paaaantaaaaameeeeraaaaaa

okej åter igen har jag vart uppe hela natten, det typ suger va. Öh ja och den enda jag snackar med på msn är Linus ( Tims lille bror för er som inte vet, och för er som inte vet vem det är så är det en kompis) Ja och snart kommer mamma hem och jag funderar på o lägga mej ett tag fan... känns som en bra ide. så ja
pusshej

music makes me lose control

okej nu är iPoden uppe. fast den sitter helt skelt och jag har försökt att fixa men det går inte. Så enoy the music. Och jag har försökt att inte välja in "skrik" musik och liknande. Däremot har jag tagit in knäppa låtar eftersom jag och Andrea skojade om det igår och becka kommer skita på sig då :) mohahahaha :)

aja jag är barnvakt ikväll det suger.... Jag har as tråkigt, så kan någon vara snäll och rädda mej?
På tal om rädda så borde jag rädda mobilen genom att ge den lite batteripåffylning och sen tänkte jag höra av mej till Kim och se om vi skulle ses imorgon. I så fall så blir det väll en fika med henne och prata om vad som har hänt under alla år sen vi sågs sist.

ja men pusshej <3

I wanna hold em' like they do in Texas plays

okej jag har spenderat en hel dag med beckas familj i förorten. Jag käka t.o.m. kebab :) och ja efter förortsbesöket så åkte vi hem till Eskilstuna och jag tror att Becka ville döda mej för jag hade jätte tråkit. Och på vägen dit så satt jag och sjöng och typ sa skoja ibland. Fast ingen lyssna xD men ja. sen kom vi till Eskilstuna och jag och Becka sprang runt på stan för att hitta en julklapp åt  den lilla krabaten. Ja och vi vet att det har vart jul. Men fråga Becka, jag lägger mej inte i :O Ja men vi hitta i alla fall en pressent till han :) och det ska bli kul o se hans min :D

Ja och nu sitter jag härr och lyssnar på bajsmusik och sjunger och ska snart lägga in en spellista på denna blogg, men kom ihåg att det bara kommer att vara massa skit :)

japp pusshej leverpastej <3

I don't wanna miss a thing

Ja vad ska man säga, jag har setat i 3 timmar och fixat beckas design på bloggen och den är fortfarande långt ifrån kvar. Står fan kvar på ruta ett. Skojar inte!!! Hon är så jävla pedant. Okej hon har alltid råfint i sitt rum och bäddar sängen, vilket är bra. Men hon är för pedant. Hon behöver fan en kille som kan ändra om i hennes liv.

så därför skriver jag en kontakt annons åt henne. Den är tillägnad er som vill ha en clean människa utan basiller och dammråttor.

Becka är 17 år, och bor i en liten stad med namn Eskilstuna. Hon går barn och fritids programmet på Rinman och älskar så klart barn, fast hon aldrig bytt blöjor. Hennes bästa vän är hennes mamma och de spenderar mycket tid tillsammans på deras balkong när de båda 2 är rökare.  Men oroa dej inte, Becka har ett nyårslöfte vilket är att sluta röka. På fritiden tycker Becka om att fika och ta långa promenader och träffa sina vänninor. Hon bäddar även sängen varje morgon och damsuger hela rummet så ofta hon kan. samt städar ur hennes garderob och alla lådor. Men hon är inte bara pedant utan kan ofta vara väldigt vild, och hon gillar att festa.
Becka behöver en man i sitt liv för att glömma hennes stora kärlek "fisken". Känner du att du är rätt person för denna brud, lämna gärna en kommentar :)

nej jag behöver också en man, fast ingen pojkvän, jag vill ha nån att sova med.

Jag heter Alexandra och är 17 år och bor i en skitstad utanför Eskilstuna som kallas Torshälla. Jag kallas för Alx och jag tror nog att de flesta vet vem jag är sen mina fina rykten förra året. Jag har hört att jag ser ut som en grymm mördare som kan mörda folk utan anledning.  Men jag är snäll innerst inne. Jag gillar att slåss med mina 2 bästa vänner, Becka och Magge och jag älskar djur. Jag gråter även till de flesta sorliga filmer och jag gillar att sjunga (fast det låter helvette) och jag älskar musik. Jag har alltid stökigt i mitt rum även om jag städar och min säng är stor och tom. Jag är rökare och jag gillar att supa, även om jag inte gör det lika ofta som förut. Jag är en jävel på o slösa pengar och är nog inte en så bra människa trots allt.
Känner du att du också vill ha närhet när du sover så lämna gärna en kommentar :D

ja och det var nog allt för idag. God natt mina älsklingar :) och kom ihåg, kommentera om du vill ha oss ;) <3


how I met your boyfriend

kvällen igår var kärlek <3, först var det bio med magge och filmen var as bra :) sen efter det så mötte vi sundin eftersom nästa buss skulle gå efter en timme, så vi stog utanför gallerian och snackade skit och skrattade :) sen kom Matte och Fredde och då vart det ännu mer kärlek, sen när vi stått och snackat med dom ett tag så kom Linus och någon mer :) och då vart det kärlek på hög nivå. jag gillar mina eskilpojkar dom är as bra :) ja och där stog vi i hundra år och snackade om allt möjligt och sen kom bussen.

men ist för att jag och magge åkte till lilla torshälla så hamnade vi ist i årby hos magges pappa och där kollade vi 300. den var rätt så ok, kanske inte den bästa men helt klart bra :)
sen gick vi in på magges rum och kollade lite How I met your mother. :) men under 2 avsnitt så fick jag höra : GÅ OCH LÄGG DEJ!

ja och efter det så låg jag ner och höll precis på o somna och sen kom magge och la sig och då skulle han spela musik, för han gillar att somna till musik, och det kan jag absolut inte göra. speciellt inte när man kan hälften av alla låtar. Ja och efter ett tag tog musiken slut, men då hade jag blivit pigg efter allt mitt klagande. men om jag känner mej och magge så somnade vi antagligen när vi sakt nått riktigt trögt vi hade funderat på. :P

