En enkel lista på ett roligare liv.

Alla vet att det finns mycket i världen som smittar. Könssjukdommar, självmordstankar, negativitet, förkylningar men en sak får vi inte glömma. Och det är att även skratt smittar. Men hur ska man göra då, för att skratta sig lycklig och så att det smittar på alla andra. Här har ni en enkel lista som kan hjälpa er i de tråkigaste stunderna.

1. Var barnslig. Det funkar alltid. Gör som mej, släng dej på golvet, hoppa upp och skrik tittut. Jag övade denna grej idag på Becka och hon låg i sängen och skrattade.

2. Säg nått kul. Då menar jag inte någon rolig historia, för dom blir ofta totalt dåliga och kul i någon sekund. Säg den första trögaste saken som kommer upp i ditt huvud. För det blir ofta ett minne för livet och så kan man påminna om den tröga kommentaren och skratta åt den om en månad igen.

3. Prata om roliga minnen från när man var liten. Den funkar alltid. För det finns mycket från de gammla goda tiderna som man skulle kunna sitta och skratta åt i hundra år.

4. Sätt på en rolig film. Eller varför inte ett roligt klipp på youtube. För vem kan inte låta bli och skratta när en starwars snubbe står och juckar åt en rolig låt?

5. Skäm ut dej. Även om du går in i någon med flit eller av misstag så är det riktigt kul.

6. Åk ner på stan och förfölj någon ett tag. Gå efter den hela tiden med ca: 2-3 meters mellanrum och skulle personen kolla bakåt på er, så kolla åt ett annat håll. Skulle den även fråga er vad ni gjorde så säg nått trögt som "jag har ont i foten" och gå där ifrån.

7. Kolla på varandra och gör grimasher. Den som skrattar först åker ut. Ni vet leken som man gjorde när man var liten. Det är en riktig skratt smittare.

8. Gör något oväntat. Typ som att svara helt tvärtom på en fråga.

9. Spela ett spel och fuska så mycket du kan med flit och försök att skratta bort det. Låt det inte gå överstyr.

10. Vik varsin loppa och skriv saker i den som den andra måste utföra.

Funkar ingenting av detta så får ni vara sura hela livet. Men kom ihåg, man lever längre om man är lycklig :)

Pusshej, Alx <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0