Jag längtar, men efter vad?

Inatt fick jag sms och jag vart orolig, behövde nog inte bli det, men jag vart det igår. Och mitt sista sms innan jag la mej fick jag inte ens någon leveransrapport på förs klockan 12 idag. Och inget svar fick man heller jag kände mig fan som en orolig mamma. Och jag vill inte vara en orolig mamma till en tonåring.

Men jag somnade tillslut med en Becka brevid mej. Och på morgonen vaknade jag flera gånger innan Beckas mamma väckte oss vid klockan 10. Sen bar det av att handla. Och det gick rätt så fort. Sen mat när man kom hem. Jag älskar Beckas mammas mat. Det spelar liksom ingen roll om det är jugge mat eller tråkig uttjatad Svensson mat. För det är alltid gott. Det är gjort med kärlek. <3

Och nu sitter jag här flera timmar senare. Och ja jag vet inte jag längtar efter något men jag vet inte vad. Och jag vet inte vad jag ska skriva mer.

Pusshej, Alx <3

Min nya pojkvän och väska

idag är det fredag. Det betyder helg och slut på praktiken. Och gud vad jag har haft kul denna vecka. Och jag kommer verkligen längta tillbaka. Jag vill bli lärare nu! Fast när jag blir lärare så ska jag inte vara lika slapp som nu. Haha. I datasalen var det totalt kaos idag eftersom alla ville vara där med mej eftersom jag lät alla göra vad de ville. Även om jag kastade ut Milovan. Det finns få ord som kan beskriva veckan och det är: Underbart, ungdommar, sextrakaserier och kul. För det är det jag har haft. Och jag verkligen älskar klass 5e, 7e och 8e.

Jag slutade 12:40 idag. Och jag hade tvingat Pullan till skolan. Så hon kom och sedan åkte vi ner på stan och jag köpte min väska ( <3 ) Och sen tog hon en sån där inne latte Chai Latte (?) Och jag säger bara att det är min nya älskling. Herregud vad gott det var.  Min nya pojkvän heter för övrigt Expresso house, Java får slänga sig i väggen ett tag fram över. Trots att jag älskar rökrummet.

Nu sitter jag som vanligt hemma hos Becka, och vi ska snart gå till Ica för att möta Andrea och sedan gå hit igen. :) Vi har rätt så tråkigt och jag antar att helgen kommer att bli rätt så tråkig. Men jag kommer att älska den i alla fall. För nu har jag min nya väska, mina nya skor och min nya pojkvän! Kärlek på hög nivå och jag är lycklig, vilket jag har varit hela veckan.

Gårdagens Criminal Minds, var super bra. Och för er som inte kollar på det så vill jag bara säga att ni måste börja kolla. Visas torsdagar klockan 21.00 och repris på söndagar klockan 23.00. Det är också kärlek. Det är jag, mina skor, min väska, expresso house och Matthew Gray Gubler <3

Pusshej, Alx <3

Jag är världens bästa lärare.

Hahah okej jag orkade inte skriva igår men jag spenderade kvällen med Andrea, Micke och Fredde och vi spelade in en film, lr ja en trailer. Jag klantade till mej totalt påvägen till bussen och jag fick springa lite.

Dagen har sugigt riktigt stort. Jag har vart trött och hungrig hela dagen. Men nu är det bra. Jag sitter just nu med 8orna som har Svenska/Engelska. Jag känner mig som världens bästa lärare. Jag bloggar, ungarna sitter på msn, bdb o spelar. Wohooo :D loove ;)


Pusshej, Alx <3


Är det jag som är horan med saker i munnen?

Praktik dagen gick från att vara en hora i Amsterdam till en sjysst praktikant. Första lektionerna var med 8orna och eftersom de har sitt kärleksgrejj, så fick de såklart kolla kärleksfilm. Och vad passar då inte bättre än att se "tre systrar och en mamma" lr vad den nu hette (men erkänn jag lät profitionell där ;D).

Filmen gick bra och ungarna fick välja mellan att kolla film eller jobba. Så Susanne var ute med de som ville jobba och jag kollade film med resten. Mitt i allt kommer två av tjejerna i klassen in med varsinn macka och en pucko. Och eftersom jag vet hur arg Susanne blir om hon skulle se det, så sa jag till dom att äta fort och om Susanne ser det så skulle dom gömma det. Men hon kom inte in men tjejerna åt fort och var på sin vakt.

Efter det gick jag till tandläkaren. Åh gud jag hatar den där stolen för det känns som att man ligger med benen upp i taket och grejjerna de stoppar i min mun och pillar runt med. Okej jag gillar att ha saker i munnen, framför allt mat. Och godis, haha. Men efter det så gick jag tillbaka till klassrummet och hann precis till deras rast hade slutat. Och fortsatte kolla filmen. Jag fick däremot sitta och säga tyst och ssh flera gånger. Men de lyssnade på mig. Efter ett tag frågade en av grabbarna om han fick dricka cola för mej. Och eftersom  jag vet hur mycket man vill ha en burk cola mitt i lektionen (speciellt till film) så sa jag att han fick det, men att han också skulle passa sig för Susanne. Jag hörde ett klickande från öppnaren och efter någon minut gick en annan och slängde burken i papperskorgen.

När lektionen var slut så gick vi ner i lärar rummet och där fick jag reda på att det skulle vara brandövning om 15 minuter, så jag tog min jacka och gick upp till cafeterian och köpte mig en pucko. Sen gick jag ner och mötte tjejgänget i 8an och pratade lite "girlstuffs" med dom. Sen gick jag ut, jag pallade inte med det ringande ljudet från brandalarmet. Två minuter senare så tjöt det i hela skolan och eleverna började vandra ut. Haha jag minns när man gick ut i snön med bara strumpor. Några minuter ute i kylan så vart det snöbollskrig. Och sedan var det dags att gå in.

Jag satt och läste någon bok på 7ornas tystläsning. Sedan vart det dags för lunch och sedan en lektion med sjuorna.
Efter detta så satt jag i hundra år och plastade in papper. Jag lovar att det är lika irreterande som att framkalla foton. När jag var klar vid två så fick jag sluta och jag åkte hem till Becka. Vi var hemma hos henne en stund och sedan åkte vi ner på stan. Och jag köpte mina älskade skor. Snart blir de min väska också. Haha.

