. Emil ska bjuda mig på en gratis fylla. Tack för den. Jag skulle vilja åka till mormor och fråga om hon har superlim som jag kan få låna men jag orkar inte ut i värmen på cykelfan igen...
Nu har mitt illamående gått över. Borde väl äta något. Jag har inte ätit nått på hela dagen. Har inte vart hungrig. Men det kan ju vara bra att äta om man ska dricka annars blir man väll full på en öl... Det skulle ju vara lite för pinsamt...
Men jag vill inte ha mat.... Dags-anorexi suger....

Snyggt eller tjockt?



Ikväll är det ju fest med grabbgänget och tjejligan... och jag undrar om man kan gå klädd så här?
Jag har fan använt alla kläder jag har nu. Och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig...
Ser detta snyggt ut eller ser jag bara väldigt tjock ut i det?
Och kan man gå klädd så?

Detta händer bara Alx...



... Jag springer ner för trappen, hoppar från den sista delen och pang in i garderoben...
Jag får åka in till akuten och kommer hem med ett gips runt armen.  Eftersom de flesta vet att det inte är första gången jag hoppar och gör illa mig så slutar alla bry sig och sedan säger de att jag får skylla mig själv.

... Jag ser en hund som ser ledsen ut utanför hemköp...
Och bestämmer mig därför för att kidnappa den. Jag kommer hem med hunden och mamma blir jätte arg och därefter får jag gå tillbaka med hunden till hemköp. Problemet är bara att hundens ägare står där och är jätte förbannad. Jag berättar varför jag tog hunden och får en smäll i ansiktet för att sedan lämnas kvar.

... Jag ska åka till en ny stad med bussen, medans jag åker så tänker jag lite för mycket...
Och glömmer därför att plinga där jag ska av. Jag upptäcker inte detta förs några minuter senare. Hoppar av bussen och ser den åka iväg. Tar upp mobilen ur fickan och ska precis smsa till personen som jag ska träffa och just innan jag trycker på sänd så laddar mobilen ut.

... Jag har varit ute och festat och kommer sedan hem till mig mitt i natten...
Jag går in i vardagsrummet och ställer min sista ölburk på bordet. Jag funderar på vad jag egentligen skulle göra inne i vardagsrummet. Går fram två steg mot altandörren men beslutar mig för att vända och kolla på tv istället. Då vänder jag mig för fort och jag slår emot ölburken med handen. Denna burkens innehåll flyger sedan ut över hela golvet och jag sätter mig och gråter. Inte för att jag är klantig eller för att allt skulle börja lukta illa, utan för att min öl är slut.

(detta gjordes endast för att alla fjortisbloggarna har: Detta sker inte. Tyvärr kom jag inte på nått
bra, men det kommer jag att göra nästa gång. Annars får ni tipsa mig :D)


Bara vänner.

Hej hej era kära små barn.
Ny fakta.
Igår typ bråkade jag och lilla Krille pille lite halvt.
Och nu har vi bestämt att vi bara ska vara vänner.
Eftersom han tappade känslorna för mig medans jag var borta.
Så kan det gå och nu ska vi inte hänga läpp för det.
Så ja vad ska jag säga...
Visst jag har fortfarande mina känslor kvar.
Men vad ska jag göra?
Lika bra att försöka få bort dom och ge sig ut på marknaden igen.
Jag ska iaf lämna hans present idag.
Och ikväll blir det fest så det bara skriker om det.
Emil har lovat mig en gratis fylla så det är bra.

Igår åt jag extremt lite..
Två mackor och sedan en 90 grams hamburgare på travet.
Sen inget mer...
Det är sjukt för att vara mig.
Jag ska äta mycket och ofta.
Jag älskar mat.
Just nu orkar jag inte ens äta..
Fast det känns som att min mage vill ha mat...
Annars mår jag väll bara illa...
Vilket är 3 gången på fyra dagar.
KUL!


Blondie


Detta är Blondie.
Hunden i Kroatien.
Erkänn att hon är söt.
Jag vill ha henne.