Ja och på morgonen vaknade jag av att Matilda kom och plingade på dörren.... oh ja sen kunde jag inte somna om.. men jag försökte. så jag bestämmde att becka skulle möta mej vid öb, så jag började klä på mej. men jag hittade inte mina strumpor :O så jag tog magges, vilket jag påpekade innan jag gick och fick en frågande trött blick som såg ut att betyda: Ibland undrar jag vilken planet du kommer ifrån!

ja och påvägen ut från lägenheten så kom Matilda. och jag kände mej tvungen att vara trevlig, eftersom hon fått för sig att jag är en grym person som kan mörda folk utan anledning.... ja och sen gick jag till becka, det blev dagens motion :D 1 km i högklackat med en dålig fot. det känns bra. sen hemma hos becka fick jag mat. Det kändes bra för jag var så jävla hungrig.

och ja nu sitter jag här och ska väl antagligen börja fixa beckas blogg som kommer få sitt första inlägg den 1 januari 2009 :)
pusshej


jag har en plan

ikväll så ska jag gå på bio och se the day that earth stood still med min bästa vän, Marcus Mikael Dekreon :) och jag antar att jag kommer sitta som ett frågetecken hela filmen eftersom huvudrollen är tillägnad han som spelar i matrix och av matrix fattar man ju absolut ingenting set är en sak som är säker :)hahaha nej men jag hoppas att den är bra, för jag har hört att man ska tänka posetivt :) det var länge sen jag träffade magge, det var för exakt 17 dagar sen. det låter inte så lång tid...men det är lång tid :(


Tunnika


btw så måste jag ta o fotta den svarta tröjan iaf, man kanske kan fixa en liten mode blogg på denna blogg iaf... iaf 3 inlägg :)

ja och nu sitter jag och kollar på lilla jönsson ligan :D fast nu har jag bytt te 5an och där visar dom en annan film, med hon Hawn tjejen :P  nej nu bytte jag tillbaka, ooowh reklam I love it, okay? oooh dom speade Total eclipse of the heart :) kärlek., den låten är kärlek, den är kärlek till min älskade klass MP2a :D <3

men ja jag har ingenting att säga, funderar på att gå ner och sjunga lite eller spela lite gh... :)
pusshej :D

mina klädköp

Okej detta är då kläderna jag köpte idag, men jag har inte orkat fota mej med den svarta tunnikan men jag har en likadan i brun som jag kan lägga upp. :) kom ihåg att om du klickar på bilden så blir den större :) ja och trosorna kan jag tyvärr inte lägga upp dom men jag kan säga att den ena är vit och den andra är avrt, det är spets och det är sexigt ;) enjoy :D




Cardigan


Rosa Tunnika

Jackan öppen


Jackan stängd

överkörd av en barnvagn

ja natten spenderades med en uppesittarkväll hos marina/maroona/marijuana och sen klockan 7 så gick jag hem, gjorde lite toast och sen kom mamma hem och jag duscha, klockan 8 tvingade hon mej att gå o sova, trots att jag skulle upp efter 2 timmar. och jag somnade fort.

När jag vaknade så fixa jag iordning mej fort och fixade flätor i håret och drog på lite mascara och eyeliner och sen drog jag till bussen, men innan svängde jag förbi hemköp för att köpa en cola. Vilket jag behövde eftersom jag hade koffeinbrist och visste att jag inte skulle klara en heldag på stan utan cola. Sen hoppade Becka på bussen och vi började våran  jakt på mellandags rean. Vi ringde Andrea och Ida och det visade sig att dom prövade kläder inne på Gina. Så jag och becka gick in  där och vi orkade inte pröva kläder, men becka köpte ett gulligt linne och jag köpte 2 tunikor och 1 kofta. och vi stog i kö i över 20 minuter. det är sjukt :O

efter det gick vi vidare till Bianco och Monkey men där köptes ingenting, och sen satt vi på ett cyckelställ och funderade på vart vi skulle mätta våra magar och det vart 21ans fik, och de tre flickorna käkade naco tallrik medans jag försökte mätta min mage med en kyckling sallad. men fan heller vart man mätt, snåla fanskap.

Efter lunchen så gick alla tjejerna in på Carlings och jag hittade finaste jackan, så jag tvingade mamma att lägga in pengar på mitt kort.  Sen gick vi vidare mot Smédjan och där gick Ida och Andrea in på HM medans jag och Becka gick in på BikBok, där becka fick för sig att det stog slav i min panna. Jag fick alltså stå och dyka i en hög med tröjor och mjukisbyxor. Men självklart hittade jag inget som tillfredställde den lilla damen.

Sen gick även vi in på HM utan att finna lyckan och sen vart det att gå tillbaka till Monkey och därefter försvann jag och Becka in på Kicks (där en galen gubbe med barnvagn ville köra över mig så jag fick backa tillbaka) sen vart det in på bianco igen och sen gick vi runt i City huset och letade efter Ida och Andrea, men efter att ha letat i 100 år gick vi mot Carlings och köpte jackan och sen mötte vi de två försvunna flickorna utanför Cityhuset.

