Nya bloggen uppe

Så det hände ju inte så mycket med denna blogg. Men nu finns min nya uppe att besöka, denna blogg kommer jag att ha många minnen med eftersom att den har följt med så länge. Men även bloggar dör. :/ Men men,  nu finns ju min nya, lite snyggare, och lite rosare.
http://lifeofalx.blogg.se

Pusshej, jag älskar er!

Bloggen under ombyggnad

Okej som ni kanske märkt så har min blogg varit mycket konstig den senaste dagen eller något. Så därför ska jag nu sitta och ändra i designen bara för att ni ska bli underbart glada. Och jag, eftersom jag vill att bloggen ska fungera normalt. Så under natten kommer en hel ombyggnad att utföras. Och vi får väll hoppas på ett bra resultat i slutändan. Pusshej, Alx <3

Hamnen

Hej hej, nu har Becka tagit sig hit till mig och vi 2 samt min lillebror Lukas har varit ute och gått i Torshälla. Vi tog som vanligt våran tur ner till hamnen och där satt vi och käkade godis. Har man mens så har man. Så det så. Kul och trevligt hade vi det. Och erkänn att min lillebror ser ut som en ung Krillebooi, haha. Nu ska jag och Becka kolla Criminal Minds. Bye <3



Oops!

Gud nu har jag städat mitt rum. Det har tagit hur lång tid som helst, men det är ju för att jag aldrig orkar anstränga mig och typ går runt och tänker: lalala. Jag håller även på att ladda min ipod. Och i rummet har jag kastat massa skit som jag inte vet varför jag har kvar, bytt plats på saker i lådor, bytt lakan och sånt. Och sen damsugigt och dammtorkat samt vikt in den rena tvätten. Jag är duktig när jag vill. Men ja this was my dirty little secret.

Han har mens

Hej hej, jag vill bara säga att jag städar och att min lillebror har mens eller något.

Mat ska det finnas mycket utav.

Åh gud nu är jag super mätt för nu har jag ätit frukost. Och det blev ju inte den frukosten jag hade velat haft från början, men denna var nästan ännu bättre. Faktum var att jag bara ställde mig vid kylskåpet och glodde in och valde ut vad jag var sugen på och sedan körde jag en mix av allt. Och det blev en omelett med bacon och mozarella ost, sen en sallad med olika grönsaker och lite vitlök och till det ett glas vatten med is. MMM hur gott som helst. Och omeletten var nog den godaste jag någonsin gjort. Och ni behöver ju inte bli superförvånade av att jag inte orkade allt. Hahaha. Men mat är gott och mat ska det finnas mycket av. Så det så. Hur som helst var detta hur gott som helst.
Denna dag blir nog en hemma dag, med fix och grejjer. Kanske kan ta mig till Becka senare idag

I-lands problem

Kan ingen komma och göra frukost åt mig?? Jag vet att man egentligen borde käka lunch, men jag vill ha frukost. Liksom ett nyttigt bröd, sallad, skinka, chailatte och en halv grapefrukt, det är vad jag vill ha. Men det enda vi har hemma är sallad och skinka. Och nyttigt bröd. Men inte det brödet jag vill ha. Egentligen borde jag klä på mig och gå till affären, eller ta och göra något annat gott. Eller så kan jag alltid sitta och svälta och vänta tills mamma vaknar och låta henne göra något ätbart. Hmm. Nej jag tror jag lagar något själv.. Gud vilket i-lands problem xD Hahaha lr hur Becka xD

En mycket morgonpigg och pepp alx!

En lång kväll

God morgon. Jag vaknade för en stund sen och mina läppar är stora och fina idag igen. Jag förstår inte. Usch.
Hur som helst så var vi ju hos Sandra igår och det var mys mys. 3 koppar kaffe drack jag och det var gott. Men badade gjorde jag inte utan det var bara Pullan och Becka som gjorde. Så grattis Becka till årets första dopp. Hos Sandra var det allmännt mys och jag fick med mej en ny mobil hem. Min mobil ska till Gbg nästa vecka och gå på Wow (inte spelet).

När vi var påväg mot bussen så kom Beckas pappa och plockade upp oss. Mej och Pullan släppte han av vid torget och därifrån fick vi gå hem till mig. Hemma käkade vi och jag fixade mig snabbt och sedan drog vi in till stan för jag skulle visa henne å-festen. Men vi var där alldeles för tidigt så det var inge folk. Och folket kom ju såklart vid 10 när Pullan drog till Mariefred. Men lite innan det hade vi fått tag på Becka som kommit ner. Vi hade även spenderat ett fåtal minuter med Magge och Sundin, innan jag fick för mig att vi skulle rymma.
Men när Pullan dragit och Becka hade tagit hennes plats så fann vi dom små pojkarna igen. Samt Sundins vän Ibbe. Sen vandra vi runt på stan. Magge köpte fake Cevapi (usch) Och efter hundra år så bestämmde sig alla för att dra hemmåt.

Jag och Becka vandrade iväg och vi började prata om killar. Becka tycker nämnligen att jag ska satsa på en viss pojke. Men det ville inte jag. Och hon drog upp allt posetivt som finns om honom. Och sen sa hon typ "vilka andra killar känner du egentligen? ***** är ju typ bög, ***** dissar dej hela tiden". Och det betyder ju att han "hemliga pojken" är bäst.
Men nu måste ju jag försvara mig. "hemliga pojken" är inte alls så bra, visst allt posetivt Becka rabbla upp är ju bra, men det finns ju fortfarande negativa saker. Men det finns nog fler posetiva saker. ***** nr 1, är inte alls bög... och ****** nr 2, har dissat mig en gång, och sagt förlåtelse. Och han ser faktiskt bra ut. Och han är cool, han har piercings, uttöjning och tattueringar. SNYGGT!!!

Men ja. Magge kom iaf sen och vi fick avbryta vårat samtal. Och sedan gick vi. Magge svängde vid Årby och Becka svängde vid Måsta och sedan vandrade jag själv. Och det tog hundra år. Jag orkade verkligen inte gå. Helt slut var jag och jag vinglade. Och stadium tofflorna som jag hade på fötterna var inte så bekväma (jag kan inte ha mina vanliga först mina tår har läkt). Så när jag hade typ 700 meter kvar bestämmde jag mig för att gå barfota. Det var ingen bra ide.... Jag fick mer ont då. Och ja hemma så somnade jag nästan direkt.

Inatt är jag barnvakt. Komma och göra sällskap?

Massmord i Sandras pool

Idag är det en ny dag. Logiskt, Alx....
Ja idag ska vi åka till Sandra Panda i Ängsholmen och fika lr nått. Och sedan ska flickorna bada och jag ska kolla på, kanske doppa fötterna. Sedan ska jag vara lite mordisk och försöka dränka dom så fort de kommer nära. Massmord på tröga folk i Sandras pool skulle ju inte sitta helt fel en dag som denna... Nej gud nu får jag sluta vara så dum, jag älskar mina flickor och hur skulle jag klara mig utan dom när skolan startar igen? Ja, okej Becka skulle jag väll klara mig utan. Men det skulle ju kännas lite för tomt att sova i Beckas säng utan Becka. Och inatt när jag la mig var hon riktigt elak. Då hade hon virat in sig i täcket och hade det mellan benen och hon låg med ryggen mot mig. Så jag fick inte så mycket täcke, åtminstånde så täckte det knäna, så jag behöver ju inte hänga läpp pga det. Och påtal om läpp så var mina läppar pyttelite uppsvullna. Jävla bajs också. Hatar det. Där emot var ju inte detta lika farligt som vanligt med tanke på att det bara var en liten del som hade drabbats av denna gratis läppförstoringen.