Nu sitter jag hemma hos Becka... igen. Hon pratar med Michael... igen... hahaha men jag mår bra, och ni ska bara veta hur mycket jag har pratat idag, haha mer än vanligt och jag är lycklig.

Pusshej, Alx <3

Och så vart man en hora i Amsterdam.

Idag började min APU. Och efter att endast ha sovit 4 timmar inatt pga Dawn of dead så var jag riktigt trött på morgonen. Jag satt o typ glodde i en lektion och sen skulle jag kopiera 100 tals papper i alla regnbågens färger. Och ja sen vart det lunch och jag satte mig och åt med min kompis lillasyster Anna och alla hennes kompisar i 5E.

Sen gick jag och tog rast, hittade båda mina bröder och sen fick jag gå in för att förbereda nästa lektion. Och det var sexualkunskap för 8orna. De skulle skriva en bok om kärlek och sånt och jag upptäckte fort hur alla pubbe-killarna började skrika olika porrfilmer och allt dom nu visste om "porr och sex industrin" som inte dom har någon aning om. Ni vet dom där killarna som gick i eran klass som skröt att de hade haft sex så och så många gånger, men egentligen var dom oskulder.

Det tog inte lång tid innan en grupp av dessa killar började hitta på en massa och blanda in mej i deras saker. Och när jag sedan skulle dela ut deras bok klappa jag en kille med smeknamnet "kåt Ludde" läpp på huvudet och sa att hans tid också skulle komma och att han inte behövde oroa sig.

Några minuter senare så ramlade en 50 öring ur min ficka och jag kasta den till Ludde och sa: Här Ludde jag sponsrar dej så du kan köpa din hora. En annan kille sa då att han kunde köpa mej och jag var snabb att tillägga att jag var gratis men att det faktiskt fanns en åldersgräns på min fitta. Men dom missade så klart det sista. Och helt plötsligt så var jag prostituerad och stod på Red Light...

Edvardslundskolan- Där du blir prostituerad endast genom en lektion.
Pusshej, Alx <3

Last night of freedom

Idag körde vi våran "last night of freedom" som jag och tjejgänget firar tillsammans. Vi firar den dagen innan skolan börjar efter lovet och det är som ni hör på namnet. Våran sista kväll i friheten. Här kommer lite bilder :)

10 min senare: Nej eftersom inte min dator vill göra som jag vill så kolla
http://bilddagboken.se/Imparishilton för mer information haha

Pusshej, Alx <3

Var är kärleken?

Ärligt talat jag ska aldrig mer spela kort. För jag bara förlorar, hela tiden!!! Jag blir galen. Och de säger ju att de som har otur i spel har tur i kärlek. Men vart är då min kärlek?? Hjälp mej hitta den lyckliga pojken!

Pusshej, Alx <3

en för full flicka och ett par randiga tapeter

Okej gårdagens kväll. Det finns mycket att säga om den, kanske t.o.m lite för mycket.

Vi åkte runt halv åtta mott Hållsta. Jag ringde linus och min vägbeskrivning jag fick löd: åk mot Hållsta, när det kommer en qmack så ska ni svänga vänster hela tiden tills husen på sidan tar slut , sen kommer det en skyllt där det står Årby och där ska ni svänga in. Och vi följde ju såklart hans anvisningar. Problemet var bara det att när man hade svängt vänster vid macken så var det flera infarter till vänster, så vi fortsatte rakt fram. Men då hamnade vi ute i ingenstans.

Så jag ringde upp Linus och fick då istället prata med Matte som var lite nyktrare. Men ja han skickade oss rätt tills vi kom till en korsning och han sa sväng vänster. Då hamnade vi ytterligare ute i ingenstanns. Sen sa han till oss att åka tillbaka till macken, för att sedan åka tillbaka mot honom igen? Och istället för att svänga vänster vid korsningen så skulle vi fortsätta rakt fram. Och efter ett tag så hittade vi Matte på vägen och plockade självklart upp han. Två minuter senare så var vi framme. Detta tog oss en timme när det egentligen skulle ta ungefär 20 minuter om vi kunde vägen.

Väl på festen så öppnade jag min andra öl för kvällen. Och Becka började strippa av sig sina leggins. Och efter våran rök paus så gick vi in och satte oss i vardagsrummet men efter att jag skulle gå in i köket och skälla lite på Linus så satte vi oss där inne istället. Där inne vart det prat och skrik om vilken skola som var bäst. Och efter ett tag till så ville Becka dansa, men eftersom inte jag ville så drog hon med sig Linus. Men efter en stund så stod jag också och dansade till Lady Gaga.

På festen hittade jag ett terrearium (?) på övervåningen med två ormar. Direkt när Becka fick se det skrek hon och sprang ner. Men jag stod kvar och var jätte facinerad av dom och vipps så stod det flera folk där. Och jag förklarade för en tjej att om det hade vart hos mig ormarna var så skulle jag plocka ut dom, men eftersom det inte var hos mig så skulle jag inte det för jag respekterade Petter.

Jag fick även en puss på pannan av en kille från Strängnäs, men när jag skulle ge han en puss på kinden så försökte han pussa mej på munnen. Vilket inte jag ville så jag tröck ner hans huvud och pussade pannan i alla fall.

Sedan minns jag inte allt så himla bra. För att vipps så följde jag med Linus ut och tog lite luft. Och där ute började det snurra till för mycket i huvudet. Och Becka och jag sprang in på toaletten. där spydde jag lite och Becka tvingade i mig vatten ur ett gult glas. Och där satt och halvlåg jag i en timme. Sen var det dags att åka hem. Så jag fick en coop forum påse med mej ifall jag skulle spy i bilen. Men det gjorde jag inte.

Vi åkte in mot staden och där plockade vi upp en full Sandra och sedan åkte vi hem till Becka och la oss i sängen och snackade massa kul saker och lite mindre kul saker. Sen vart det fyllekäk för mig och sandra. Och kopp varm oboy till mig. Jag hade även snott med mig mitt gula glas och min spypåse vart min bästa vän och jag låg och kramade han i sängen. Sen vart det dags för mig och Becka att sova.

Ja det var min kväll och min natt.