Sen lämnade vi av Andrea på Sisters och vi gick in på JC. Sen vart det att gå tillbaka in på Gina, där jag köpte 2 trosor. Sen sprang vi in på Lindex och jag höll på att avlida, så ont i fötterna hade jag inte haft på länge. Och efter det var shopping dagen slut och vi gick till bussen. och vi väntade och väntade. och efter 100 år av fot tortyr och fåglar kom bussen och fan vad det var skönt att få sitta ner.

och ja nu sitter jag här hos becka med en ny tunnika på mej och ska åka hem om en halvtimme och sen käka ännu mer julmat.

hoppas eran dag inte vart lika ansträngande och slösande som min
pusshej, alx <3

denzel day, aiiiiiiight?!

okej becka kom över till mej igår kväll sen gick vi ute i Thällas gangsterområden samt i hamnen och babbla som fan och garva :P sen gick vi hem till mej och skrattade ännu mer och stoppa in 8 skumtomtar i min mun, sen börja becka kittla mej och jag spotta rakt över min data sen ramlade allt ut i min hand det var mysigt... sen sov vi och jag smsade med bästa vän och jag fick ett jätte gulligt sms, faktiskt det enda som han skickat och där stog det "jag vet att vi inte vart på länge, men du kommer alltid vara min bästa vän" sen kunde jag sova gott :)

På morgonen tog det ett tag för mej och becka att förflytta oss från mitt hem och vi drog till McDonalds efter ett tag där jag tryckte i mej en McChicken, för jag var hur hungrig som helst. sen åkte vi till becka och sedan gick vi till ica och efter det kom robin på besök. vi kollade Antwoan Fisher, hur hans namn nu stavades. men filmen var fett bra :D

och nu ligger becka och robin i sängen och jag vill inte veta vad dom gör, men becka säger aj aj aj, hela tiden och påpekar att hon inte ska ge sig och nu ska hon putta ner robin från sängen. tur att jag sitter med ryggen mot, hahaha jag vill inte veta vad dom gör. nu är det nått med beckas bh och becka säger att robin gjorde nått sexigt... nu snackar dom om hår, gud vad porrigt. robin nämner att massage är skönt ^o)

ja det försegår porr i sängen och alx sexklocka ringer, så jag ska kasta mej in i spelet nu ;)
PUSSHEJ <3

god jul #2

Ja jag var tvungen att vika mej för min mammas planer och jag åkte till mormor, tidigt som fan. och det var cp trist där. och maten, herregud maten, jag vart mätt på ingenting och ändå var jag hur hungrig som helst innan eftersom det enda jag käka imorse var en mandarin och ja.... den stannade inte i magen så länge... ja och sen så blev det julklappar och ja jag lägger upp en bild på allt jag fick :)

 
1 bok =om jag kunde drömma
1 mascara + eyeliner
3 borstar
1 flaska shampoo, 1 flaska balsam + 1flaska tvål
1 deodorant
1 nessesär
abba singstar + två mickar
1 par hörlurar
3 biocheckar
2 pressentkort
400 kronor

Det var det jag fick idag :D:P

pusshej <3


god jul

okej nu sitter jag i min säng och kollar på Mtv, endast för att  All Time Low kom nu :D Poppin' (8) så bra :D men nu har jag en känsla av att varenda snor unge i sverige kommer att börja lyssna på dom, och det suger, för då kommer nog jag att bli en anti ATL.... precis som att jag inte lyssnar på MCR, jag lysna på dom men sen ska banne mej alla ungar i hela eskilstuna bli helt galna i dom, då var det bara att lägga av :P jaha nu var den låten slut, och nu kan jag inte byta för nu kom lazee, rockaway. den är hård :D I love it :D <3

ja och på 4an visas Ronja Rövardotter och på 5an är det kalle och chokladfabriken, the old version. Jag trodde att 5an skulle visa nått bättre. Typ a christmas caroll. Lr va den heter, en julsaga. Och varför visar dom inte grejjer som gick när jag var liten för, då var det alltid nötknäpparen och brarbie. Eller jag kanske vaknade försent detta år för det?

Ja inatt snarkade Thomas det hördes liksom in i mitt rum från mammas rum och det är typ 5 meter + 2 stängda dörrar samt väggar. ja han höll mej uppe till väldigt länge för runt 3 så stängde jag av datan och glodde tv ist, sen somna jag.

Ja nu ska jag kolla på Kalle och chokladfabriken ist. och min mamma försöker ändra på jultraditionerna. okej jag gillar inte julen så värst mycket, men att försöka ändra på planerna. det kan dom ju råglömma :O Det är typ som att nån skulle få för sig att sätta kebab på julbordet. nej åka tidigare till mormor, det är förbjudet. man ska vara där mellan 2 och halv 3 :O annars går det inte.

och vad är det här? är kalle och chokladfabriken en musikal?? Jahapp. sånt har jag inget emot :P tänk om man levde i en musikal, då skulle allt vara bra och fint. fast jag tror nog att ag skulle ha svårt att hänga med i låtarna, liksom hur i helvette vet man hur låtarna går om man aldrig har hört dom?

Nu ska Willi vonka komma ut till folket. Vi måste se hur han ser ut. Lr vi? jag menade jag..... who is best? Jhonny Depp or the old W.V. nu kom en snubbe och nej Jhonny är så mycket coolare. denna ser bara störd ut. och BTW så ser det ut som att Stellan Skarsgård är pappan till en av ungarna, det måste vi kolla upp, brb imdb now

nej det är nog inte han, denna film är inspelad på början av 70' talet.hahahaha vad trög man får vara, men det ser ut som honom. Oh no Stellan has a old himself :O whooot... nej men ärligt

GOD JUL!!!! <3<3<3<3<3<3<3

god jul i förskott


ja okej snart är det jul, lr ja om 1 timme och 14 minuter. Det är snart foeshue. Ja och jag önskar mej återigen en rosa ponny, som jag önskat mej sen år 2005, och har jag fått nån rosa ponny? NEJ! vad är det för stil? Istället får jag såklart dåliga julklappar. Men i år hoppas jag på att det blir bättre, jag får iallafall mina älskade hörlurar. Lr ja, det skulle från början vara ett par från Wesc, men det vart skullcandy ist, men dom är fina :)

ja och påvägen till mormor ska jag svänga förbi magge och ge han hans paket istället. fast vi får se :D :P om jag orkar helt enkelt. men ja här har ni ett julkort :) och kolla jag har dragit på mej mitt "hej jag älskar julen, nooot" leende :)

pusshej god jul alla. jag älskar er :D

1 dag kvar

okej idag är det en dag kvar till julafton och det känns ju så där jätte trevligt. ingen snö och ingen julstämning alls om man räknar bort att mamma städar huset som en idiot. men varför då? vi ska ju ändå fira jul hos mormor, det är ingen som kommer hit... snacka om onödigt :O