Nu kom Becka Pecka. Have a nice day :)

Bra förr, bättre sen

God dag/ god natt eller något. Jag sitter hemma hos Becka och kollar på Erik och Mackan, dock så förstår inte Becka den underbara humorn som finns i det programmet. Gud jag får ju skämmas för min humor ibland. Men den är ju kul. Jag skrattar ju iaf?! 

Nu ikväll så kom Emil och hämtade mig och Becka och sedan for vi hem till Krille, sen satt vi och spelade lite kort på Krilles altan. Jag vann faktiskt en gång. Fast innan vägrade jag spela och blev kallad bitterfitta. Och ja jag erkänner, jag är en bitter fitta och en extremt dålig förlorare, iaf  när det gäller kortspel. Jag förstår verkligen inte. Jag förlorar jämt. Ja just ja Cp var med. Tänkte att det kanske var bra att nämna den pojken också. Men jag visste inte hur jag skulle få in det, men nu vet ni.
När det blivit mörkt och myggigt tog vi oss ner till Krilles källare och ja satt och gjorde ingenting till en början. Men sedan blev det spökvideor på youtube, och sen satt vi och glodde på nån gubbe som skrattade as fult. Och sen drog Cp hem och ett tag senare drog även jag och Becka.

Tack till er pojkar för en trevlig kväll. Det var länge sen vi hittade på nått nästan alla och det var väll kanske inte direkt som förut, men det kommer nog bli bättre än förut i framtiden.

Nu ligger Becka och ser allmänt ful ut i sängen. Men det är så jag gillare.
Imorgon blire att åka hem till Sandra och fika med Pullan och kanske Becka, det blir mys. Nu bråkar jag och Becka om vi ska ställa klockan lr inte. Becka säger att vi inte ska det, men jag säger att vi borde det, för annars kommer vi sova för länge. Så jag ställer klockan fast hon inte vill. Mohahaha :D

Jag klädde ut mig till Becka

Jag och Becka är typ bäst i världen på att ha tråkigt. Vi har tråkat sönder hur mycket och länge som helst och vi dör snart. Det har gått så långt så att jag tog på mig beckas kläder och sminkade mig till Becka. Men jag failade. Ja nu har det hänt mycket här. Det är så att Becka först ville ha en trekant med Magge och Ernst. Men sen ändrade hon sig när hon kom på att hon ville ha Ernst för sig själv. Själv tänkte jag whatever, bara jag slipper vara med. Jag gillar korv, men då menar jag inte gubbkorv. That's a big NO NO!

Hallå folket vad händer idag?

Vill man se ut och vara som Becka, så ser man ut så här.
Inte allt för likt va?

Becka ♥ Ernst = sant

Becka är lat och ligger bakom mig i sängen och slöar som tusan. Hon har berättat hennes största hemlighet för mig. Och bara för att jag vet att ni är så intresserade utav mitt och mina vänners liv så tänker jag säga det.
Becka är kär i Ernst. Ja just precis han på tv.
Faktum är att dom har väldigt bra kontakt och ligger och smsar varann på nätterna. Och när inte någon är här så har dom telefonsex. Ja ni tycker nog samma sak som jag... Att det är riktigt snuskigt, alltså inte telefonsexet utan att Becka är kär i Ernst. Men vad ska man göra? Jag har försökt få henne att förstå att han är för gammal för henne och att hon borde satsa på någon i hennes egen ålder. Men hon vägrar lyssna, hon säger att åldern inte har någon betydelse och att hon faktiskt vill ha en äldre man med mycket erfarenhet.
Hur snuskigt och otroligt det än låter så är det sant. Men nu får ni inte säga det till någon. För då kanske Becka blir sur och media får reda på det. Och det vill vi ju inte. 
 ♥  = sant

Mördarögon och rök ur öronen.

God morgon, god morgon. Denna natt sov jag hemma hos Becka och jag blev faktiskt sur för enligt mig tog hon upp alldeles för mycket plats i sängen. Och jag låg inge bra hur jag än låg. Så jag flyttade på henne och sen la jag mig tillrätta och la armen på henne och somnade. Inatt drömde jag en knasig dröm. Bla. så satt jag i en bil tillsammans med mamma, pappa och nån kille. Och killen sa en sak till mig som jag inte riktigt gillade. Så jag slog han flera ggr när vi parkerat i ett parkeringshus. Och sedan skvallra jag för pappa, som blev skit förbannad och slog sönder killen. Jag såg tom. pappas crazy face i drömmen. Det ansiktet som han får när han blir skit förbannad. Mördarögon och sen ser det ut som att det ska spruta rök ur öronen på han.

Nu imorse vaknade jag utav att Andrea damp ringde på telefonen. Och ja sedan gick jag och duschade. Och nu sitter jag här. Har druckit en kopp kaffe. Och snart ska jag klä på mig och sen ska vi till ica och möta andrea. Jag ska se om jag har pengar till en energie dricka. Jag vill ha det. fett gott. Nu ska jag klä på mig

Jag var blekast av alla.

Hej hej, nu är jag hemma igen, eller ja hos Becka. Fick nyss ett samtal från tre fulla pojkar som vandrar runt i Torshälla och urinerar på bilar. Dom heter Magge, Sundin och Simon.

Jag satte mig på bussen och åkte hem till en mycket stressad Becka. Jag fick laga hennes rakhyvel och leta efter hennes shorts. Och sedan djurade vi ut till bussen. På bussen satt Andrea och sedan drog vi iaf te Årby där festen var. Vi hamnade innanför dörren och det slog mig att det endast var folk där som kanske hade varit Lite förlänge i solen.
Vi var där i kanske 20 min innan vi kom  på att jag var den blekaste i lägenheten så då drog vi in till stan ist.
Där knallade vi runt och sedan gick vi till donkan för jag var djurigt hungrig och sedan knalla vi runt ett tag till. Senn  kände Becka sig för brun för att visa sig ute med mig så hon drog hem. Och kvar var bara jag och Andrea. Men vi hängde inte läpp för det utan vi åkte karusell. Sen knalla vi runt i hundra år. Jag fick skäll utav en blatte.
Och sedan gick vi mot Slagsta och Becka kom och mötte oss.
Så ja nu sitter jag här. Becka är ute på balkongen. Jag smsar med my beloved sundin och pratar med beckas jäkla keno på msn. Han gillar inte mig. Jag blir jätte ledsen. NOOOT.
Jag är pepp på något. Love me.

Party ikväll

Nu är outfiten och sminkningen klart. Så nu ska jag snart ta bussen typ. Haha. Shit idag sminka jag mej som tusan. Sitter även med lösögonfransar. Hittade limmet och eftersom det var så länge sen var jag tvungen att ha. Jag kör på shortsen som jag hade igår. Och mammas tröja. Haha, jag älskar henne för att jag kan ha hennes kläder. Och min mamma har även lagt in pengar på mitt kort, så att jag ska kunna äta på stan och åka buss. Älskar henne. Men nu blir det party

Jag odlar mustach

Det blir "fest" ikväll iaf. Eller vad det är som händer... Jag vet inte. Stan blir det iaf. Jag gillar åfesten, och jag gillar den inte. Mycket folk är ett +, mycket fel folk är ett -. Men ikväll kan ingen stoppa mig. För jag odlar mustach och ska ha ett batman plåster på tån. Och till alla er som tänker/ nämner Hello kitty nu tänker jag slå. Hello kitty är så ute. Batman är så inne.


Naken i en värld utav hästar

Jag har nyss blivit erbjuden en häst. Pacman, Marina ska ju inte ha han längre. Och jag behöver endast stå för matkostnader. Det låter lockande. Men jag undrar ändå. För jag kommer ju knappt ha någon tid alls, liksom nu kommer skolan ta massor utav min tid och sedan så är det ju körkortet. Men jag har ju alltid velat ha en häst och jag älskar det.
Måste snacka med mamma.

