en kall måndag

Ja nu har jag varit vaken i 2 timmar. Det känns oerhört skönt + att jag har hunnit med massor av saker. Eller nej kanske inte så mycket. Men lite i alla fall :) Jag har hunnit ta min långa morgon dusch som är ett måste. Jag skulle nog kunna leva i duschen om jag fick. För det är så skönt :) Liksom stå under rinnande varmt vatten och om jag inte orkar stå (som jag sällan orkar på morgonen) så sitter jag ner i badkaret med dusch slangen i handen.

Jag har även hunnit ta en liten brunch med min mor. Och kollat igenom reklamen och sakt att jag vill ha nya påslakan ttill min säng eftersom jag bara har 1 påslakan set till mina 2 täcken och jag vill inte hålla på o blanda. Så mina täcken pendlar just nu mellan de 2 blåa sidenlakanen eller de 2 randiga påslakanen, som matchar men är i olika färger.

Ja just det efter duschen så kunde jag inte låta bli att äntligen smörja in min bleka kropp med hudkräm som har brun utan sol effekt.  Jag älskar den jätte mycket.  Och alla blekfisar där ute borde pröva den.


Ja och vad kommer att ske idag då? Jag vet faktiskt inte. Jag kan ju börja med att klä på mig resten av kläderna som ligger på pallen och väntar på mej och sen kanske jag borde fortsätta städa rummet och gå ut med sopporna. Sen har jag lust att vara med Becka idag också så jag kanske städar först sen tar jag en lång promenad till Becka. Eller lång och lång det tar ju typ 20 min att gå om man går sakta. Och det kommer nog jag att göra eftersom mina fötter samt ben kommer bli som isbitar.

Becka om du läser denna blogg inom kort, så hör av dej på nått sätt för jag orkar inte ^^
pusshej <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0