Ja och runt 5 så kommer michael från snäs och ska leka med mej och becka, skojjigt jag är absolut inte så förväntans full som jag borde vara, jag vet hur sånt går till. kille + tjej, har snackat på msn och träffar varann för första gången in real life = pinsam tystnad och en uttråkad alx.

föresten va fan håller min granne på med nu? det låter som han har köpt en elgitarr och inte kan spela för jag hör att nån tar några ackord. hmm nu vart det tyst. min granne är livets stora gåta. skejtare som ser ut som en hiphopare fast lyssnar på metal... det är en snygg blandning, snälla gud ge mej en sån kille i julklapp  XD

gårdagen spenderades så klart hemma hos becka med film och poporn och sängbrottning. jag hade kollat UFC och becka vart mitt offer. :D hahaha och BJ Penn typ total mördade Stevenson. Blodet sprutade satan :D det var kul som fan :P bra match (Y) 

ja jag har inte så mycket att tillägga, så pusshej <3

julkul i eskilstuna

ja kvällen spenderades med becka först sen vart det att dra hem till marijuana och hänga där med henne och jurunn och micke,. mycket mys. jag orkar inte skriva nu. blir mer imorgon

pusshej <3

jultråk i västerås

fy fan vad tråk jag har det. Ärligt. Okej jag kom till Västerås och där så typ satt vi i nån källare i ett gammalt fängelse och käka julmat. sen gick vi upp till Thomas farsas hus och typ fika och va där i hundra år. hur som helst så fanns det två jätte söta ungar som hette Emma och Elias. Och Elias kallade mej "Liten Tomte" och så hette jag Pippi och sen hette jag Annika för att vi skulle leka Pippi på de 7 haven med honom, men ingen fatta hur den gick till. Så det sket sig. Ja sen va han skit söt och sjöng en låt han kom på själv och den började " det var en gång en liten tomte , han hade inga julklappar" sen gick det över till en ny låt som började "det var en gång en snögubbe, han hade inga julklappar". Han var väldigt musikalisk, speciellt eftersom melodin till båda låtarna var Pippi Långstrump....

Ja och sen hängde jag med Matte och Ewelina till dom och där typ sög det oxå och så var det nån kille med som var knäpptyst. sen kollade jag i Mattes skolkatalog där förövrigt "vem var det som kasta"snubben går.  jaa. sen gick jag upp te Thomas och nu sitter jag här, al by myself. LAAAAAAAME!!

pusshej du är en liten tomte

julkul i västerås

Ja om typ 2,5 timmar så drar vi till Västerås. Jag, Mamma, Albin,Lukas och Thomas. Och vi ska fira jul med Thomas familj och farsa typ.Värsta lame. Ja men hur som helst, jag vill inte till Västerås, det är tråkigt där för en människa som mej. Men som tur är så har jag lilla Matte och lilla Ewelina där. Så det är ju possetivt. Ja Ewelina ska få mina leggins i julklapp eftersom dom var för små för mej xD och palla lägga ut 100 spänn på nått som jag varken kan byta lr använda. Så jag hoppas att hon kan ha dom annars får väll hon ge dom vidare :P

Ja och imorgon så kommer jag hem från Västerås.... suck, jag måste packa. PALLA!!! Kan inte typ någon snäll Västerås bo läsa detta och komma och rädda mej. Jag lovar du får fett med massage av mej, jag kan massera, och jag är bra, så snälla ( a )

Ja jag vet inte vad jag ska säga och jag funderar på o bära med mej datan till Västerås. Det låter som en bra idé så jag kan typ skriva under tiden om hur tråkigt det är. Fast det kanske blir kul, jag tvivlar men nu ska vi inte vara negativa :P

ja men pusshej god jul <3

en dödstrött alx

Okej man får skylla sig själv om man är uppe en hel natt. Efter klockan nio så kom Beckas familj och plockade upp mej vid hemköp. Sen åkte vi till willys och sen stan. Och jag höll serriöst på att dö för jag var så jävla trött.
Efter stan drog vi hem till Becka och käkade mat :) sen blev det för Alx att sova lite middag och allt som allt så sov jag 2 timmar ungefär.  Ja och efter det så kollade vi på Made In Yugoslavia. SKIT BRA FILM, "jag prutta på den" hahaha har man inte sett filmen så fattar man inte det. xD

Och efter det kollade vi på Boban Hockeystjärnan, den va rolig :P sen drog vi till ica och mötte Anden, sen tog jag bussen hem. Och nu sitter jag här, kollandes på Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö (hur man nu stavar det), den är faktiskt bra :)

pusshej, jag prutta på den :D


ring ring bara du slog en signal

Ja nu blev det en blogg iaf :P men haha jag väntar på att becka ska ringa mej :P för hon skulle se till om jag var vaken och visst är jag vaken :P jag kan inte va allt annat än vaken :D ja och jag vill tacka "min håriga vän" andre, trummisen i saving joshua som satt och snackade med mej fram till klockan 4 på msn. Det var starkt gjort av honom, fattar inte hur han palla. Men ja hur som helst tack.

Sen vill jag även tacka Linus som kom från ingenstanns och även han gjorde mej glad och vi snackade om allt från sk8 till film till musik och massa annat. :P

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag kanske inte var så vaken iaf.... Nej jag drar till med nått självklart. BlondinBella är en ful och äcklig rikemans unge som bär päls. Fy på det. äckligt värre, vem vill gå runt med en räv på huvudet? Fast det var starkt gjort av den lilla fröken att auktionera ut en fuskpäls som hon köpt på myrorna. Jag hade gärna velat ha den. NOOOT. På tal om BlondinBella så vill jag bara berätta att hon kommer få konkurans den 1 januari, av en mystisk BrunettBecka.