Föresten så vill ja klädesstrejka idag. Men det går inte, för vi ska ju kanske på fest ikväll.... Men jag skulle vilja vara halvnaken, kanske, eller bara som jag går nu. Med en tröja liksom.

Visste du att..?


... Att det finns två olika typer utav serimördare?
Organiserade mördare: Är ofta försiktiga, har en hög intelligens, har ofta fru och barn och de beskrivs utav sina bekanta som att de aldrig skulle kunna göra en fluga förnär. De letar länge efter det perfekta offret och de planerar sitt brott metodiskt. Först kidnappar de ofta offret, dödar den på en plats och förflyttar den senare till en annan plats där den gör sig av med kroppen. De följer sina brott i median och de försöker även blanda sig in i polisens utredningar som bla. vittnen för att få reda på så mycket fakta som möjligt. Genom att göra så får de en känsla utav makt och kontroll.

Disorganiserade mördare:
  Har låg intelligens, är socialt inkompetenta, de har svårt att få vänner och har ofta stora psykiska problem, av deras få vänner beskrivs dom som lite läskiga. Dessa mördare väljer inte ut sina offer utan plockar dom på måfå. De flyttar heller inte runt oftret utan utför mordet på samma plats som de hittar och lämnar offret.

Många seriemördare går ifrån att vara organiserade till att bli disorganiserade när deras tvångsmässiga mordbegär tar över deras liv.

Faceplant 1,5 meter rakt ner i betongen

God morgon god morgon. Nu ska jag berätta om en blatte och gårdagens kväll.

Igår kväll frågade Emil om jag skulle ner på stan, och det tyckte jag lät som "hej, vi ska ner på stan, ska du med". Men det var det inte,  men det struntade ju jag i, så efter hundra år fick jag komma till Dennis för dom var så sega. Så jag tog cykeln och började trampa och under hela vägen hade jag kontakt med Sundin över sms som berättade att han och magge (+ martin) skulle hem till Jimmy. Och eftersom jag har ett sådant bra minne så att jag minns allt onödigt, så mindes jag även att Jimmy bor i Röksta, dit jag skulle. Så jag tänkte att vi kunde göra sällskap, och då tänkte jag att vi kunde gå tillsammans, men när jag kom fram till Magge upptäckte jag att dom hade cyklar, så jag typ aja. Men det var ju så att bara Magge och Martin hade cyklar... Så jag fick skjussa Sundin, eller ja han skulle skjussa mig, men han totalt sög, så jag fick skjussa honom. Jag trodde jag skulle dö. Han väger 90 kg, jag har inga muskler. Hallå förstår ni min situation?

Men sen kom jag till Dennis. Snodde några klunkar öl utav Emil. Kollade på när dom spelade wow och lyssnade mest när dom snackade. I vissa tillfällen var det riktigt underhållande. Typ som när Dennis berättade om sin kompis som drog en faceplant 1,5 meter rakt ner i betongen. Haha, han babbla i typ 10 min utan att komma till poängen xD
Runt 11 drog vi iaf in till stan och då hade Emil kommit på att han glömt bort Krille och cp, så då gick vi den korta biten till Krille, och så genade vi genom buskarna vid hans tomt, och då var Dennis skit schysst, för han lutade sig mot dom så att jag inte skulle få taggar på mig (jag var säker på att det var en taggbuske, men jag visste inte. Men snällt var det). Ja och sen gick vi ner till stan.

I stan var det ganska så lame, men vi var kvar rätt så länge. Vi mötte lite folk, jag såg ostbågen, jag tappade hakan och kastade upp handen mot munnen, jag tror jag såg "Gertrud" så jag blev lite små off, jag mötte Nicke som hade glömt mig fast det kändes bra iaf, för det är ju inte mig han känner, och en massa annat trevligt folk. Dennis  träffade även på sina kompisar när vi skulle hemåt. Dom var inte härifrån tror jag. Och en utav dom tvingade mig att ta på hans bröst. Och belive me, han var hårig. Och det var inte lite, utan det var som en jävla Golden Retriver.
Borde kanske ha sagt åt han att han borde vaxa bort lite, eller vad nu killar gör på sina bröst. Okej killar ska vara håriga, men inte på bröstet.
Emil och Krille försvann även, så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, för jag blev ju tvungen att vänta på Dennis för min cykel stod där.  Så vi stod och snackade med några folk vi mötte på vägen. Och sedan gick vi mot Röksta. Precis vid Årby rondellen får Dennis ett samtal där någon säger att han måste ta sig till stan. Men som tur var så fann jag Krille så jag gick en bit med honom. Och sedan tog jag cykeln hem.

Hem kom jag iaf mitt i natten, kanske runt halv tre eller något. Och när jag kom in i mitt rum så kom jag på att mamma hade ställt alla fönster i huset på vid gavel för att typ "få det kallare" eller något. Så jag blev ju tvungen att stänga det igen. Och när jag försökte stänga det så lyckades jag ha ner min blomkruka och väsnas som fan. Men som tur var sov mamma. Sen läste jag ett kapitell och sedan somnade jag.

Imorse vaknade jag för ca: en halvtimme sen... Utav att en blatte ringde och frågade efter Mohammed. Jag fattade ingenting, så jag typ sa bara whaaat, whaat, ööööh hela tiden och sedan klickade jag honom. Sedan gick jag upp och in i badrummet och då ringde fanskapet igen och frågade om mohammed fanns där, och jag typ neeeej! Gud man blir ju sur. Klickar man någon vill man ju inte snacka med dom. Idioter.!


Årets första dopp

Jag har badat idag. Första gången i år. Haha, men det kanske inte räknas som att bada, gick runt i poolen i 5 minuter och huttrade och nästan skakade. Men ja nu har jag iaf vart i vattnet.

Jag är glad :)

Hej hej, nu är jag hemma från stan. Eller ja inte riktigt. Jag är hos Becka, det blev en snabb vistelse på stan om man inte räknar med hur LÄNGE jag fick vänta på Sundin. Men ja det gick ju bra iaf. Så jag är glad. Öhm, ja nu sitter jag hos Becka, hon ligger bakom mig och ja håller på och somnar tror jag. Själv blir jag tvungen att lyssna på the voice, inte kul. Och jag åt två portioner till lunch, jag är stolt. Visst mådde jag illa men inte lika illa som jag skulle ha gjort. Min mage kanske har blivit normal igen? Hur det en är så är jag glad. Vad händer ikväll? Åfesten. Nån som ska dit??

Detta visste ni inte?

Igår kväll/inatt så vägrade jag lämna datan förs jag visste vad som menades med omvänd asymmetri. Jag kollade runt på internet, fick inget svar, frågade mamma, fick ett knäppt svar som jag inte förstod.  Det mamma förklarade heter bara symmerti och det är precis vad omvänd asymmerti är. Symmetri kan även kallas spegelsymmetri. Och det betyder i stort sätt att ett föremål är identisk med sin spegelbild. Och asymmetri är ju såklart tvärt om. Om vi säger att du delar ditt ansikte på diagonalen till två delar, så är allting olika. Även om det ser så lika ut. Ditt ena öga är alltså lite större än det andra, din ena näsborre kanske är lite plattare än den andra. Ja ni förstår vad jag menar.

Egentligen var det helt onödigt för mig att leta reda på den faktan, men jag var tvungen att få reda på det.
Du har väll hört att vissa tvillingar säger att de kan känna varandras psykologiska smärta? Du vet är jag deprimerad så känner min tvilling det, är min tvilling stressad så känner jag det. Detta finns det såklart några som tror på, medans andra tror att det bara är påhitt (precis som det mesta här i världen). Men det kan faktiskt finnas en fysilogisk bakgrund till detta. Monozygotägg (enäggstvillingarnas ägg) med symmetri delar sig sent (ofta mellan nio till tolv dagar), därför matchar fostrenas DNA enda ner till den sista koden.