Pusshej, Alx <3

don't party

Nu sitter jag hemma hos Becka, hon sover. Det är bra. Men orkar inte Becka ikväll så blir det inget party. För jag vill inte gå om inte hon ska dit. Och gud vad jag är hungrig, hahaha :P nu är jag, anorexiabarnet i farten igen. Nej men ärligt, en appelsin, en banan och en nötkräm? hahaha det är sjukt :) Och jag vet att jag får äta hos Becka, men jag orkar inte haha.

Ja men vad händer hos er ikväll då?

Pusshej, Alx <3

The heartbreak kid

Nu har jag även legat en stund i min säng och kollat klart filmen som jag påböjade igår. (the heartbreak kid) Den var faktiskt riktigt rolig. Och den gav en massa stunder med tysta skratt... Oh kolla vad jag ser nu på tv, 2 and a half men :D haha ska kila :D

Pusshej, Alx <3

Dagen då askungen rökte och gick på bio

Bion med flickorna var så värd. Först vart det en måltid på McDonalds som bestod av lilla menyn och en tugga av Sandras hamburgare ^^ Efter måltiden så drog vi oss till biografen och vi fixade allt och sedan gick vi in och tog plats och jag lovar. Bästa platserna vi fick.

Filmen var superbra, men den kunde defenitivt gjorts bättre. Men den var självklart värd besöket och pressentkortet. Och ja, jag grät, inte så mycket men jag grät. Jag och filmer alltså. Vi går inte ihop ibland alltså. Men som sakt filmen var super bra och jag var inte den enda som grät utan Becka försökte göra biografen till ett hav. Men hon lyckades inte. + att jag hörde snyftande småflickor överallt i salongen :P

Efter bion så gick vi till Java och vi satt i 2 timmar ute i rökrummet och pratade om massa roliga saker som har hänt oss när vi var fulla. Och gud vad vi skrattade.

Efter vårat java besök så drog vi oss vidare mot bussen och ja nu sitter jag här i min säng som vanligt :) Men nu måste jag gå ner och fixa med disken för nu klagar mamma. Ibland så borde man få döpa om sig för en dag och heta Askungen.

Pusshej, Alx <3

bio med älsklingarna <3

Okej nu börjar min dag på riktigt, jag ska fixa mig och sedan städa rummet för att ikväll åka ner på stan och gå på Bio med ljuvabi Becka och putku Sandra (putku uttalas potko och är ett av mina nya favorit ord)
Vi ska gå och se I taket lyser stjärnorna och vad jag har hört så ska den vara riktigt bra. Vilket jag även hoppas på.
Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Oh fullkorn!! klockan är redan halv tre :O Måste kila!!

Pusshej, Alx <3

Värsta jag har varit med om

Okej, jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här... Men har ni kollat scared på MTV någon gång? Eller kan ni tänka er hur en arm ser ut när den är helt ledlös? Okej...

Grejjen var den att jag log och sov. Och jag log och sov på något konstigt sätt så att den vänstra armen förlorade massa blod. Det vart som när armen sover, fast värre. Jag vaknade till litegrann och skulle flytta på armen, och även om jag flyttade på den så låg underdelen av armen kvar. Och sen kände jag så där som man gör när armen sover. Så jag kastar mej upp i sängen och ställer mig på knäna. Och jag var tvungen att hålla i med den andra handen i armbågen för min arm bara liksom hängde och var helt felt böjd och det såg mera ut som en spagetti än en arm. :O

Jag upptäcker sedan att jag kan röra på fingrarna lite grann. Så jag upptäcker att jag har känsel i fingrarna och lite i början av armen. Vilket betyder att från 5 cm nedanför armhålan till knogarna hade jag ingen känsel.
Så jag tar min spagettiarm och springer ut till mamma, men jag hittade henne inte. Och när jag hittade henne så hade min arm återställt sig.

Alltså det där var det värsta som har hän fan, helt jävla sjukt. fatta och kolla på sin arm som är helt missbildad och ser bruten ut, utan att känna något :O


 
Tänk att det såg ut så fast hela armen typ.. :O

Pusshej, Alx <3


the one and only?

Okej jag har absolut ingenting för mig. Hade det varit så att min mamma hade jobbat natt så hade jag nog antagligen städat mitt rum just nu. Men nu är det ju så att hon inte gör det. Jag är svinigt trött, men jag kan inte sova. Det suger. Och ja jag har försökt.

Okej jag är arg också. Jag bestämde mig för att kolla lite bloggar, och jag kollade på hon som ligger som nummer 8 på listan som finns på startsidan. Och bloggen hette nått med the one and only. Och när jag kollade på hennes sida så tänkte jag bara oh herregud. På headern finns det en ung flicka med sönderblekt hår och antagligen hårförlängning, tuttarna upptryckta mot kameran och putande läppar. Genom att kolla på hennes header så visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Är det så man måste se ut för att komma någonstanns i världen? Blond, putande läppar och en fet push-up för att man inte får operera tuttarna än?

En annan sak som jag reagerade på var en bild hon hade. På bilden var det 3 tjejer. Och minst 1 av dom rökte. Okej jag ska inte säga något jag är rökare själv. Men egentligen? Hur bra fungerar ens hjärna ?? Och jag svär att alla tre av dom små flickorna inte hade något beroende heller för den delen.

Nej nu ska jag nog sova iallafall. Imorgon är en stor dag :)


Ändring på sidan

Som ni märker så har jag ändrat om i designen lite :) jag har bla. gjort länkar under headern. Så att ni kan länka er in på saker som jag tycker att ni borde kolla in :)  (säg till om eran blogg ska hamna där)
Jag har också ändrat bakgrund, jag var lite trött på det där leopardfärgade, så det vart my little ponny :) Hoppas ni också gillar det och jag tror att något nytt snart kommer att dyka upp.
En till sak som jag också har fixat är det där lilla hjärtat vid rubriken. :) <3

Dessa saker gjorde jag endast för nöjets skull och eftersom jag hade så himmla tråkigt, så jag hoppas att ni gillar det :)

Pusshej, Alx <3

Är du snygg när du knullar?

Idag såg jag mitt ex på stan. Första dagen på stan sedan i fredags. Utan smink och håret nyduschat och självtorkat. Ärligt talat så är jag inte så utseende fixerad och jag lever efter "jag gör som jag vill" motto. Men just då så hade jag hoppats att jag tog mej en titt i spegeln hemma hos Becka.