That's just the way it is. Nej denna blogg bojkottar BlondinBella. Vi vill inte veta av några fula rikemans blondiner som spelar dumma. Nej det räcker med en trög svarthårig tjej som nickar ImParisHilton på sidor som Bdb och Ec. Och för er som inte har någon aning om vem den svarthåriga lilla flickan är så kan jag tala om att det är jag, :)

Ja Becka ringde inte utan skickade sms.Vilken diss. Men hon ska snart sätta sig ner och få en överaskning som nog gör så att hon tappar hakan :) Fast nu sa hon att hon skulle ringa mej efter att hon hade fixat sig. Vilken bimbo den där BrunettBecka är... xD

Okej jag kan berätta detta. Jag kollar just nu på The Voice och det är en svenne som äger en pizzeria och han ska slå världsrekord i att äta pizza. Han har ätit hur mycket som helst men pizzan var jätte liten och jätte tunn. Så det kan inte va så svårt?! :S Jag skulle lätt klara det, jag har fan stor käft. Oj 15 sek kvar, hahaha han hinner inte. Jäkla Lennart alltså. Feta tallriken men liten pizza. Eller den kanske var normal stor ^o)

pusshej nu får jag va klar :P

nananannanana youtube

kolla mitt första bloggvideo. mohahahha, skulle ha kommit videor från i sommras men ja, jag förklarar om ni kollar vidare. och ursäkta men det är mörkt :P


älska mer <3

julavslutning #2

ja vad ska man säga om dagen. skolavslutningen vart lyckad. trots att micken krångla satan och bitr. rektorns tal var som sömnpiller. och att killarna som sjöng oh holy night (fast på svenska, helga natt?) sög. lr ja en va bra men en av dom sög otroligt och jag fick ont i öronen och då är det farligt. Hej jag heter Alx och jag kan lyssna på all musik. förut sa jag att opera sög men det gör det inte längre. visst jag lyssnar inte på opera men jag skulle fan inte tacka nej till att se en opera konsert. Opera är en cool konst. All musik är konst men opera är till för människor som kan göra något mer än musik.

ja men efter avslutningen så gick vi o fika. fast det vart bara jag, sandra, hanna, essi och emma. fail som fan. men sen kom becka och robin och joinade. just ja becka är kriminell... hon snodde en ljuslykta från smak.... suck*

sen efter det drog jag, becka och sandra hem te becka, men sandra drog rätt så fort. så det vart jag och becka kvar och där herjade vi tills vi drog te java och käka våran macka som vi käkar varje vecka xD det var gott

och bussen tebaka var ett helvette. nämner inge mer än blatte träff hallå.... ja sen drog vi hem te mej kolla mamma mia. sen följde jag becka te bussen och hjälpte en tant att putta hennes bil eftersom den hade stannat. dagens goda gärning :)

japp och nu sitter jag här helt lonley. kom och joina mej. huset för mej sj... nästan iaf :D

pusshej du är gay :D

julavslutning

Ja snart är klockan 10 och då är jag i skolan och väntar på att få lov. Eller ja, snart och snart. det är ju 2 timmar och 13 minuter kvar... men det är ju innan klockan 15.00 iaf, så då blir det nog snart.

Jag sitter och nästan glider runt här i sängen. strumbyxor på kimono på ett sidentäcke. Det kan inte bli annat än halt.
men okej jag kommer vara fin idag. Problemet är bara att jag kommer frysa satan. Men ska man vara fin får man lida pin, det är lika självklart som att man inte ska ropa hej innan man har hoppat i bäcken. Eller var det över. Ja hur som helst det är en självklarthet.

Jag har en blond fläta i ena sidan av håret och en fläta på andra sidan som det bara är blont i slutet. Jag hade tråkigt inatt och ville experimentera. Fast det vart rätt så schysst ändå men ja funderar på att sätta in en till blond fläta på den andra sidan.

Sen vad det gäller håret så ska jag fixa det så jag har en sån där fluffig lugg och så :) Och sminket ska va som vanligt när det är nått nytt :) d.v.s. massa svart ögonskugga och sen kajal, eyeliner och maskara. Sen kanske jag snor lite grejjer av mamma. Fast jag har inte plockat ögonbrynen så det blir ingen ifyllning av dom :)

Ja vi får se hur dagen blir och efter skolan så blir det fika på smak med tjejerna i klassen. mysigt. :) Men jag måste erkänna att jag är jävligt röksugen. Så jag funderar på o köpa cig och skita i fika, men det lutar trots allt till fika. jag kan nog få mamma att köpa cig sen :)

Fast när jag funderar. Med tanke på att jag är pank som fan så kan jag ju inte köpa cig, så har jag ju inte köpt cig. mitt sista paket fick jag i lördags. sen har jag gått utan cig. visst jag har fått från becka och jag har snyltat till mej av folk. men ändå. Igår rökte jag 3 cig och hallå det är fan inte mycket. så jag kanske gör någon sån där omedveten sluta röka grejj? Om det finns sånna? Men hur som helst så har jag ju inte sakt att jag ska sluta så det kanske är det som gör det lättare. vad vet jag.

pusshej alla barn. Ät era grönsaker, sköt skolan och bli aldrig som jag <3 

nööööörd :)

Okej nu vet jag att jag nördat denna blogg idag och det antagligen blir jobbigt att läsa, men ärligt jag hitta nyss den bästa och roligaste covern på Rihanna's låt Umberella. Och den är så värd att se. Varsegoda, vanilla sky med Umbrella. Och när vi ändå håller på så kan jag ju ge er min favorit. All time low med samma cover :) tyvärr är det ingen video på denna
: ( men vist är dom snygga ? ; )



ciao bella : )

julkul

ja nu har jag fotat lite och änkte vrf inte lägga upp det här??

