När kuken behöver tömmas och det finns ett öppet hål.

Hur svårt ska det egentligen vara att gå på toaletten? Ja kanske inte gå på toaletten för det kan nog vara ett helvete att spatsera runt på den där toaringen. Men liksom vad är problemet, varför kan man inte fälla ner toalocket om man är kille?


Nej det problemet måste vara medfött. Precis som många andra problem som killar har. Typ kolla en tjej på brösten när man pratar med henne eller tuta när man ser ett par bara ben en varm sommar kväll. Varför ska man göra det för?


Visst alla killar kanske inte gör det. Men majoriteten av alla killar tänker nog faktiskt med kuken. Och det kan nog vara skönt ibland. Fatta att få vila hjärnan ett tag och tänka med någon annan kroppsdel som inte alls har lika många egenskaper. Nej jag ska nog stänga av min hjärna för en dag och tänka med min högra fot istället och fatta vad bra det skulle vara att bara göra saker som foten vill att man ska göra.


Tänk om allt vore så enkelt. Men nu är ju inte livet så enkelt. Nej saker måste vara jobbiga och svåra och extremt kluriga. Ungefär lika jobbiga, svåra och kluriga som att fälla ner toalocket efter att man har varit på toaletten.

Pusshej,Alx <3


Kommentarer
Postat av: emelie

Snygg blogg, allt bra idag ? =)

2009-01-16 @ 15:14:46
URL: http://loneley.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0