TelefonTimme

Hej hej igen nu finns det lite bilder på bdb från semestern. 20-25 juni. Så nu får ni ta och kika in där (imparishilton). Ja vad finns det att säga. Efter att jag skrev förra inlägget så drog jag till Becka och hängde med henne och Sandra. Typ halv nio drog jag till Magge. Och vi kollade film, snackade skit och lossas bråkade. Ungefär som på den gamla goda tiden. Tyvärr kommer det nog aldrig bli som på den gamla goda tiden. Det tåget har redan gått förbi fast vi står fortfarande kvar på perrongen med biljetterna i handen. Men det kändes bra att få träffa han och bara ta det lugnt. Tänkte kräva en fotmassage men jag orkade inte fråga. Jag snodde hans täcke eftersom jag frös och sen fick jag ha mina ben i hans knä, så man ska ju inte begära för mycket av den lilla pojken. Filmen var iaf bra. Lite konstigt. Ni som sett How high vet vad jag pratar om...
Under filmen så fick jag ett samtal från Robin och killgänget, så jag snackade med dom ett tag.

Nu är jag tillbaka. Jag gick ut på altan för att prata med min kära vän Emil. Vi snackade om allt verkligen. Och  vi pratade säkert i flera timmar. Gud jag hatar att prata i telefon. Eller hatar kanske jag inte gör. Men jag skickar hellre sms. Men ja nu är jag cpigt trött och jag borde kanske inte ha druckit en miljon energiedrycker... Men gjort är gjort. Ja hur som helst så ska jag sova. Bilder finns på bdb, glöm inte det. Föresten måste jag lägga upp en bild på mina bröder för dom var så söta på bilden.


Hemma

Hej hej datan är fucked men nu är jag hemma igen och äntligen så kan jag skriva åäö. Fast jag är van att dra fingrarna mot o,e,a ist. Men vad spelar det för roll. Nu är jag iaf hemma och det finns lite bilder från hemresan på bilddagboken. Resten av bilderna kommer om någon dag för alla ligger på Beckas data. Jag saknar redan Kroatien. Men nu är jag röksugen. Och jag måste ta och kolla till mamma vad fasiken hon håller på med. Sist jag kollade ut genom fönstret stod hon nämnligen i en bikini på tomten under ett parasoll och kollade upp i parasollet... Psykhemmet nästa kanske. När jag är klar med det ska jag duscha, packa upp och cykla till Becka och vara med henne och tjejerna samt lilla Adrian .

Kroatien

Hej hej. Inatt lamnar vi Kroatien och aker tillbaka hem till Sverige. Jag kommer sakna detta stallet som fan men det visste ni ju redan. Och ni vet ju att jag inte kommer att se fram emot hemresan. Igar sa hade vi grillfest hos oss och det va lite folk dar. Och jag och Rajs brakade som vanligt. Men igar brakade vi om en flugsmalla... Ja det e valdigt moget, men vi brakade om den och han larde sig tva nya svenska ord... Fy och Ajabajja. Jag e stolt hahaa. Pa tal om sprak sa tycker jag iaf att jag har blivit nagorlunda bra pa att prata detta knappa sprak, Jag kan iaf bestalla saker.... Ibland det vill saga. Fragar dom mej om jag vill ha nagot mer sa kollar jag pa dom och gor ett ljud som later typ oouuhmm. Fast jag fattar vad dom sager. Och igar nar jag skulle kopa brod sa sa jag sedam *sju* kiffle men jag fick tre... Kanske inte sa bra. Men skit samma.

Och igar var Rajs jatte sot. Jag fick en burk honung utav honom. Jag gillar presenter och jag gillar overaskningar sa det lyckades han bra med. Och honung e gott. Han fick sig faktiskt ocksa en overaskning och det e tt han nu har mig som bakgrundsbild pa sin telefon. Hahahaha. Han blev vall kanske inte jatteglad men det e tanken som raknas. Nu ska jag dra. Sa ha det sa bra och hoppas att vi syns nar jag kommer hem. alskar er <3

Kroatien

Hej hej era muppar. Jag vill bara upplysa er att jag snart kommer hem. Da blir det mycket mer bloggande och da kommer ni ater igen kunna lasa hela alfabetet. Och det vet jag att ni saknar. Ja jag aker ju pa sondag natt ungefar halv tre, sen blir det att sitta i en bil och ruttna bort. Arligt talat sa kommer jag att sakna detta land skit mycket. Eller ja dessa land eftersom att vi pendlar fram och tillbaka genom bosnien och Kroatien. Sa ja jag kommer sakna dessa land, trots att jag inte forstar ett piss. Men jag kan beratta for er att jag faktiskt har lart mig mer sprak. Och nar jag pratar med grannen Rajs sa sager jag bara nej. Det halv mobbar han mig for. Men det som kommer ur hans mun maste man svara nej pa. Gud jag kommer sakna honom. Hahaha patal om Rajs sa kan jag visa hur kul man kan ha pa kvallarna i Kroatien. Okej jag ger er forst en liten sammanfattning. Jag och Beckas familj sitter ute pa "verandan" och sa ser man Rajs hus framfor. Becka e flumm och Lasse har druckit en ol formycket. Vi ser att Nagon tander i stallet. E dar inne ett tag, slacker lyset. Kort darefter sa tands det i koket, e tant ett tag och sedan slacks det. Sedan tands det en lampa pa overvaningen.
Becka- Jag tror att det dar e toaletten.
Lasse (skriker)- Jag tror att det dar e toaletten.
Becka- Jag tror att han bajsar.
Lasse (skriker)- Jag tror att du bajsar.
Sedan borjar alla att asgarva och Becka hor att nan e inne pa varan gard. Och da ser vi att det e Rajs som kommer.
Lasse- Har du bajsat klart?
Rajs- Kako? (hur?)
Ja ni kanske inte forstar grejen men kul var det.