  
  
  



jag gillar julen idag okej? trots de failade muffisarna och grejjer. och föresten så är det fortafarande is på gatan:O
hejdå <3


jag är en friendsare shallalalala

ja klockan 2 ska jag på friensmöte. och eftersom sandra drog så har jag beslagtagit Tina. Mohhahahaa. Ja egentligen så suger denna dag hårt när det gäller skolan eftersom vi hade inriktning på morgonen till lunchen. och Naturkunskapen var instäld och efter det så har vi idrott och sen är matten inställd för de som klarade provet på a kursen. Så friends räddade mej reält. gud jag känner mej mobbad nu. Hej jag heter Alexandra jag är pluggis och mobbad och så går jag till firends och kurratorn varje dag för att jag mår så dåligt.... NOOT!! nej egentligen så ligger det till så här:

Jag heter Alexandra, jag gick till kuratorn för att jag hade för mkt frånvaro. jag är sämst på att plugga eftersom jag inte kan plugga. Jag är med i Friends och Elevrådet eftersom jag är så jävla bäst och jag får fika,så det så.

föresten så finns det massa sagor som jag och becka kommit på nu. sagan om Pyroman Becka, sagan om Alx och platttången m.m. och jag funderar på att lägga upp de fina filmerna jag gjorde igår på youtube. och dom ska heta: Alx gori i Becka ceslja, vilket betyder : Alx brinner och Becka kammar håret. vilket kan stämma rätt så bra och det skulle va kul att göra. xD än så länge har jag sämstaste brottningsfilmerna men det gör inte så mycket.

på tal om ingenting så lägger jag upp Några utav MP1b's musikvideo som ja digga hårt som satan, den va kul och den var rolig, och jag känner mig just nu som en kritiker ....hahaha gay stjärt hål. okej men här enjoy!!

ja jag hoppas ni diggar den lika hårt som mej, om annars så har ni denna som Tina, Ellen Kajsa och madde gjorde i 1an. kolla den också :) okej :D
 

okej pusshej love you!

Alx back again.!

okej gott folk ni kanske märkt att bloggen ändrat utseende. och egentligen så vart den inte alls som jag ville. meningen var att jag inte skulle ha detta tema utan ett som var vitt. sen satte jag en bakgrund med zebra ränder men då flöt det ihop med texten och man såg inte vad det stog, och då skulle jag ändra färgen på texterna. men jag kunde inte ändra färgen på texten i inläggen av någon anledning. men jag kunde banne mej ändra all annan text. ja så jag fick byta igen och så satt jag med mina koder och grejer och tillslut vart det så här. och det duger gott och väl till mej. That's hot.

becka berättade att jag ska skapa en blogg åt henne den 1 januari och det blir väll hennes nyårslöfte. och som vi alla har tjatat på henne. Becka är liksom hyper på att skriva blogg. hon bloggar varje dag men då på lunarstorm, men här kan det ju bli ännu bättre. och jag tror nog att det var på lunarstorm som allas bloggande tog fart. även min måste jag medge. ja, jag har varit en lunartönt. okej för typ 1 år sen så slutade jag. men jag satts på lunar då för att det va det enda sättet jag kunde snacka med min kära vän Mikke (lillfinnen) men jahap, jag har inte hört från han på skit länge nu. men jag hoppas han mår bra. :)

herregud, något mer som jag inte gjort på 100 år var att somna innan nio. jag somnade säkert halv nio hemma hos becka och klockan 9 så kom hon och hoppade på mej och tyckte att vi skulle ut och röka, men jag ville sova för jag visste att jag skulle frysa ihjäl där ute i vinter kylan. ja så somna jag om. och vaknade klockan 7. herregud jag sov 10 timmar. fan vad najs. Kan det bli bättre?

Ja imorgon slutar vi skolan och jag ska va finklädd, och på tal om det så sitter jag med klackskor :O, ja du hörde rätt xD hahaha ja och imorgon ska jag plågas med dom igen. samt klänning och strumpbyxor. och på lördag ska jag till västerås och fira jul med thomas och grejjer.... LAME!!!

ja men tack för att du har läst denna blogg och hoppas du orkade läsa allt och tack för att du är rolig, och ja jag ska fixa till bloggen lite mer okej ;)

pusshej jag älskar dej!!!

veckodagarna

okej elina berättade nu för mej att veckodagarna är efter gudarna, typ tor (torsdag) onsdag(oden) och fredag (freja). ja nordiska gudar. men nu har jag en fråga till elina. vad står då monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday och sunday för? ja just det elina ägd.

men jag tror nog att det står för planeter. monday=moon, Sunday= sun och saturday saturnus. ja här har ni då en fråga från mej att klura på. ÄGDA!!!!!

pusshej

All I want for christmas is you

okej ny dag va. en måndag va. MÅN-DAG. wierd namn på en dag?! ^o) men kolla om det heter MÅN-Dag så måste det ju betyda att man ska sova hela dagen på Mån-dagarna. för på natten så är det ju ingen sol utan en måne och på natten då sover man. ^o) aja whatever, byt ämne....

Mån-Dag - månensdag, sov hela dagen, remembah?
Tis-Dag - ingenting speciellt, typ Tisco (disco) dance with me
Ons-Dag - onstig (konstig) var så jävla knäpp och flum idag
Tors-Dag - var i torshälla hela dagen va!!
Fre-Dag - fredagsmys, lr ja, mys hela dagen med den du tycker om
Lör-Dag - lör något (gör) ja precis gör så mycket du kan på hela dagen
Sön-dag - ingen aning, men gud vilade på söndagen så ligg bara och vila.

tänk om man levde efter det schemat. fan vad bra man skulle ha det. eller ja det kanske inte skulle gå så bra i skolan men det skulle man ju kunna jobba igen på lördagen, eftersom man skulle göra så mycket man kunde den dagen.
ja detta var ju bara en fundering jag hade.

typ God-IS? vadå god is?? det går ju inte, det borde heta typ, detgodamanstopparimunnen (det goda man stoppar i munnen). lr typ kärlek. leka med kärleken? var otrogen och knulla runt och lev ditt sexuella liv och skaffa hiv? lr vadå?
jag skulle nog kunna spekullera massa i detta. och varför heter Björn Björn när han ser ut som en Benny, och Benny han ser ju ut som en Björn? det kunde väll deras föräldrar vetat innan, lr? och jag kan slå vad om att Bennys mamma var värsta beardwoman.! så det så....