Ja nu fick ni väll veta något nytt? Förlåt för ett tråkigt inlägg, var bara tvungen att skriva ner det så att jag inte glömmer det...


Det kommer att bli en varm dag idag.

God morgon Sverige. Idag är jag uppe tidigt. Jag ska träffa Sundin och det måste jag göra tidigt. För sen ska han vara med Magge och då får inte jag vara med. Så synd. Jag vaknade som vanligt utav mobillarmet och trodde som vanligt att det var dörrklockan så jag blev skit förbannad eftersom de aldrig slutade plinga. Så jag kastade mobilen på byrån och sen hamna den någonstanns i sängen. Sen var jag skit förbannad och klarvaken. Så jag kunde inte somna om.
Därefter klädde jag på mig och sedan gick jag ner och gjorde frukost. Gröten var väll helt okej, hade i linfrön. Jag la även till ett glas saft, jag har upptäckt att saft är skit gott de senaste dagarna. Och nektarinen på bilden ligger fortfarande och väntar på mig, som vanligt så orkade jag inte allt. Hahaha, nej men nu ska jag kika runt på alla mina sidor som jag besöker 1 000 000 ggr om dagen. Och sen kan ju ni frestas utav en bild på min frukost. ;)
Det kommer bli en varm dag idag.

Ska denna till "spara-högen" eller "slänga-lådan"?

Hej hej igen. Mamma tvingade oss i familjen att städa och i utbyte skulle vi få filmkväll med godis. Så jag gick runt i huset och kollade vad man kunde städa, men jag hittade ingenting så jag kom på att jag kanske borde vika in tvätten. Men då fick jag iden om att riva ut nästan allt som finns i min garderob och i mina lådor. Och ja det blev extremt mycket kläder.  Högen var hur stor som helst. Räckte ovanför mitt knä och diametern var ungefär lika lång. Och med mina ögonmått så är det ca: 45 cm kanske. Lite mer. Så högen var stor.
Sedan började jag sortera upp allting. Vissa kläder la jag i en "spara-hög" och andra la jag i en "slänga-låda". Trots att slänga-lådan blev överfull så blev det fortfarande mycket i spara-högen. Men nu har jag iaf plats för nytt. Och jag måste berätta en hemlis.
Ssh! Jag sparade mina gamla skinny-jeans! Ni vet de där jeansparet som är lite lite för små, men som man sparar ifall man skulle råka tappa några cm runt midjan över natten. Hahaha, inte för att dom är så jätte försmå. Men iallafall, haha. Nu var jag busig :)


Alla kläder i en enda stor hög, den var mycket större i verkligheten.

Spara-högen... Lång och smal (A)

Slänga lådan

Frisyrer under ett och ett halft år

Hej hej igen. Efter att jag skrev sist så tackade jag för mig och började gå mot stora vägen. Och när jag gick så flög tankarna runt i huvudet på mig. När jag kommit halvvägs upptäckte jag även att jag fått ett sår på ena tån (på knogen liksom, om det heter så på tår). Så jag var väll inte superlycklig direkt. Och när jag väl kom ut på stora vägen fick jag stå några minuter och vänta på mamma.

Men när jag kom hem så hoppade jag direkt in i duschen. Gud så skönt det var. Var alldeles äcklig och svettig typ. Så det var grymmt skönt. Hade inpackning i håret igen, eller ja jag sitter fortfarande med det. Påtal om hår och inpackningar. Becka och Sandra diskuterade hur slitet mitt hår var och att jag borde klippa av massa för att det ska växa och bli "snyggt". Men jag vill verkligen inte klippa av mig håret. Vill inte vara korthårig. Kanske inte för att det skulle bli så värst kort, men iaf. Fast när jag funderar på det så kanske jag borde det. Klippa det kortare och göra så att allt hår är på samma längd typ så att det blir rakt. Och sedan färga det. Jag har ju haft planer på att färga håret brunt länge nu. Så varför inte göra det? Klippa av allt hår och färga det. Skulle inte det vara najs. Och klippa en annorlunda frisyr? Jag har ju istort sätt sett likadan ut i håret i 2 år. Enda skilnaden är ju längderna och hårfärgerna... 
Ja ni kan ju kolla själva på hur det sett ut sedan januari 2008 till nu i juli 2009. Personligen så älskar jag juli 2008 mest av alla. :( 
 
Januari 08 - kort svart, snelugg

mars 08- kort, blont/svart underhår

Juli 08- blont kort, svart under

augusti 08- kort, blont/svart, raklugg

september 08-svart löshår, snelugg

oktober 08- svart/rött

december 08- svart löshår

februari 09- halvlångt svart

juli 09- svart och långt,slitet, äkta.

Jag är en loser

Nu är det dags att lämna Kjula för denna gången. Men min mamma är för lat för att åka ända till Marinas mormor. Så jag ska börja gå mot stora vägen. Herregud är hon rolig eller vad?? Jag drog på mig mitt "hallå det är mest synd om mig i hela världen" och " dryga" ansikte/röst. Men ja nu ska jag väll börja knalla då. Hej jag heter Alexandra, jag är 17 år och lat och går runt med stadium tofflor på landet. LOSER! Men jag älskar det :)

Sommarlov eller?

Gud vart har alla besökare tagit vägen idag? Har ni gått på sommarlov eller??
Jag och Marina var ute och red för ett tag sen och det gick väll bra. Tog inte några flygfärder iallafall. Men hästen var bra pigg och jag fick hålla in som satan. Men innan vi kom till rundbanan som vi red på blev vi tvugna att passera flera hingstar och en jätte farlig traktor. KUL! Eller inte.
Nu sitter jag och äter glass som jag tvingade Marinas lillasyster att hämta. Den är god och smakar iste. I like it.
Nu ska jag äta min glass och kolla lite sidor. Men ni får väll ha det bra.

Länge sedan jag såg min gamla stalker.

Hej hej igen.
Nu ska vi snart åka men mamma måste först få tag på grabbarna som är hos TrosAnton. Nyss fick jag skäll för att det ligger massa kläder i trappen och typ en tröja på golvet. Och så kan man ju inte ha det. Nej tänk om någon ser in! Oh yeah sure. Man ser ju knappast in genom ytterdörren eller altandörren. Eller jo kanske altandörren, men knappast om man står vid vägen. Okej man kanske ser tröjan om man står vid köksfönstret, men det är ju ifall man står tryckt mot rutan. Och vad jag vet så har min förra Stalker slutat stalka mig. Det var faktiskt länge sen jag såg han överhuvudtaget. Hmm.

Ja snart borde väll min mor komma tillbaka hem skulle jag kunna tro.
Vad händer i era liv då?

Längtar, längtar inte.

God morgon. Detta är nog första gången på länge som jag är vaken tidigt. Vaknade tio och sedan gick jag upp och gjorde frukost. Ja, jag har blivit duktig med det nu. Fruckosten var istortsätt samma som igår. Lite små ändringar bara.
Inatt hade jag svårt att sova igen. Somnade klockan 6. Inte alls kul. Låg först och deppade och sedan smsade jag med Sundin, han är ju ta mig fasiken den enda som är vaken på nätterna. Sedan kollade jag lite på tv. Jag kollade MacGyver (h), haha. Men sedan kollade jag 2,5 avsnitt av Criminal minds, men eftersom jag höll på att somna i det tredje avsnittet beslutade jag mig för att lägga av att kolla. Och då sov jag till klockan nio då min mobil ringde. Av någon anledning hade jag satt larm på den... Och som vanligt så fattade inte jag att det var telefonen, utan jag trodde att det var nån som plinga på dörren.