Och ärligt talat så vet jag inte varför jag bryr mig... Jag fattar inte ens varför jag vart sur? Varför i helvette skulle jag bli sur. Det var över ett år sedan. Och han är förlovad nu.. Och så är han så fasansfullt ful. Men det kanske är det som stör mig. Han har gått vidare, men det har ju jag med. Och han är lycklig. Men det är ju jag också. Visst han är lycklig tillsammans med någon, men jag har mej själv och det funkar skit bra.

Och jag vet att jag brukar säga hur bra det är att vara singel. Men ärligt talat så funderar jag på o skaffa mej ett förhållande. Bara för att. Eller inte bara för att, utan jag vill liksom förstå grejjen med att vara lycklig och kär. Men hur ska man hitta den där personen då? Den där killen som man vill spendera tid med, äckligt kärleksfull tid?

Och varför bor alla snygga killar så långt bort för?? Eller visst så klart finns det snygga killar nära också. Men när då? När man är full och knullar med dom??

Pusshej, Alx <3

Le och visa mig tuttarna nu då.

Jag sitter hemma hos Becka idag igen och hon är fortfarande sjuk. Det suger det är t.o.m nästan så att jag lider med henne. Jag hoppas att ni tog åt er av min skrattlista som jag gjorde igår. Om inte så får ni vara tråkiga eller helt enkelt hitta något roligare att skratta åt. Men kom ihåg att skratt förlänger livet.  Men kom ihåg att gladhet också smittar. Genom att vara glad så blir alla andra glada. Så därför gör jag ytterligare en lista för er sura och tråkiga människor därute.

1. Gå rakt i ryggen och sträck ut bröstet. Genom att gå rakryggad och med bröstet famåt så visar du redan då att du är glad och öppen för mycket. Eftersom i mitten av bröstet så finns det en punkt som kallas för gladpunkten.

2. Le. Bara genom att le så visar du att du är glad och det smittar av sig.

3. Hälsa på folk. Le och säg hej till folk som du möter. Även om du knappt känner dom så blir dom glada. Men kom ihåg att le. Och le inte för mycket. Man vill ju inte att folk ska tro att du är en galen stalker som är förälskad i dom eller något annat konstigt.

4. Erbjud dej att hämta något. Om du t.ex. ska hämta ett papper i skolan, fråga om någon annan i din klass behöver ett papper.

5. Det viktigaste av allt. Tänk posetivt, tänk att ingenting i världen kan stoppa dej. Då får man bättre självförtroende och blir genast gladare. Det ska då inte heller gå överstyr, du ska tänka att du är bäst, inte påpeka det och titta ner på alla andra.

Ja det var en enkel lista på hur du och andra kan bli gladare. För visst är det underbart att vara glad? :)

Pusshej, Alx <3

En enkel lista på ett roligare liv.

Alla vet att det finns mycket i världen som smittar. Könssjukdommar, självmordstankar, negativitet, förkylningar men en sak får vi inte glömma. Och det är att även skratt smittar. Men hur ska man göra då, för att skratta sig lycklig och så att det smittar på alla andra. Här har ni en enkel lista som kan hjälpa er i de tråkigaste stunderna.

1. Var barnslig. Det funkar alltid. Gör som mej, släng dej på golvet, hoppa upp och skrik tittut. Jag övade denna grej idag på Becka och hon låg i sängen och skrattade.

2. Säg nått kul. Då menar jag inte någon rolig historia, för dom blir ofta totalt dåliga och kul i någon sekund. Säg den första trögaste saken som kommer upp i ditt huvud. För det blir ofta ett minne för livet och så kan man påminna om den tröga kommentaren och skratta åt den om en månad igen.

3. Prata om roliga minnen från när man var liten. Den funkar alltid. För det finns mycket från de gammla goda tiderna som man skulle kunna sitta och skratta åt i hundra år.

4. Sätt på en rolig film. Eller varför inte ett roligt klipp på youtube. För vem kan inte låta bli och skratta när en starwars snubbe står och juckar åt en rolig låt?

5. Skäm ut dej. Även om du går in i någon med flit eller av misstag så är det riktigt kul.

6. Åk ner på stan och förfölj någon ett tag. Gå efter den hela tiden med ca: 2-3 meters mellanrum och skulle personen kolla bakåt på er, så kolla åt ett annat håll. Skulle den även fråga er vad ni gjorde så säg nått trögt som "jag har ont i foten" och gå där ifrån.

7. Kolla på varandra och gör grimasher. Den som skrattar först åker ut. Ni vet leken som man gjorde när man var liten. Det är en riktig skratt smittare.

8. Gör något oväntat. Typ som att svara helt tvärtom på en fråga.

9. Spela ett spel och fuska så mycket du kan med flit och försök att skratta bort det. Låt det inte gå överstyr.

10. Vik varsin loppa och skriv saker i den som den andra måste utföra.

Funkar ingenting av detta så får ni vara sura hela livet. Men kom ihåg, man lever längre om man är lycklig :)

Pusshej, Alx <3

Vilken kväll + natt xD

Oh shit alltså gårdagen vad ska man säga? xD Jag gick till bästa vän Magge, nu även kallad blixten eftersom han är så jävla seg. Ja och på vägen dit höll jag på o flyga omkull 100 ggr. Men ja väl där så gick jag upp på hans rum, och jag bäddade hans säng :P sen la jag mig o läste en humor bok. Sen gick vi ner och satte oss vid hans dator och spelade nått spel som jag total sög på ^^

Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde, lr jo vi kollade in hans nya porr rum och sedan kollade vi Jurasic Park. Sedan gick jag hem runt 11 och jags ringde Becka för att få lite sällskap. Sen käkade jag lite och snackade med henne i telefonen. Och helt plötsligt fick jag för mej att jag skulle hem till Becka. Och eftersom inte nattbussen skulle gå förs om en timme, så gick jag. Och jag gick rätt så fort. Och fan vad kallt det var om benen.

jag mötte Becka vid Ärna berget och därefter ringde jag Michael som festade i slagsta. Så vi mötte han vid Ica och satan vad killen var full :O Hahha, efter ett tag så kom hans polare ut som hette Jasmin ( vet inte hur man stavar hans namn, så vi kallar han för juggen) Och sen hängde även jag och Becka på till festen.

