Vem av alla vill ge mig orgasm?

Jag har hittat en ny favorit låt om jag inte har sakt det. Elvis Presley - Always on my mind. Jag kan inte låta bli att älska texten, melodin, allt. ! Det går inte att hata den! Så snälla nu alla borde lyssna på den låten. För det är inte många ungdommar som lyssnar på honom. Det vet alla, och det vet nog Elvis också. Men hallå liksom lyssna på hans röst? Har ni någongång hört något liknande? Man skulle kunna dö för att ha en sådan röst. Och ja det var ju det han gjorde också. Men ärligt man får ju nästan en orgasm på grund av hans röst.

Och på tal om orgasm så var jag lite elak idag och bröt mot en lag. Och nej jag hade inte sex med en minderårig pojke. Nej jag laddade ner film. Och ingen porrfilm. Fast eller jo, filmen heter ju iof Zack and Miri make a porno. O fy fan vad den var bra, den filmen är ett tips för alla film älskare. Jag låg i min säng och skrattade och skrattade.
Och nu håller jag på o laddar ner en till film. Bedtime stories. Ja ni vet den där nya med Adam Sandler. Och jag hoppas att den är bra. Men det tror jag. Snälla Adam svik mig inte för första gången i mitt liv.

Kvällen igår ja vad ska man säga. Den var underbar. God mat, trevlig stämmning. Men natten, herregud. Ja för många är det nog en dröm att få ligga med 3 tjejer i en säng. Men det är inte min dröm. Det var trångt, det var varmt och det var svårt som fan att sova. Men man får ju se det possetiva före det negativa.

Hoppas att ni också har haft en grymmt värd helg.

Pusshej, Alx <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0