ja jag kunde visst inte byta ämne, det gick bara inte. ja just nu känner jag igen mig i Frondas låt Min hjärna kommer snart att explodera. och det är nog fan en låt som jag skulle kunna göra.  liksom varför är det egentligen tyst i alla fulla hissar?
varför tycker man att äta är gott? varför dricker vi mjölk från en ko. tänk om det vore tvärt om? ja det hade vart lite onstigt.

ja hur som helst alla som hört låten vet att den inte riktigt går så som jag har skrivit nu, men ungefär.
ja jag har nog inte något mer Onsdigt att tillägga så. ja

Pusshej Leverpastej

leverpastej?! ^o)


Lay all your love on me

Alltså jag har sjungit på abba låtar sen jag kom hem, hallå vad är det här? Ingen aning men bra är det. Det är en sak som är säker. Och just nu älskar jag mitt liv, allt är på topp, om man inte lever i en musikal så får man föreställa sig det :) Nej nu ska jag fortsätta med min konsert på nedervåningen.. :) Undra varför det stavas konsert men det uttalas konsär? Samma sak med genre.... Ibland är svenskan ett klurigt språk. Varför ska björn heta björn när han ser ut som en benny, och varför ska benny heta benny när han ser ut som en Björn? I LOVE YA!!!!!

buffert dag

ja idag så är det buffert dag, hallå jag orkar inte sitta på texten fan vad det är tråkigt.... vi fick ingen rast eftersom vi ska få sluta tidigare på fredag, men va fan jag måste ändå jobba över då... gaaahh, det är hemskt, liksom varför kan vi inte få lov nu. jag är så trött på skolan och jag behöver verkligen lov va fan..! och inte hjälper det att jag fick gå te kuratorn pga för mycket skolk, för hon snacka kanske 10 minuter om mitt skolkande sen snacka hon i 100 år om mitt liv om 8 år? och hon undrade vad jag ville göra då. liksom hallå om 8 år då är jag 25 år. hur fan ska jag veta? jag kan knappt planera en vecka fram utan att det ska bli knas.

ja och matte hade setat anhållen sa mamma i morse. herregud, vad händer med pojkarna runt mej? en blir galen och vill slå ner allt och alla och en annan vill demonstrera men åker dit. undra om alla skulle bli bättre om jag slutade snacka med dom? hahaha nej det är väll deras problem, och är man cp så är man. 

ja och i eftermiddag är det buffert dag, och jag ska göra läxförhör på kända engelska författare och veta deras verk. vafan jag kan Jane Austin ( stolthet och fördom ) och sen vet jag Oliver Twist och Robinson Crusoe... men jag vet inte vilka som skrivit dom .... lalalala, och så funderar jag på om jag ska gå till foto och göra lite bilder eller om jag ska gå till texten och skriva klart det jag missat. det är den stora frågan, och det känns som att det lutar mot foto, eftersom jag inte orkar skriva mer om en massa bajs. vad är det föresten som jag har missat på texten? likabehandlingsplanen, filmresension och så skulle jag skriva ett repotage om något kriminellt...  that sucks. men om jag skriver Filmresensionen nu så har jag bara 2 kvar och det lär jag hinna på fredag... så ja det blir foto.

och ja jag hatar ju analogt som jag sa igår. och jag längtar till efter lovet så jag kan ta med min kamera till skolan och fota och trixa för då har vi digitalt. det är mycket roligare. jag skulle kunna skriva en hel blogg om nackdelar med analogt.... men jag tror att jag skiter i det. 

imorgon är det nationella del 2 i matte. det suger också. och hej jag heter alx. jag har med mej övningshäftet idag men jag har fan ingen matte. herregud, på tal om matematik, jag ska smsa magge o fråga om han vill hitta på nått. :)  och påtal om sms så måste jag kolla hur många jag har skickat xD jag har skickat 9730 sms.  hmm... är det lite? isf får jag börja spamma hela min kontakt lista.

detta blev en lång blogg om ingenting, men kom ihåg mina kära läsare att jag faktiskt har bloggat 2 dagar irad nu :)

pusshej, bara 14 dagar kvar till julafton <3

I'm not pop, I'm HipHop

ja vad ska man säga, gårdagens kväll och natt samt morgon spenderades i Mariefred Tillsammans med kära Camilla Pullan khilström. vi kolla tv film och käka chips :) och  i morse så var det as mycket knas. pullans mamma hade blivit sjuk och tåget var försenat hundra år.... that sucks... men tillslut kom vi te etuna, och tack vare förseningen så fick jag ringa min älskade mor och be henne ringa tandläkaren och avboka tiden... ja och jag hatar analogt.

vi hade fått i uppgift att fota problem för handikapade i samhället eller problemlösningar. och det enda jag kunde komma på var trappor, hissar och ramper. FUCK JAG GLÖMDE FILMEN I TORKSKÅPET! HELVETTES JÄVLA SKIT !!!! ja men det slutade med att jag hade foto på en hiss, en dörröppnings knapp en ramp och 100 trappor, en tant med rullator och en handikaps parkering och en handikapsparkering där det stog en bil på. höhö...
ja och sen när jag skulle fixa filmen till "spiralen" så cepa det sönder!! min första film tog typ 10 min och fixa men den andra gick på 1 minut. jag kommer snart hänga mej i filmerna där inne i mörkret.

ja och nu sitter jag på Rinman, becka är på kalles lektion och jag vägrade att gå in, jag tror fan att jag gjorde det enda rätta :) jag är stolt. :) kalle är så jävla tråkig.

jag såg ostbågen idag. gosh, it sucks. och jag känner mej väldigt ensam i denna datasal. ja en blond äckel pluggis fitta och en pluggis blatte.. wohhoooooo FUN!!!!  nu fick den blonda äckel pluggis flickan hosta.... stackars blonda äckel pluggis fittan. :( nu gick hon hoppsan.

nu kom det två fjortisar. yäääy jag känner mej som en i gänget. lalalallalaa, vart är moppe pojkarna?

vi väntar och ser :)

dom snackar om uppehålls tillstånd. YAWN!  sverige är fittor. snacka om att va rasist mot sig själv?! *scrubsmin*

JAG HATAR SVENNAR!!

nej det kändes inge bra, jag älskar oss :) <3

nu vart det tyst.... typ jätte tyst, det enda man hör är knapparna man skriver med. jag kan inte stava te det xD

lame.