Oh herregud vilken fjortisfest, de små flickorna sprang runt i underkläder, men det sket Becka och jag i, för vi bara gick in. Sen satt vi där i hundra år.
Och framåt två på natten så sov alla fjårtisarna, så då var det bara jag, Becka och killarna kvar. Och fan vad kul vi hade. :P Dom var hungriga och typ ställde sig och gjorde mat och mitt i allt så började dom att slå varann. Och jag kunde inte låta bli o sparka Michael i röven när han stod och "brottades" med Jasmin, men jag fick inte skit av de, ist sprang han fram till Tobbe och slog honom.

Ja jag och Becka stannade med pojkarna till efter 3 på natten. Sen gick vi hem till Becka och sov.
Men fy fan vilken natt och kväll, det där måste nästan göras om fan :P

Pusshej, Alx <3

Min helg är och kommer att bli underbar :)

Gårdagens kväll vart jätte gullig. Jag och min lillebror Albin hade en myskväll med film han och jag. Eftersom han var så ledsen. Vi kollade Madagaskar 2 och jag orkade inte leta runt efter någon med svenskt tal så det vart på engelska fast med svensk text. Och Albin sa att det inte gjorde något för han hann läsa texten ibland.

Så vi satt i soffan och kollade på filmen, skrattade och åt ontyttigt. Och när det var en halvtimme kvar av filmen la sig Albin mot min axel och kramade mej och kollade på filmen. Jag fick även en puss på kinden av honom. Det var jätte gulligt.

Och när filmen var slut så kollade vi lite ur At worlds end, och sen gick vi upp i mitt rum och la oss i min säng och kollade tv. Men det tog inte lång tid föränn Albin somnade och efter ett tag stängde jag av tvn och somnade jag med.

Ja och idag ska jag vara med bästa vän Marcus. Och ja jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Men eftersom det är alla hjärttans dag så har jag klätt mig i den rosa klänningen :) Jag tror aldrig han har sett mej med klänning ens ^^ haha.

Sen senare ska jag åka till Becka och underhålla henne, eftersom hon är en så stor emo idag. :)

Pusshej, Alx <3

Me me me.

ALLMÄNT

Kön: Tjej
Ålder: 17 :)
Längd: 173
Vikt: För mkt men jag klarar mej
Fräsch (tex docka/naturlig): Naturlig. Lite smink ibland, mer smink till fest
Övrigt: Norsk, svensk och bulgarisk

ANSIKTE

Hår (vilken stil):  Öh lite uppklippt snelugg. Men jag har mest hästsvans nu
Hårfärg: Svart
Ansiktsform: Typ runt ^^
Ögon (tex: stora/skeva/sminkade):  öh, normala...
Ögonfärg: Mörkblå
Näsa (tex: skidbacke/bagarnäsa/smal/grisnäsa): Liten och rätt så tjock på tippen typ.
Mun (tex: liten/jokermun/tunna el, tjocka läppar): öh, kuksugar läppar sa enita. Men munnen utanpå är liten, innuti får det rum mycket.
Allmänt (tex: gullig/läskig/cool): Folk säger att jag ser ut som en mördare...

KROPPEN

Hudfärg: vit med fräknar.
Kroppsbyggnad (tex: atletisk/tanig/mullig): Tjockis =)
Axlar (tex: breda/sluttande/snäva/):  Ja ha rätt så breda axlar tycker jag
Armar (tex: muskulösa/spaghetti/långa/korta): tjocka
Armlängd % (normalt är en arm ca 40% av kroppens längd):  don't know
Händer (tex stora/grova/slanka/): korta och tjocka fingrar.
Ben (tex: muskulösa/spaghetti/kurviga/långa): Muskler  
Benlängd % (normalt är ett ben ca 50% av kroppens längd): don't know
Fötter (tex: platta/höga/potatistår):  Ja min ena fot är fortfarande uppsvullen

ÖVRIGT

Klädstil: oj, jag tar på mej vad jag vill
Uttryck: Öh jag vet inte
Stil: Mig själv
Övrigt: Röker, dricker nästan aldrig. Öh älskar musik och älskar att skriva.


Ja detta är då jag
Och ja som ni ser, jag ser ut hur fan jag vill ^^
           

Pusshej, Alx <3


Fredagen den 13de, otur eller tur?

Åh okej idag gjorde jag världens sämstaste grejj. Jag åkte med min mamma och min ena bror till Tuna Park ihopp om att hitta nått snyggt som jag kunde få. Men hittar jag nått? Självklart inte. Men när man inte får handla nått då hittar man massor. Okej sen är väll kanske inte Tuna Park världens bästa ställe. Med tanke på att man sällan hittar nått där. Men liksom Carlings, hallå där hittar jag alltid saker. Men inte idag. Usch vad sur jag är.

Fast snart så kommer mamma hem, hon har varit och köpt sallad. Det är gott som satan och jag hoppas att det jämnar ut sig.

föresten så har det faktiskt inte hänt nått konstigt för mig idag. Eller jo jag körde in tummen i dörren på väg ut från rökrummet på Java, och självklart sprack nageln. Och sen min klädkris. Annars ingenting. Och det känns som att det gick bra på provet imorse. Så jag hoppas på ett VG åtminstånde. :)

Pusshej, Alx <3

A drop in the ocean

Okej Becka har fått in "A drop in the ocean" i mitt huvud och jag blir galen för nu har jag setat och sjungit den flera gånger.

Öh jag har gråtit idag igen.! Och det var inte pga att jag är så jävla emo utanför att jag hade för mycket press på mig. Jag skulle plugga till provet och istället är jag snäll och ställer upp för min grupp och fixar hemsidan så vi iaf kunde få G. Men ja allt var ju totalt failat. Jag fattar inte hur ni tänker, det där är saker som vi har vetat i hundra år. ! Eller jag har ju i alla fall vetat det. Men det verkar ju ingen av er andra 3 ha gjort.

Så där satt jag i datasalen i över 1 och en halv timme och ändrade hela skitet. Jag satt och bråka med "tredet" hur länge som helst och sen fotona på bilarna. Sen var jag ju tvungen att ändra menyn på varje sida och länka om allt. Samt så hade jag missat att det stod Lenk på den som skulle länkas till källor, så då var det bara att fixa om den 100 ggr igen. Och fy fan vad jag satt och hetsa med det där.! + att jag verkligen behövde nikotin just då!