Idag ska jag ut till Kjula och rida lite. Jag har fortfarande ont i stjärten. Det suger, men va fan. Jag har haft ont och ridit förut. Men det ska bli kul iaf. Längtar redan som fan.
Imorgon börjar ju Å-festen. Det ska väll bli lite kul. Tror jag... Jag måste iaf fixa en sak på fredag. Det längtar jag inte direkt till. Måste bara få tag på Magge först...

Men ja ni får väll ha det bra idag.
Grattis Ida 18 år <3

Tack för en trevlig kväll. <3

Gud idag har ju bloggningen varit pinsamt dålig. Eller bra för er som läser den kanske. Så ni slipper läsa så mycket.
Idag cyklade jag ju till Slagsta och mötte Sandra Panda och sedan fortsatte vi in till stan.  Gick till Gina och köpte Idas present. Och sandra köpte ett linne. Sedan rantade vi runt på stan och sedan bestämmde vi oss för att sätta oss på java och chilla. Där blev det en cola, snack, tidningar och spel på mobilen.  Sedan försökte jag få ner Sundin och hans vän Alex, men de ville inte komma. Men dom kunde smyga runt efter oss nere på stan. MMH jävla stalkers. Jag och Sandra köpte även ett kort till Ida. Och det tog oss en halvtimme att välja ut vilket kort vi skulle ha. Minns inte vilket vi tog men det var ett stort.

Klockan sex så drog vi från stan hem till Ida, och jag måste säga att maten var underbart god. Kyckling och pommes och grillspett med goda saker på. MMM säger jag bara. Och efterrätten var ju gudomlig den med. Typ glass, bananer, chokladsås och maränger. MMM!  (bilder kommer sen på bdb)
Vi hade också snack om andar och spöken. Och ja sedan ville vi vara töntiga och köra anden i glaset. Men det blev inte så, så vi kollade Alot like love. Fast vi tröttnade ganska fort och vi satt JÄVLIGT trångt haha. Så vi började köra viskningsleken ist xD hahahaha! Sedan kännde jag att det var dags för mig att dra mig hemmåt.

Så nu sitter jag hemma och har grymmt ont i magen. Usch... Men jag hoppas att ni har det bra och har haft en bra dag. :)
tack för en trevlig kväll :)

Frukost på sängen?

Hej hej igen, nu har jag både gjort min frukost och ätit den. Och det var mycket mycket gott. Och mycket mycket mat. Så jag orkade inte äta upp allt. Men gott var det.  Det blev 1 minibaguett med skinka och ost, och sen röd paprika på. En "omelett" (typ), en stor kopp kaffe och sen ett glas hemmagjord slush, ja jag hittade två vattenflaskor  i frysen och ställde dom i kylen eftersom min familj, lätt glömmer saker när dom ska kyla ner det lite extra. Och jag trodde att det var vatten i flaskorna, men det var vist saft. Men gott var det.
Och på bilden, "omeletten" ser typ bränd ut, men det var den inte. Knappt iaf...
Erkänn att ni vill att jag ska laga frukost till er, och servera den åt er på sängen!! :D:P

Jag älskar vegeta och juggar

Goddag.
Inatt somnade inte jag förs halv fem. Det var riktigt jobbigt... Först kunde jag inte sova för så fort jag slöt ögonen fick jag en mycket knäpp bild framför mig. Och sen låg jag bara och snurrade runt. Så jag började smsa folk, typ tusen stycken, men det var bara Sandra och Sundin som svara. Och samtidigt så låg jag och försökte förstå mig på Yatzy på mobilen, det gick ju inte... Och efter ett tag så runkade mobilen sönder, och jag kunde inte smsa. Så då började jag dampa på det och sedan kolla jag tv, men det  var inge bra program. Så då tog jag fram massa gammla tidningar. Och tillslut blev jag trött.

Idag vaknade jag ca: 11.40, så jag smsade Sandra att jag var vaken och sedan hoppade jag in i duschen. Nu är jag förbannat jädrans hungrig så jag måste nog göra mig lite frukost. Och jag är grymmt sugen på ägg och vegeta. Kanske en macka, med gurka och vegeta. Ja jag älskar vegeta. Det är nog en utav de bästa sakerna som juggarna har gjort, efter Becka då :) Dock så måste jag köra med mammas äckliga Vegeta. Oj förlåt Becka, jag menade: mammas mindre goda Vegeta!

Men men som sagt så ska jag nu klä på mig kläder och sedan laga mig frukost och sedan blir det att dra ner till stan och handla present till Ida. Så ni får väll ha det bra, pojkar och flickor.

   ♥    = sant!

Trött på min kropp

Jag börjar bli trött på min kropp nu. Jag mår illa varje gång jag äter. Det är inte normalt! Byta kropp med mig? För jag vet inte vad felet är. Och föresten gillar jag mina p-piller, för jag har fått lite större tuttar. :)

Stolt!

Jag har inte rökt idag! Jag är stolt över mig själv :D

Detta ska fan inte respekteras!

Nu är jag jätte förbannad och jag har tom. gråtit en skvätt pga. det. Nu är det så här att jag kollade schemat som jag ska ha i 3an. Och på det står det att jag ska gå från halv 9 till klockan halv åtta på måndagar! DET ÄR FUCKING JÄVLA 11 TIMMAR! Man ska väll inte få gå så länge!? Jag tänker fan i helvette gå så länge! Jag tänker gå till rektorn det första jag gör när jag börjar och skälla ut honom. Faktum är att jag redan nu vill ringa och mordhota honom. Men jag tror inte att det skulle se så bra ut på mitt CV.

Visst skulle jag kunna ta bort den kursen eftersom att det är ett individuellt val. Men saken är ju den att jag behöver dom poängen och meriterna jag får, så jag kan ha det när jag söker in på högskolan. Så nu funderar jag på att se till så jag slipper gå på den lektionen och plugga hemma det som ska göras på den lektionen. För dom kan ju inte tvinga mig att jobba i skolan i 11 timmar! Och tar man bort rasterna på den dagen så jobbar jag iaf i ca: 9 timmar vilket är mer än de flesta vuxna får jobba!

Och jag är en trött och lat människa som ser till att vakna ca: en halvtimme innan bussen går till skolan så att jag kan sova så länge som möjligt. Pga. att jag gör så, så hinner jag sällan äta frukost. Det betyder att jag väntar tills det blir lunch i skolan. Och hur blir det då på måndagar. Vad händer om jag inte äter frukost, lunchen i skolan är äcklig, så jag äter knappt utav den, jag får ingen mer mat på hela dagen eftersom jag inte har pengar till att köpa någonting. Ska jag då gå hungrig hela dagen och sedan äta när jag kommer hem vilket blir efter klockan 8? Jag kan ju isåfall lika bra börja svälta nu så att jag är beredd när skolan börjar! Detta ska fan inte respekteras, varken utav mig eller någon annan.

Jag tänker fan inte ha det så! Och jag tänker göra allt för att detta ska ändras! Jag tänker skaffa mig riktigt bra argument och sedan ska jag få min vilja igenom!

Visste du att..?

Hej hej igen. Nu har jag faktiskt gjort rätt så mycket sedan jag skrev sist. Jag har: skällt på mamma i telefonen, duschat, haft hårinpackning och ansiktsmask, kollat Criminal minds, ätit en kexchoklad och nästan druckit en liter vatten och så har jag självklart skrivit ner supersmarta saker från Criminal minds.

Visste du t.ex. att Charon (Karon)är herbiska och betyder guds brinnande ilska. Charon är även de dödas färjkarl i den grekiska/ rommerska mytologin och Plutos enda måne. Pluto är även den rommerska mytologins motsvarighet utav Hades.