Igar var vi ocksa i Sisak och handlade infor resan. Det blev massa drickor, chips och godis. Och varmt var det. 35 grader. Inte en vindpust. Och sa holl det i tills solen gick ner. Sa man orkade verkligen inte gora nagot... Det sog.... Och idag ska det bli lika varmt igen. Men ni far ha det sa bra. Jag ska tvinga beckas familj att kopa Burek och koper inte dom det sa tanker jag kopa det och satta mig pa bryggan vid Una och doppa fotterna. Och kaka... Ha det sa bra :D Jag alskar er och saknar er enormt <3<3<3

Kroatien

Hej hej mina alsklingar. Nu e jag tillbaka igen och ja jag vet att det var ett tag sen. Men ni fortsatter ju lasa bloggen sa jag vet att ni vantar pa att fa ett riktigt smaskigt inlagg om vad som har hant. Tyvarr har jag inte sa mycket att beratta. Men jag tankte beratta lite om Petrovdan, min nya "pojkvann" och ja min nya harfarg.

Ja jag borjar med att beratta om min nya "pojkvann" eftersom det e det forsta som hande. Ja det var ju sa har att jag skulle bjuda Beckas familj pa mat och vi gick till Cactus dar dom gor godast čevapi ever. Sa ja vi gar dit och bestaller maten och servitoren var en ung kille som jobbar dar. Han ser faktiskt helt ok ut men Becka sager att han ser ut som en knarkartoffel (?!) Ja men hur som helst sa upptacker jag tidigt att han star och glor pa mig medans vi sitter och vantar pa maten. Och det va ju inte lite han glodde heller.... Nej han typ stod och glodde pa mig samtidigt som han diska och gjorde massa andra saker. Och tom. nar jag at sa glodde han pa mig och det finns inge varre an att ata ner non glor pa en.... Och ja nar vi gick darifran sa glodde han pa mig uppifran och ner... KUL!!! Javla knarkartoffel.... Nasta gang jag gar till Cactus ska jag sitta med huvudet mot baren...

Pa kvallen blev det sa att vi gick ut och festa. Petrovdan betyder visst stor fest har. Eller nej egentligen inte. Men gud vad mycket folk det var och gud vad jag blev full. Jag kopte ett armband. Naaaajjs, sen fick jag och Becka en varsin brosh av en gubbe. Eller ja vi fick kopa men dom var nast intill gratis och vi kopte dom for att han va sot. Sen fraga han om han kunde fa en puss av Becka. Sa han fick en puss pa kinden. Hahaha Becka pussar gamla gubbar....

Ja min harfarg da... Ja det blev lite fel i fargningen och nu har jag inte rad med harfarg... Sa ja ska be mamma att kopa svart harfarg tills jag kommer hem... Men som tur e sa passar jag i rosa har och kan darfor ga runt i det ett tag till :)
Hoppas ni har det bra dar hemma :D

Kroatien

Hej hej pa er mina muflonfar.
Okej i arlighetens namn sa vet jag inte vad ett muflonfar e for nagonting. Det later bara kul och om man nu skulle raka kora pa ett mufflonfar sa ska man flytta det till sidan utav vagen och ringa polisen. Hoppas ett mufflonfar ser annorlunda ut mot ett vanligt far. Sa man vet om man ska ringa eller inte.

Aja nu ska jag inte snacka mer om far. Eller jo jag kan beratta om vad som hande i forgar.... Jag skulle locka pa faren som stod utanfor hagen. Men sen typ gick dom ifran mig och borjade ga upp mot vagen.. Sa jag sprang runt huset och tankte att jag kanske skulle kunna skramma tillbaka dom in i hagen. Vilket jag inte lyckades nage vidare med. Istallet sa dummar sig faren och borjar ga at fel hall... Och det hallet var mot varat hus... Dar dom inte fick vara. Som tur var sa kom Mian och han lyckades fa tag pa farskallarna, jag daremot gick tillbaka till grannen och blev retad...