Och ja hemma så brast det. Så jag låg i min säng och grät, sen snackade jag med mamma och sedan hoppade jag in i duschen där jag spenderade 1 timme. Gud vad skönt.
Men ja jag låter antagligen som den största failade emo ungen ever. Men alla når sin gräns någon gång. Och har man haft hummörsvängningar hela veckan så når man dit lättare.!

Ja jag hoppas att detta går över snart men jag väntar mig inget av helgens dagar som börjar imorgon. Eller faktiskt om 45 minuter. Men nu ska jag fan sova.

Pusshej, Alx <3

The truth

Här är alltså 15 sanningar om mig själv.

1. Jag är extremt blyg irl.
2. Jag tål inte när dörrar står halv stängda, de måste antingen vara helt öppna eller helt stängda.
3. Jag tål inte heller när folk har luvorna ut och in. Då måste jag anstränga mej för att inte vika tillbaka dom.
4. Jag älskar barn, så jag brukar sitta och busa med barnen som jag ser på bussen elelr cafét...
5. Jag har samma färg på håret som pippi egentligen.
6. Folk tror att jag kan mörda folk utan anledning... Men egentligen är jag en mjuk person.
7. Jag gråter ALLTID till filmer där någon dör.
8. Jag har älskat Backstreetboys sen jag var liten. Och hör jag dom på radion så skriker jag att alla ska hålla käften.
9. Jag älskar att duscha men jag tycker inte om att bada, varken i sjön eller badkar trots detta har jag 1000 bikinisar.
10. När jag reser någonstanns så tar jag alltid med mig alldeles för mkt kläder.
11. Jag är riktigt jävla lat, men om jag vill så kan det gå under.
12. Oftast när jag städar mitt rum gör jag det för att Magge ska komma hem till mej och jag klagar alltid på hur stökit han har det.
13. Jag är inte nekrofil, men om jag kunde skulle jag lätt vilja vara tillsammans med Elvis om han såg ut som han gjorde när han var ung.
14. Jag hatar att åka buss eftersom jag brukar få för mig att någon ska spränga den. + massa andra saker.
15. Jag är rädd för fåglar, fiskar, spindlar och älgar. Och tvestjärtar.

Detta kanske inte vart den bästa men iaf, gör den du med :P
Pusshej, Alx <3

Förlåt

inget bloggande igår, förlåt mig. Jag skulle blogga på kvällen var det tänkt. Men jag sov kvar hos Becka och slutet på kvällen vart lite allt för konstigt för mig. Först så har jag haft fetaste humörsvängningarna hela veckan, mens och mensverk och igår smsade min kära fader. Och ja jag bröt väll ihop och låg i Beckas säng och grät i säkert 10 min med en Becka som tröstade en. Tack gumman det kändes bra. <3

Pusshej, Alx <3

Dagen som förrändrade mitt liv.

Det var en tidig måndagsmorgon. Jag tog min stora sportbag i handen och lämnade huset för en sista gång. Jag skulle inte se mitt röda tegelhus eller mitt lilla rosa rum på 2 veckor. Men jag tänkte inte på det då. Det var september, man kände solstrålarna som fortfarande fanns kvar efter sommaren och man visste att det snart skulle bli kallt.

Jag satte mig i den lilla silvriga bilen tillsammans med min mamma och vi begav oss på en färd som skulle vara i ungefär en och en halv timme. Vi sa inte så mycket till varandra. Vi lyssnade mest på musiken som strömmade ut från bilens högtalare. Men jag visste att mamma ville prata, jag visste vad hon skulle fråga och jag visste vad hon ville ha för svar. Men ingen nämnde det som skulle hända inom 24 timmar.

Tillslut kom vi fram. Och jag kände att jag redan ville hem. Men jag spelade stark. Dörrarna öppnades automatiskt för mig och där inne hörde jag barnens lekande och folks prat. Jag och mamma tog den gröna hissen upp tre våningar. Vi visste vart vi skulle och vi visste vad som skulle hända.

Jag satt där i mitt rum. Det var kallt och det luktade speciellt. En lukt man inte känner så ofta, en lukt som inte finns hemma. Lukten var den där steriliserade sjukhuslukten. Den kalla illaluktande lukten som ingen gillar. Och jag gjorde inte heller det.
I rummet stod det fyra sängar av stål och obekväma tunna madrasser. En till mig, en till mamma och två till för några som jag aldrig sett i hela mitt liv, två sängar till två personer som jag aldrig mer kommer att få se.

Efter ett tag så kom det en människa med vita fula kläder och hon sa till mig att vi skulle gå och ta blodprov. De satte något slags plåster i mitt armveck och efter ett tag så försvann all känsel i det partiet. Och de tryckte in en nål i min arm och började tömma mig på blod. Jag kunde inte låta bli att kolla. Sex stycken behållare med rött blod blev det. Sen fick jag gå tillbaka till rummet.

Jag var inte därinne så länge innan nästa kvinna kom in och även hon hade vita kläder. Denna gång fick jag gå en lång bit för att komma dit jag skulle. Inne i nästa rum började de limma fast sladdar på mitt huvud som de sedan skulle kolla nervsystemet i kroppen med. Det lät skumt men jag la mig på en säng och de tryckte på en knapp och hela min kropp reagerade på trycket och hoppade till. Jag har aldrig vart med om någonting liknande i hela mitt 17åriga liv. Och tanken av att hela kroppen hoppar till pga. några sladdar och en knapp känns väldigt konstigt.

Efter besöket som gjorde att jag hoppade till så blev jag tvungen att gå en bit till och prata med två stycken narkosläkare. Jag minns att en var utländsk och pratade med rysk brytning. Men jag hörde vad han sa och där satt jag i en grön stol och lyssnade på hur mycket de skulle använda för att söva mig. Jag fattade ingenting, men mamma lyssnade och nickade och visste precis hur allt skulle gå till.

Sen fick jag gå tillbaka till mitt rum och klockan hade redan hunnit bli mycket. Men det var inte länge jag fick vara själv med mamma inne i rummet. Alltid sprang det någon ut eller in i rummet. Men under en stund då jag och mamma var ensamma så ställde mamma frågan som hon inte hade vågat ställa.
-Är du rädd?
Jag började gråta. Så klart var jag rädd det var en stor sak i mitt liv, en stor sak som skulle ändra mitt liv för alltid, en stor sak som faktiskt skulle kunna gå fel.