Eller visste du att OCD betyder tvångssyndrom. Ocd omfattar kommunikationsproblem mellan främre delen av ghärnan och hjärnbarken. En form av OCD är samvetsgrannhet (religös besatthet och tvång). Personen med detta känner en överdriven rädsla för att synda som skapar ångest.

Eller att de flesta pyromaner är vita män mellan 17-27 år?

Detta visste inte jag innan. Eller jo jag visste att Karon var en måne och hade någonting med någon mytelogi att göra. Men det andra hade jag ingen aning om. Hade du?

Tack Emil

Gud jag har glömt att berätta om igår kväll.
Jag fick ju skjuss till slagsta för att hämta min cykel och för att dra till Emil. Och så fort jag hoppade in i bilen så började mamma tjata om mina kläder!? Typ att jag inte kunde gå klädd så om jag skulle kolla film, för att jag gick festklädd ?! Och att jag inte kunde cykla så för då skulle jag frysa ihjäl?! Herregud jag hade klänning och en knuten skjorta (som jag brukar ha skjortan), och jag hade tom. shorts under. Så vid q8-rondellen svängde mamma hem igen så jag fick byta om. Då bytte jag klänningen mot ett svart linne. Och tog jeansen i väskan (så att jag inte skulle frysa)... Sen skjussa hon mig till slagsta och därefter cyklade jag till Emil.

Hemma hos Emil kom jag återigen på att jag måste skaffa mig bättre kondis. För jag var död. Sen satte vi igång och kollade filmen. Den är super bra. Kanske lite lame, men superbra iaf. (Den bästa sommaren). Och i slutet av filmen kom Emils bror in i rummet och kollade lite han också. Han gillade filmen han med.
När filmen var slut så gick jag ut för att ta cykeln hemmåt. Och då följde Emil med ut för att slänga sopporna. Men väl ute så stog vi och bablade hur länge som helst. Och sen kom hans lillebror ut och sa att han skulle följa med sina kompisar en bit hem. Problemet var ju då att Emil kom på att han blivit utelåst. Så vi satte oss på bänken utanför och pratade mer där, skrattade och sen försökte jag visa han hur man gör ljud med händerna. Fast det gick inte så bra för mig heller. Hahaha. Lyckades bara ibland. Sen skulle vi bryta arm och ja jag förlorade stort fast jag fuska. Gud jag måste bygga upp kondisen och träna muskler.
Efter en halvtimme kom hans bror och Emils mamma hem och då cyklade jag till Becka, fast egentligen skulle jag hem.

Men kvällen var faktiskt riktigt kul :) Tack Emil

Knäppa drömmar!

God dag, god dag.
Gud idag sov jag verkligen länge. Jag vaknade vid ett för att min mamma ringde och undrade varför jag aldrig kom hem inatt. Men ja jag fastnade hemma hos Becka. Och så sov jag över här. Och gud, den kvinnan har ju en skruv lös. Hon ska inte sova. Hon gick säkert och la sig efter tre igår natt. Och hon blev helt till säg när jag väckte henne. Hon hade ju sovit bort hela dagen... Men så går det när man är vaken hela nätterna. Gud jag låter som min mamma.

Inatt drömde jag en skit knäpp dröm. Jag och massa annat folk var fast hos några människor. Och sen låste dom in mig i något rum. Men jag lyckades rymma och skulle mörda dom som hade huset. Så jag tog två köksknivar och gick för att hugga en gubbe. Så jag tröck in kniven i magen på han och i hjärtat, men han fortsatte att leva. Så då börja jag slizea han i halsen. Och efter typ hundra år så dog han.
Sen drömde jag om Magge och fjortisAdde och Sandra. Och Magge hade vart kär i mig och bla bla bla. Helt knäppt. Sen gick vi på stan och höll varann i handen. Och sen gick vi in på JC och kollade barnkläder... Hmm?

Ja men nog om det. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Får väll se vad som hittas på. Jag har iaf jätte ont i stjärten och på en bit av ryggen. Antagligen efter ridningen. Men det är orde ta mig ut till Kjula snart igen och rida. Jag och Marina funderade på att rida på rundbanan då. Så ja det blir nog bra. Längtar som fan iaf. Jag älskar hästar.
Men men nu ska jag klä på mig iaf.

Jag är lycklig!

Nu är jag glad igen. När min mamma hamnar på pansionärshem så kommer jag självklart att komma och hälsa på. Mamma ska snart komma hem. Och då ska hon skjussa mig till Slagsta så jag kan hämta min cykel och sedan ska jag till Emil och så ska vi kolla film.  Vi ska se den bästa sommaren och det skulle vi egentligen gjort i fredags. Men eftersom jag heter Paris Hilton och har så mycket för mig hela dagarna (not) så har jag inte haft tid. Men nu har jag tid och nu måste jag dra.!

Jag blir förbannad!

Åh gud vad jag är sur. När jag äntligen är riktigt pepp på att ta mig till Emil så fixar jag mig på två sek. Bestämmer mig för att ta mammas cykel och komma hem senare ikväll. Sen kommer jag ut genom dörren. Låser upp cykeln och upptäcker att jag har punka. KUL!!!! Så jag ringer mamma för att fråga om hon kan skjussa mig till slagsta så jag kan hämta min cykel. Men då säger hon att hon inte har tid och hon gör något viktigt. Men jag får inte veta. Och hon säger att hon kanske kan skjussa mig när hon kommer hem. Men hon vet inte när hon ska hem. Så man blir typ hallå! och sen GAAAAAAAH!!! sen vill man bara skrika och svära som en annan idiot. Och vad ska jag göra nu då? Nu blir det ju alldeles försent. Klockan är ju tjugo i nio? Det blir ju försent. Och sen bad hon mig att ta bussen till slagsta. Och jag sa HALLÅ! Pucko jag har inga pengar! Då bad hon mig att leta.! Men va fan dom tar ju inte kontanter på bussen och jag har 2 kronor på kortet. Och typ 9 spänn på mobilen! SKOJ! Då ber hon mig att gå till Slagsta! Hallå då kan jag ju lika bra gå och sätta mig på spåret på en gång och vänta på att tåget ska köra över mig. Det betyder att jag kommer dö om jag går till Slagsta. Fast det inte ens är 4 km. GAAAAH!!! Hon kan ju glömma att jag kommer att hälsa på henne när hon hamnar på hemmet!

Jag är ett extra barn :D

Hej hej.
Jag har lite problem med internet. Jag fick inte logga in på bdb, så jag satt i hundra år och skrev om allt. Sen kom det upp en ruta att jag försökt för många ggr, och får börja fortsätta försöka om en halvtimme. KUL! Sen skulle jag in på ec och det var samma sak där, så jag fick skicka ett sånt där "glömt lösenord"´s grej. Men nu kan jag logga in. Haha, antingen är det för att jag aldrig loggade ut mig på Marinas lillasysters data. Dum flicka är vad jag är!

Haha föresten så fick jag skjuss hem från Kjula av Marinas familj, men Marina släppte vi av hos Björn, sen var jag tvungen att åka och handla med hennes familj. Och på Willys så ringde jag min mor som talade om för mig att jag inte skulle få någon mat hemma. Nja, så illa var det väll kanske inte. Men jag skulle få äta kräm. Och kräm är ju ingen mat. Eller hur?  Men som tur var så är ju jag som ett extra barn hos familjen Uusikartano. Så jag fick äta där. Och där fick jag äta tacos. Då snackar vi mat. Eller hur? Man kan ju inte tacka nej till det.

Men nu ska jag upp och duscha och byta om och sedan ska jag sno mammas cykel och dra till Emil. Gud mamma kommer döda mig när jag har tagit hennes cykel. Men vadå, jag har inte orkat hämta min hos Becka än ( a ). Och jag får väll lämna en gullig lapp på köksbordet. Men men. Som sagt nu ska jag fixa mig. Ha det bra mina älsklingar <3

inte lika röksugen

Hej hej. Nu har jag vart vaken i sisådär fyra timmar. Och jag är inte alls lika röksugen som igår. Det är posetivt. Jag och Marina har varit ute och ridit och det gick väll bra. Senare ikväll kanske jag ska till Emil och så ska vi kolla på film. Jag orkar inte skriva just nu. Men det blir väll mer senare. Ha det

Mäktig krigare.