Igar var jag aven med om en knapp sak... Putku var hemma hos oss. Eller ja for er som inte vet vem det e sa e han en gubbe som heter Janku (stavning) som en gang i tiden hade en hast som han alskade over allt annat i varlden. Och ja hasten hette Putku, det e arifran hans smeknamn kommer ifran... Och ja det finns vall inte nage mer att beratta om honom forutom att han ser ut som en blandning mellan en potatis och en ostbage. Men hur som helst sa var han hemma hos oss igar och ja Beckas pappa och grannen  Rajs ville att jag skulle fota honom. Sa rajs blandade svenska och Serbiska... Det blev iaf Slicka hasten.. Jag blev nastan forskrackt och tyckte inte om deras nya pahitt om att slicka pa Putku.... Men ja vid middagen sa fick jag reda pa att dom menade Fota hasten. Nagot som jag blev mobbad for....

Nu har jag inge mer tid att babbla. SKNAR ER!!!

Kroatien

Hej hej nu e jag tillbaka igen. Orkade inte skriva nagot sist jag var har, men nu orkar jag. Ja jag kan ju beratta vad som hande igar efter jag satt vid datan...  Vi gick till en av de grymmaste krogarna har i staden. Och ja efter en timme blev vi portade och far inte komma dit och handla alkohol nage mer... Anledningen till detta var att vi var under 18 och det var chefen som fragade oss efter att vi bestallt 3 ol och 1 smirnoff ice. En annan anledning e att Becka e serb och han e bosnier. Ja det gar inte sa bra ihop. De enda som alskar serber e dem sjalva och de som inte bryr sig om kriget typ...
Ja efter att vi drog darifran sa gick vi over tullen och sen hamtade Becka pappa oss och vi akte hem. Dar blev det annu mer ol... for mycket ol kanske tom...

Idag daremot sa gick vi upp as tidigt. Sedan blev det en tur ner till stan och darefter tillbaka hem och kaka... sen har jag och Becka solat och jag har akt traktor... Ja sen vet jag inte sa mycket mer. Vi gick over till grannen dar jag ringde min mor och snackade med henne och brosherna. Sen forsokte grannen supa ner mig eller nagot i den stilen. Och nu sitter vi har i Bosnien. Vi har kakat och Beckas pappa e nagonstanns. Vet inte vad som hander sen... Hoppas ni har det bra dar hemma.

Kroatien

Hej hej.
Ja nu maste jag tivarr meddela detta men jag har borjat bli valdigt hemmastadd har nere.
Ja okej det kanske inte kanns riktigt som hemma... Idag har jag ju skjutit med luftgivar det gor man ju aldrig hemma. Och sa har jag ju mordat fem tusen olika djur, mest nattfjarilar... Sen har jag ju blivit attackerad av en ap stor skalbagge pa tip 5 cm med feta huggtander. Eller ja kanske inte huggtander, men med kakar utanfor munnen. Som en tang alltsa...
Men forutom det sa e jag hemmastadd...
Ja det har gatt sa langt att jag satt och kissade med oppen dorr idag... Ja det e sant...
Jag hade kissat ett tag innan jag upptackte att dorren stod oppen. Da drabbades jag av lite panik och bestamde mig for att kissa snabbare vilket inte gick sa bra... Jag kan saga med sa micket kiss som fanns i min kropp sa skulle jag kunna filla Una. Om den skulle torka ut det vill saga. Inte for att det skulle vara sa troligt. Men ifall att.... Det skulle vara lite kul och se nagra blattar som badar i mitt kiss. Ja men tillbaka till grejjen nu. Jag kissade iaf klart med oppen dorr och ingen kom in. Men nar jag stod och tvattade handerna kom Becka upp och jag kunde inte lata bli att beratta... Sa vi tip as garvade tillsammans.

Igar kvall var det massa blixtrar som liste upp himlen. Skit fint. Hela Beckas familj och jag satt utanfor koket och kollade pa himlen. Och jag och Beckas pappa sa wow varje gang en blixt kom och visade sig. En gang tvingade jag alla tom. Rajs attsaga wow i kor. Det va kul. Hahahaha samst humor.

Just ja, vi aker harifran den 19 juli. Sa vi ses vall den 21 lr natt. !!! <3<3<3<3


RSS 2.0