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! det kunde vart ett vårskrik ?! :S

jaha nu gick fjortisarna. dom lämna mej ensam med en blatte, vilken stil :O vart är mina moppepojkar, hallå hjälp!?

ja nu har jag haft så tråkigt så jag har tagit och gjort ord i bold, kursiv och understruket...

AHA!!!! det sitter pluggisar där ute. oh gud, jag kommer snart ligga under bordet i fosterställning och stirra rakt in i väggen, ja t.o.m. när becka kommer tillbaka.

jag hör ett par högklackade skor. och jag hör Silva....

Ingen rolig på msn..... hallå tyck synd om mej. det är jätte synd om mej och jag är hungrig jag har inte ätit på ett år :O

om man inte räknar med de 2 pizzorna som slank ner igår, och i förgår... och dagen innan det. osv.

nu kom becka, hejdå



Party like a rockstar

ikväll är det lördag och vad betyder det? jo det betyder feeeeeeeeeest, däremot har jag inte världens mycket att dricka men det skiter jag i. det blir till att klunka så shooohoooo :D sen inatt så ska jag hem te magge, och typ va hundvakt lr nått vilket betyder att jag får skrika och dampa på han irl denna gång. det kommer kännas bra, men om jag känner mej själv rätt så kommer jag bli hysterisk och sen börja grina.... ja som sakt, p-p-p-pusssy....

sen ska jag sova där.... så skriker vi på varann så får vi bli sams innan vi går och lägger oss, för annars får han sova på soffan, mohahahahhaa. giftemålskrisen där alltså¨xD hahaha...

ja men  jag längtar till ikväll, det blir högklackat för min det oxå :O that's not good enough. ja men fira jennifer i en liten lokal blir säkert skit trevligt.

så grattis Jennifer Blablablaovic :D

pusshej, skoci krava skoci xD <3

spyhink

ja skolan va sådär. tjejerna köade utanför aulan i 1 timme och 10 minuter endast för att få bäst platser vilket är i mitten på rad 3, lr ja jag hamnade i mitten :P men december sceen sög i år, det enda som var värt var Elias och han andra som jag inte minns namnet på, och tina och erika så klart och sen Matilda, enbart för hennes underbara röst och sen han gitarr snubben niclas, han var cool xD okej alla var värda men det brukar va roligare, lr ja detta var mitt andra år...

gårdagen avslutades med telefon skrik till magge. och denna dag startade med att jag sa godmorgon till beckas mamma när hon skulle väcka becka och inte mej. så jag somnade om :)

efter skolan drog jag åter igen hem till becka där jag helt plötsligt mådde illa... mycket konstigt.....
sen kom sandra och becka bjöd oss på kladdkaka som hon hade gjort.... även om det mest var sås i den :) men den var god.... men ingen kan slå min, sug på det becka och Pullan ;)

nu skulle jag egentligen ha åkt hem, men nu skulle andrea komma och jag fick inte åka hem för henne för hon ska visa oss en film som dom gjort i skolan....

ja vad ska man säga om dagen? dagen följde den dramaturgiska kurvan :) då inte kurva hora utan kurva som svänger :)

veckans onödiga fakta är att varje gång du bajsar så släpper du ut så mycket gaser så att du kan driva en buss 40 meter, sug på den du din bajsnödiga fan.

becka hälsar att hon är bäst
puss och hej du är gay :) <3

bärbar = skrivbar

okej nu är jag här igen... och jag sitter i sängen och ska skriva en till blogg.... lr ja inlägg, om två¨minuter börjar 2,5 men och jag måste verkligen fixa naglarna på den högra handen. man kan inte ha målade naglar på ena handen...

ööhm, jag kommer vara lite off när jag skriver detta men det kommer ju inte du som läser märka :D

min tv dosa är spårlöst försvunnen.... typiskt....

jag hitta den! aha ! :D under lakanet?! och 2,5 men börjar om 10 minuter och nu upptäckte jag att jag missat filmen jag ville se... sämst alltså.... vad mer som är sämst är att jag har nationella proven i morgon i matte, och så har jag idrott och vi ska va i badhuset.... jag hatar o bada :O men jag kommer synas som fan med min neonrosa bikini xD

okej nu är det paus... trots att jag inte har kollat... jag är fan nörd... lalalala jag har haft fullt upp på ec som är så värt btw. jag älskar det mesta av folket, speciellt becka som blev meddlem trots att ingen har skrivit till henne. xD

just ja det var teater idag som jag såg i skolan, lr det var en monolog... och den va bra som fan och jag börja nästan gråta i slutet ( jag vet jag är tönt, ok?), däremot fick man som vanligt skit ont i röven av stolarna i aulan.... hatar det.....

reklamen är slut... wiiih, jag ska lägga datan nere vid föttern och inte röra den... :)

okej det kanske inte gick så bra :P men nu ska jag hämta mandariner och sitta här i mitt rum och moffa, och lägga ner datan....

pusshej

chili nötens national dag

okej, nu har jag blivit tvungen att skriva blogg av elina, som av någon anledning ska sitta bakom mej och tjuvkika så att jag verkligen skriver.... veckan har vart full... lr jag vet inte...  skit samma, imorgon har jag nationella i matte.....

denna dag är tillägnad chili nötterna som  hamnat i min mage... och jag har haft sämsta låtarna i huvudet idag. typ ali G - jungle massive och typ why is the rum gone m.m.

jag ska fixa min nya låt

enjoy it .
pusshej

RSS 2.0