Funderar på att sova nu faktiskt. Det är ju en dag imorgon också. Och imorgon ska jag och Marina rida ut med Scorpion och Pacman för att se om Pacman reagerar på trafiken. Vi ska iaf rida under två broar som motorvägen ligger på. Hoppas att det går bra. Men det borde det nog göra. Scorpion kan ju det där så då borde det bli bra. I värsta fall kanske man får ta sig en flygtur. Men det är ju najs det med ibland. Eller hur?

Agent Giddeon är på tv och det är inte Criminal minds. Får inte kolla, får inte kolla. Han ska vara agent Giddeon och ingen annan.  Har för mig att det betyder mäktig krigare på Herbiska. Inte säker men tror det.

Och föresten vill jag tacka alla er som läser min blogg. Ni är underbara och ni gör mig verkligen lycklig. :)

Men nu ska jag försöka sova lite. Ha det bra godnatt :) <3

Det känns som att jag sitter i Afrika

Nu kanske man borde säga god natt, men då tror alla att jag ska sova. Så det suger ju. Jag vill be om ursäkt till alla er jag smsterrat nu ikväll. Men erkänn att det är lite kul att få dåliga sexsms. Sundin var nog den som uppskattade det mest. xD och nu ska han leka psykolog tror jag. Hmm. Men wtf.
Marina ska sova nu, och hon har satt igång nån neger musik. Dom låter typ waeeaih waaajaaja och så är det trummor. Höhö kul nu bad hon mig att byta låt.
Öhm. Ja det händer väll inte så mycket alls just nu. Sitter här i lillstugan i Kjula, fryser om fötterna och vill inte bli psykologad just nu. Men jag ska väll vara ärlig och prata ut. Han som tog upp det och då ska han banne mig få höra. Eller hur? Aja jag har ju absolut ingenting att säga. Det känns som att jag sitter i Afrika.

Bländad

God kväll. Jag vill bara berätta att jag är lycklig nu. De visar sex and the city på Comedy central eller vad det heter. Och det var så länge sen jag kollade på det. Så det känns bra. Och nu tänker jag säga en sak som gör mig mindre lycklig. Jag har rökt. Men jag tog bara 2 bloss för sin röck Marina cigen ur handen på mig. Thank god for that! Och nu sitter hon och röker på min cigg och ska leka paparazi. Jag ska blänga ilsket å henne. Åh gud jag blev bländad av blixten.Gud jag blir galen. Jag ser en prick.... Men nu ska jag inte skriva mer.


Godis är jobbigt..

Hej hej, nu är min familj hemma. Eller ja, Albin och Lukas är ute och mamma är i tvättstugan. Men nu vet jag ju nästan vart jag har dom. Innan var dom ju borta från klockan 14.00 till ca: 18:45, vilket fick mig att tro att de blivit bortförda igen. Dock inte utav rymdvarelser, utan av Markoolio. Ja för de var på parken zoo och kollade på honom. Men dom var borta lite för länge tyckte jag. Men nu är dom ju som sagt hemma och dom är inte skadade. Så snart ska vi åka till Kjula. Jag ska försöka flörta till mig att få köra en runda. Hoppas jag lyckas. Jag vill köra bil. Nu vet jag iaf vad jag vill. Godiset och colan löste alla mina bekymmer och nu känner jag mig inte lika röksugen som innan. Byt ut ett beroende mot ett annat. Eller hur är det. Dock så skulle jag inte vilja vara beroende utav godis. Godis är jobbigt. Men ja nu ska jag peppa mamma. Ha det bra, kanske slänger in ett inlägg senare ikväll.

Visste du att?

Nu har jag kollat Criminal minds. Och jag har bestämmt mig för att börja skriva ner smarta saker som dom tar upp där. Sånt kan man ha användning för senare i livet. Eller inte alls. Men jag tänkte att det kan vara bra att veta lite saker tills nu i höst när jag ska börja med psykologi.

Visste du t.ex. att organiserade mördare är försiktiga och psykopatiska istället för psykotiska. Och att de ofta är faschinerade utav polisens arbete, därför brukar de ofta vilja vara delaktiga i utredningarna, b.la. som vittnen. Detta gör de för att se hur långt polisen har kommit i utredningen och det ger dom en känsla av kontroll och makt.

Eller visste du att det finns ett kinesiskt spel kallat Wei-Chi (Amerikanska=go) som anses vara det svåraste brädspelet någonsin. Spelet är även psykologiskt avslöjande. Och med hjälp utav din spelteknik så kan man veta hur du är som person.

Jag vet inte vad jag vill göra!

Jag funderar just nu på om jag ska ta och tvätta lite mer. Liksom nu har jag tvättat allt jag ska men jag har tid till klockan nio ikväll så varför inte slänga in en till tvätt kanske. Eller så kanske jag ska baka. Fast jag vet inte riktigt. Först och främst så borde jag plocka mitt vänstra ögonbryn... Det låter som en bra men tråkig idé. Varför ska jag bara ha energi till ett ögonbryn? Det suger ju.
Men tvättar jag en till tvätt efter detta så är jag inte säkert att jag hinner ta mig ut till Kjula idag. Och jag vill dit ikväll. Jag vill inte att mina ciggaretter ska ligga i min väska och nästan skrika på mig. Dom vill att jag ska röka dom. Men jag vill inte det. Eller jag vill, men jag får inte! Gud så jobbigt allt är.

Gud det skulle sitta fint med en cigg nu!

Hej hej mina älsklingar. Jag sitter just nu med ett plockat ögonbryn som jag önskade att jag inte plockat. För det blev grymmt dåligt. Usch på mig. Jag är röksugen så in i helvette och tanken på att det ligger typ 5 cigg ca: tre meter ifrån mig känns förjävlig. Jag vill bli av med dom så fort som möjligt. Och sedan vill jag gå och sova och vakna upp om si så där tre veckor. Eller den 17de vill jag nog vakna upp. Så jag kan dra på kryssningen. Men ja nu ska jag och mitt plockade ögonbryn gå ner till tvättstugan. Gud det skulle sitta fint med en cig nu!

Jag vill göra saker fast jag inte får.

Hej hej igen. Om 20 min så ska jag gå ner till tvättstugan. Och tro mig jag är allt annat än pepp. Usch och fy och blä på det. Och nu är jag så grymmt röksugen så det finns inte. Och jag är en sådan människa som vill göra saker fast jag inte får. Och nu får jag inte röka. Då vill jag röka. Alltså ärligt det har inte ens gått två timmar sedan jag vaknade och det känns redan som att jag vill slänga mig på golvet och gråta. Men som sakt, det är bara för att jag inte får röka. USCH!!! Men nu ska jag ner till tvättstugan. Please kill me!!

Ibland är drömmar bättre än verkligheten.

God morgon. Jag vaknade nyss.
Idag var en sån dag som man verkligen inte ville gå upp. Idag var en sådan dag som man bara ville ligga kvar. Slippa öppna ögonen och bara fortsätta drömma. Ibland är drömmarna mycket bättre än verkligheten. Speciellt dagens verklighet. Idag slutar jag att röka. Idag ska jag slava i tvättstugan. Och idag ska jag göra massa tråkiga saker. Då känns det bättre att sova. För nästan alla drömmar är bättre än denna dag.