Jag fick inte äta den kvällen och innan jag fick gå och sova i den obekväma stålsängen så kom det in en ny kvinna med en vit papperspåse i handen. Hon förklarade för mig att det låg en svamp med någon bakteriedödande tvål i den. Och jag skulle duscha. Jag tvättade mig riktigt noga och när jag var klar så fick jag ta på mig ett vitt sjukhusnattlinne.

Innan jag somnade grät jag igen. Jag var så rädd och jag skämdes. Detta var den sista dagen i mitt liv då jag skulle kunna böja ryggen. Nästa dag var början på mitt nya liv med en stelopererad rygg.


Pusshej, Alx <3

Det är lättare än man tror att bära sin bror.

Okej jag måste bara slänga in detta gulliga meddelande. Min mamma jobbar natt ibland och nu har min ena lillebror blivit i det stadiet där han tycker att det är jobbigt. Så nu skulle jag gå in till deras rum och kolla till dom och då låg han och grät. Så jag hoppade ner i hans säng och la mig brevid han och krama honom. Och sen erbjöd jag honom att sova bredvid mig, vilket han ville. Så nu ligger han här i min säng och kollar på tv.

säg mig är jag inte en snäll storasyster?

Pusshej, Alx <3

Vem av alla vill ge mig orgasm?

Jag har hittat en ny favorit låt om jag inte har sakt det. Elvis Presley - Always on my mind. Jag kan inte låta bli att älska texten, melodin, allt. ! Det går inte att hata den! Så snälla nu alla borde lyssna på den låten. För det är inte många ungdommar som lyssnar på honom. Det vet alla, och det vet nog Elvis också. Men hallå liksom lyssna på hans röst? Har ni någongång hört något liknande? Man skulle kunna dö för att ha en sådan röst. Och ja det var ju det han gjorde också. Men ärligt man får ju nästan en orgasm på grund av hans röst.

Och på tal om orgasm så var jag lite elak idag och bröt mot en lag. Och nej jag hade inte sex med en minderårig pojke. Nej jag laddade ner film. Och ingen porrfilm. Fast eller jo, filmen heter ju iof Zack and Miri make a porno. O fy fan vad den var bra, den filmen är ett tips för alla film älskare. Jag låg i min säng och skrattade och skrattade.
Och nu håller jag på o laddar ner en till film. Bedtime stories. Ja ni vet den där nya med Adam Sandler. Och jag hoppas att den är bra. Men det tror jag. Snälla Adam svik mig inte för första gången i mitt liv.

Kvällen igår ja vad ska man säga. Den var underbar. God mat, trevlig stämmning. Men natten, herregud. Ja för många är det nog en dröm att få ligga med 3 tjejer i en säng. Men det är inte min dröm. Det var trångt, det var varmt och det var svårt som fan att sova. Men man får ju se det possetiva före det negativa.

Hoppas att ni också har haft en grymmt värd helg.

Pusshej, Alx <3

Min rosa Partyklänning

Okej ikväll blir det till att fira min älskade vän Sandra som fyllde 18 år igår. Och ja alla älskar henne. Ikväll blir det iallafall Jag, Andrea, Becka, Ida och Pullan. Det är iallafall dom som jag vet och jag vet inte heller riktigt hur jag ska komma dit. Men det blir antagligen buss eller så tänkte jag fråga Becka om jag får åka med henne. Så Becka om du ser detta skriv svar på msn då :) för jag orkar inte skriva.

Ja ikväll blir det Leggins och min nya rosa klänning och jag ska försöka hitta min svarta cardigan också. Och som vanligt undrar jag vad resten av alla flickor kommer ha på sig. Men men alla kommer nog vara vakra och fina. Ungefär som förra året då jag hade en stor DC tröja. Men men, den gick att använda som tunnika :O ( a )  Men idag ska jag vara jätte fin. :) Och jag älskar min nyaklänning. 1. Den är rosa 2. Den ger mej tuttar, lite iaf 3. Den är fin 4. Den går att använda både till fest och vardag med tanke på att den inte är så speciell.

Ja men nu vill jag bara att klockan ska bli mycket så jag kan få göra iordning mig.

Pusshej, Alx <3

Jag ligger med min bästa vän och alla pirater

Okej jag och magge hade det faktiskt riktigt trevligt. Vi kollade som sagt på Pirates of the carribean, at worlds end. Och jag fick sitta o förklara massor eftersom han inte kom ihåg så mycket av 2an. men men det vart mys och kvällen började med att vi stod och dansade med mamma och mina bröder till Bob Sinclair - Rock this Party. Hahaha, ja och sen gick vi och la oss i sängen med datan i knät och kollade på filmen. Men vi hade fått ombytta roller. Han låg på min plats och ja hade datan på magen.

Sen vart det lite tv tittande och brottning som vanligt. Och som alltid så förlorade jag. Men sen vart klockan halv två och jag följde med han 1/4 sen vände jag tillbaka hem. Och nu sitter jag här i min säng. Just ja, jag lekte papparazi fotograf och fota han när han satt och kolla runt på nån äcklig sida.

Jag älskar min bästa vän, Marcus Dekreon <3

Pusshej, Alx <3

Pistolhotet mot min skola

Okej nästan hälften av Sveriges befolkning vet om skolskjutningen som skulle skaka hela Sverige. Och alla vet att det bara var ett skämt. Ett mycket dåligt skämt. Men jag tyckte det var as kul, jag skrattade så otroligt mycket för det lät så osannolikt när jag hörde det. Jag var ju självklart inte i skolan när det inträffade, utan jag satt i Thomas bil påväg hem från Sälen. Och allt började med att jag fick ett sms av min ena kompis där det stod "hahahahaha instängda hahahahaha". Självklart så fattade inte jag någonting, men 5 minuter senare ringer min vän Pullan och berättar att skolan är stängd pga att någon har pistolhotat skolan. Är det bara jag som skulle skratta då eller? Är det bara jag som har så dålig och rå humor?

Ja, det kanske är så. Jag garva sönder åt alla Engla skämt som gick runt efter den tragiska händelsen. Jag tyckte att det var skit kul. Men endå jag skulle nog aldrig vilja att någon gjorde upp skämt efter att jag dog. Men nu hände det ju inte något på skolan, och det var väll tur. Men ändå alltså det hade ju inte vart kul om något hände. Det roliga är ju att det är någon som hittar på någonting sånt bara för att. Och ärligt talat så lär han vara helt bakom flötet med tanke på att hans tåg skulle gå 09.20 och det skulle ta en kvart att åka, det betyder att han bor i Strängnäs. ( han bodde i norra södermanland) men det går inget tåg då. Hur som helst så får vi se detta som en rolig grej med en trög person som säkerligen är trögare än mig.