Men som sagt, idag slutar jag. Och jag har än så länge klarat ca: 15 min. WOOOOHOOO!
Och nu vill jag bara duscha. En lång varm dusch vill jag ha.
Mina läppar är halvt uppsvullna.
Woho livet funkar ju fin fint för mig.

Skor och kärlek är samma sak.

Hej igen. Jag kollade nyss på Confessions of a shopaholic. Och då sa hon något om skor, typ se din sko som en investering och allt vilar på den. Och något mer. Grejen är nu den att jag tänker ta och sno den där skoidéen och skapa mig något eget utav det. Det kommer säkert bli dåligt och bara massor utav funderingar kors och tvärs. Men jag tänker i alla fall skriva det och spara det här på bloggen.

Dina skor är en del av dig. Du har dom på dig så fort du lämnar ytterdörren. Du går i dom och du sliter ut dom med kärlek. Dina skor tar dig igenom livet, dom tar dig till ställen som du aldrig varit på, eller till ställen som du är på varenda dag. Du har alltid haft dom och du kommer alltid att ha dom. Men genom åren så kommer du att byta skor. Du kommer ha allt ifrån barnskor till sådana där fula  pensionärsskor. Du kommer ha högklackade skor, låga skor, eller varför inte en sko med ett snöre mellan tårna. Du kommer att bära bekväma skor, men ibland kommer du även att plågas med ett par skor. De där skorna som ger dig sår som gör så ont så att du knappt kan gå.
Men det är så med skor. Vissa skor är skapade efter dina fötter, medans andra skor är ämnade åt någon helt annan. Och visst känns det jobbigt när du har lagt ner så mycket tid på de där skorna förgäves. Skorna var inte gjorda för dig.  De skorna var gjorda till någon annan.

Och så är det med kärlek också.
Kärlek är en del av livet. Vart du än hamnar i världen så finns kärleken ändå där. Och du kan visa din kärlek på så många olika sätt, till så många olika personer. Och genom åren så kommer du möta på så mycket olika former utav kärlek. Kärlek till ditt barn, till din morfar eller till din pojkvän. Men ibland är kärlek precis som skor. Ibland går dom sönder, ibland ömmar dom, men ibland så kan det vara de bästa skorna som du någonsin haft på dig. Men hur det än är så kommer du ofta till den punkten där du måste lämna dom. Gå vidare utan dom, och skaffa dig ett par nya skor. Du kommer aldrig att hitta ett par skor som är som dom var. Du kommer aldrig att hitta ett par som kan ge dig lika många minnen som dom gamla. Men skor är så, och det är kärleken också. Man måste bara nöja sig med det man har. Lämna det gamla bakom dig och gå vidare.

gästbloggare: flyktsoda @ ec

Jag tänker börja inlägget med en rolig historia:

Vad är det största mysteriet med män?
- Hur de kan bli äldre utan att mogna.

Och nu när vi är uppvärmda tänker jag göra vad jag gör bäst. Det vill säga: klaga.
Jag avskyr alx men endast för att hon är så jävla snygg. Hur rättvist är det?
Dessutom är hon lika awesome som jag. Det är också.. roligt?
Äh. Nog om henne.

Min mamma är en subba.
Hon låter mig inte ens försöka starta bilen. Så fort jag frågar blir svaret "inte idag".
Jag tänker inte döda skrothögen, jag ska bara lära mig hur man startar :@
Eh. Puss.

Glöm inte att jag är bättre än er alla! <3
(..förutom alx)

av flyktsoda @ ec!

Gästblogga? Kanske?

Jag har jätte jätte jätte tråkigt. Jag sitter i stort sätt och glor in i dataskärmen. Jag laddar ner en film. FY, på mig! Jag lyssnar på musik. Men jag vet inte vad jag vill lyssna på, så jag låter spotify sköta jobbet och just nu är det Nirvana - smells like teen spirit. Jag kallade nyss Marina för dude. Det är våran nya grej tror jag. Dude, sweet, dude, sweet.... Ungefär som i Dude where is my car. Usch nu kom Veronica Maggio - måndagsbarn. Usch jag hatar Maggio, men det får väll gå för den här gången.... Orkar inte byta... KUL liv jag har. Eller nej. Underhåll mig... Gästblogga? Kanske?

Lillebror Lukas bild ♥

Jag är stolt

Åh så nu äntligen fungerar bloggen igen. Jag hatar när det cpar sig för mig på familjens dator. Gud jag saknar redan min dator och det har gått ca: 20 timmar sedan jag upptäckte att internet inte fungerade. Gud man blir ju ledsen.
Och nu när jag fixade spotify till den här datorn så finns inte min spellista. Går det att fixa eller måste jag göra en ny? Igen? Gud jag som äntligen fått ordning på min spellista. Hmm den som vet kan ju gärna lämna en kommentar. Tack! ♥

Jag måste erkänna att mina helger har blivit sjukt tråkiga sedan jag kom hem från Kroatien. Eller okej dom var rätt så tråkiga innan också. Och detta är ju ändå andra helgen i Sverige, så jag ska väll kanske inte klaga.
Om sjutton dagar drar jag iväg på kryssning (okej) och den 20de börjar skolan (inte okej).

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva nu. Jag behövde bara skriva lite.
Jag hoppade studsmatta idag. Jag suger.
Och de två fotona under fottade mina småbröder.
Visst är dom fina? Jag är stolt.




Ny bakgrund...

Hej hopp ny design igen..
Kände att den förra med leopardfläckarna inte var jag längre.
Fast jag undrar om en blomma är jag.
Jag byter nog snart igen...
Men denna får vara så länge tills jag hittar något nytt.

Usch och fy och blä!

Hej hej, nu är jag hemma igen. Det var väll halvkul hemma hos mormor. Albin och Lukas snodde min kamera och fotade gärnet med den. Det var kul att se, och dom är riktigt duktiga för att bara vara nio år. Så jag ska slänga upp lite bilder på bilddagboken och sen är det ju bara för er att kolla där. För bloggen funkar ju såklart inte som den borde på den här jävla datan. Och jag har inget annat val än att sitta här eftersom jag inte har något internet på min just nu. Hatar det men vad ska man göra? Ja nu sitter jag hemma iaf och är väldigt mätt. Propp mätt. För mätt. Illamående mätt. Jag hatar att jag mår illa så fort jag äter något. Jag hatar att jag mår illa när jag inte äter något. Usch och fy och blä. Men det går väll snart över. Det är väll bara någon period. Och påtal om att må illa så måste jag nu ta mina p-piller.

Bortappade saker

Hej hej igen. Snart ska jag till mormor där det blir grill. Men först ska jag möta Becka vid bussen. Men innan det så måste jag leta efter hårgrejjen och mina nycklar. Jag och mamma bråkade nyss för att jag har "tappat" bort mina nycklar. Vilket jag inte har gjort. Dom är här hemma, nånstanns, jag vet bara inte vart någonstans. Men nu kan inte jag skriva mer. Måste leta.

Brüno och internet

God morgon, god morgon. Jag är rätt så små förbannad... Igen... I ett års tid har jag varit uppkopplad på grannarnas internet med min laptop. Och inatt när jag kom hem och skulle starta datorn så visade det sig att dom har låst det. Och jag hade ingen aning om vad jag skulle göra. Jag blev helt waaah'ig. Så nu blir det mindre bloggande, inga sena nätter och ett GRYMT tråkigt liv för min del.
Bruno var underbart kul, lite för äcklig på vissa ställen, men grymmt kul. Jag garvade sönder så in i helvette. Så det är en värd film. Efter bion så fick jag och Marina vänta på bussen i en timme. Så jag, hon och Björn gick runt och muppade på stan. Och när vi väl kommit till lilla Torshälla så satt vi ute i kanske en halvtimme och snackade om gammla minnen. Vi blev även uppraggade av två gubbar. MMM mys. Men nu har inte jag så mycket mer att säga.