Pusshej, Alx <3

Piercingen på skidor i Sälen

Okej jag hann aldrig skriva något mer om kläppen så jag gör en lista på Kläppens bästa.
Mest vurpor: Matte
Mest pruttar: Matte
Snyggaste vurpan: Matte och Thomas
Tjurigast: ewelina
Bäst på gissa bajset: Matte
Snyggaste påhittet i liften: Alx
Bäst på att åka: Matte, Thomas och Ewelina

ja jag kom inte på nånting, men Matte leder stort iaf.  Denna natt ska jag sova hos Becka, natten som var spenderade jag också hemma hos Becka. Sandra fyller år imorgon och vi ska fira henne på Lördag. Imorgon ska jag vara med bästa vän. Och jag orkar inte skriva blogg idag.

Jag har tagit ut min läpp piercing.

Pusshej, Alx <3

Några dagar i Kläppen.

31-01-09

klockan är 15.50 och jag sitter på övervåningen i vårat hus. vi har inte gjort så mycket alls än.

Jag lämnade huset 8.20 för att åka hem till Thomas och Västerås och sedan fortsätta våran resa längre upp i vårat avlånga land. Och bilen blev mer än fullpackad. Thomas fick i stort sätt spela tetris i bagage luckan och när den var proppad så vart det baksätet. Sen rakt igenom hela bilen så låg mattes snowboard. Men vi klarade oss gott och väl med platsen vi fick. Det gick fort att åka upp och påvägen stanna vi på ett hotell och käkade lunch bufé i en liten by. Men jag vet inte om man riktigt kan kalla det för buffé. Det var snarare ät hur många köttbullar du vill. Och det var inte det godaste som fanns faktiskt.

Ja och när vi kom hit så packade vi in alla saker i huset och chillade ett tag. Och jag måste säga att vi har ett skit gulligt hus med många sängar :)

Och backarna ska vi inte prata om, från marken så ser de både livsfarliga och sköna ut. Så det kommer nog gå fina fisken imorgon.

Och efter vårat lilla hus besök så begav vi oss ner till receptionen o kolla lite i skidshoppen och sen åkte vi lite. Och nu, ja nu sitter jag ju här. Men imorgon då jävlar. :)

Pusshej, alx <3




31-01-09 # 2

Okej nu är klockan 19.44 men det känns som om den börjar närma sig slutet utav dagen och övergå till natt. Men det är ett tag kvar tills dess. under dessa 4 timmar så har jag inte gjort annat än att setat i stugan, kollade en film som gick på tv och sedan vart det lite andra program och bus med matte och Ewelina. Det vart middag som bestod utav korv med bröd och mackor. Mycket enkelt och mycket gott.

Morgon dagen kommer att bli fullspäckad och tidig om något för halv nio så ska vi ner och hyra skidor och fixa liftkortet och sedan kolla in backarna som finns. Och jag är peppad om något. Jag barar längtar tills man får på sig skidorna och tar liften upp för att sedan kasta sig ut för en backe. Och denna gången kan ju knappast bli mer misslyckad än förra året i Romme. För jag tror ju knappast att Harry John har planerat en skid semester hit, haha.

Men ja jag funderar på att faktiskt gå och lägga mig snart.

Pusshej, Alx <3



01-02-09

Klockan är 12.38 och jag har vart ute sen klockan halv 9. Dagen började med att klättra ner för den extremt farliga trappen som leder upp och ner mellan de två våningarna. Och sedan sätta sig i soffan i 5 minuter för att sedan klättra upp igen och klä på sig allt det man har på sig när det är ca: -20. Sen vart det frukost och sedan blev det till att åka ner och hämta ut skidor och pjäxor.

Sen var det bara att bege sig ut i backarna. Vi tog en knapplift upp för att komma till stolsliften och sedan begav vi oss upp för hela backen. Men jag hann knappt upp förs mitt hår hade blivit vitt och mina ögonfransar hade blivit 4 st vita ögonfransar.

Och efter att vi hade hoppat av och skulle börja åka ner så ramlar matte och hjälmen rulla iväg. Sen åkte vi ner en bit till. Men helt plötsligt så vart det en svart backe så jag och Lina vände och börade gå sidled uppåt eftersom vi inte var redo för en svart backe. Och sen tog vi en lite lättare backe ner. Sen åkte vi upp och ner och upp och ner. Över gupp och ut i skogen. Och Matte ramla, och han ramla. Och sedan åkte vi tillbaka till stugan. Och käkade lite piroger och pan pizza. Och nu sitter jag här i Linas säng och diskuterar galna kroater och "den illaluktande färgen".

Och nu så vill Matte upp i backarna igen. Och alla skriker ta det lungt.

Pusshej, Alx <3




01-02-09 #2

Okej nu är klocjan 18.33. Och första dagen i backarna är avklarad. Om jag ska vara ärlig så har jag blivit grymmt feg och har inte åkt en enda svart backe. Men farten börjar ordna sig och imorgon tänkte jag köra lite hopp. Eftersom det inte vart några idag förutom de små guppen som man åker på så att det kittlar lite i magen. Ramlat har jag faktiskt inte heller gjort. Och ingen annan heller. Bara Matte och om vi alla har tur så kanske Matte kan ramla lite till så vi slipper det :)

Min ena pjäxa hade gått sönder lite men när jag skulle byta så verkade problemet vara löst och så var det inget mer om det. Ja just det, det hände en skit kul sak. Jag skulle hoppa på ankarliften och åka upp för baksidan av berget. Men jag hade ställt mej för långt ut och fick då inte tag på liften och kunde inte stoppa den under rumpan. Eller jag fick ju tag på den. Vilket resulterade i att jag kravlade mig fast i liften och åkte ända upp på toppen hängandes. Snacka om att man fick ont i arm musklerna xD.

Pusshej, Alx <3

tyvärr fick jag inte med alla dagarna eftersom batteriet i datorn laddade ur och jag orkade inte ladda den. Men jag kör en sammanfattning senare :)

Pusshej, Alx <3


RSS 2.0